91

Да не спорим

преди 3 години

И само да уточните какво искаме - много заразени ли......или някакси да имаме вроден имунитет срещу напълно нов патоген....доста ***&е&нично послание , или греша???!!

90

Котки

преди 3 години

Не съм учен (явно) и не разбирам. За това някой, който разбира, може ли да ми обясни как с 1000 теста в град с население 350 000 стигнаха до тези резултати? Това не е ли от сорта на 0,3 процента тествани? Не един процент, даже не и половин процент.

89

Да,да,ама не

преди 3 години

До 86Щото Кунчев и другите от щаба не си получават заплатите + заработеното в щаба.Айде - нема нужда!

88

НЕКОЙ

преди 3 години

Мъкаааа, мъка, нали, Кунчев ?! Голяма мъка, че вече нямаш власт над хората да ги затваряш и прочие.

87

Таня

преди 3 години

Според мен това са си напразно изхарчени пари. И до хилядния знак след дестичната точка да закръглят процентите (за да изглежда някак по-научно), при 553 души евнтуално доброволно съгласили се да дадат кръв за изследване, верни изводи не могат да се направят. Единственият верен резултат е, че от 1108 изследвани в периода на тестване (доста дълъг?!), няма нито един носител на коронавирус в този период.

86

Анонимен

преди 3 години

До 84 Стига интерпретации! - Напълно споделям вашите заключения - това е истината. Наистина, в големите градове има малко по-голям процент на заразяване, а в повечето малки населени места - напълно отсъства. Така че общо за България процента на заразяване е половин процент и даже по-малко. Това прави не повече от 30 000 заразени в страната. Така е защото се взеха мерки навреме и повечето хора се предпазваха. Ще чакаме нови лекарства и ваксини, които ще решат проблема

85

Totenkopf

преди 3 години

Тоя на снимката е тотално неадекватен.

84

Анонимен

преди 3 години

И каква е достоверността на кръвните проби? Колкото на бързите тестове. Както казва един велик поет, много шум за нищо.Скрийте се някъде, смeшнuцu.

83

Мангъров

преди 3 години

Казах ви че докато не се достигне около 70% прекарали по един или друг начин короната няма да спре !

82

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 86Що?Кое от казаното от Мангъров не се е случило?Лавината се търкаля и докато не мине през 70% спиране няма.

81

Анонимен

преди 3 години

До АнонименМи то ко няма нищо ко смятате не мога ви разбера, смятайте си, на хилядата половината.

80

Стига интерпретации!

преди 3 години

Ба ти манипулациите на резултатите.Реалните резултати са 1108 тествани 12 с открити антитела което е 1,08%.Това че 200от тях са лекари няма отношение към общия резултат а по скоро води до изкривяване и реалния резултат без рисковата категория лекари е някъде 0,5%.При 6 милиона население това е някъде 30хиляди заразени според това изследване а откритите са 3300или на9 заразени е открит 1.Щаба казваше че открива 1 на 5до7заразени.Вижда че сме далеч от Мангъровите 500хиляди и 70%за стаден имунитет

79

Анонимен

преди 3 години

До ДачоПочиналите в Пловдив са само 3, а не 30!

78

Анонимен

преди 3 години

Примерно след месец трябва да се направи такова изследване в Доспат-Сърница.Там са затворена общност и не се пазят много.Да се види колко % са били заразени без симптоми.

77

Анонимен

преди 3 години

Тук данните, изнесени от доктора за значително съкратени. На друго място можем да прочетем, че стойността 2% идвало от 3% на участвалите медици и 1% на други хора. Което не е вярно, защото са спрямо различен брой участващи лица. Излагат се.

76

Анонимен

преди 3 години

Мангъров говори това, което един добросъвестен учен знае и говори.Други трябва да бъдат уволнени, защото ми писна да завися от прости и недоучени блюдолизци!Лъжите са заради парите от Европа.Болестта я има, но подходът е чиновнически, а не професионален.Начинът, по който се отчита, е неправилен.Сигурно михаил константинов ги изчислява, като изборите...

75

Анонимен

преди 3 години

1.08 от 350 хиляди са 3800 статистически заразени. Макар че от 550 проверени заразените можеха да бъдат 6 и 26 с еднаква степен на вероятност.

74

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че Бай *** и *** тук разбират повече от Кунчев...А от коя психиатрия са избягали е съвсем друга тема...

73

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаТова питам: Къде е истината?

72

Чебурашка

преди 3 години

До ivailoКомплексарят Мангъров ли е източник на истината бе приятелю?