165

БАНКЯНСКО ГОВЕДО

преди 3 години

ДА СИ ГОВОРЯТ КАКВОТО ИСКАТАЗ СИ ИМАМ КЪЩА В БАРЦА - ПУСНАХ Я ЗА ПРОДАН СМЯТАМ ДА СИ КУПЯ НОВА ВЪЗРАЖЕНИЯ

164

Анонимен

преди 3 години

бойко е бати тапака честно

163

Лукума

преди 3 години

Прав е г-н Борисов.Няма лоша реклама. Какво сте се захванали с този запис? Говори си човека като пред близки - всички го правим!

162

Сата Знато

преди 3 години

До Калеко Алекофейс-творчеството на един укрил се от закона престъпник, едва ли е негов проблем------ Първо, Божков не е престъпник и второ, не се е укрил. Не е престъпник, защото не е осъден от никой съд и не се укрива, защото живее на известен адрес И е съвсем прав. В държава, в която главен прокурор е такъв като Гешев, няма смисъл да се стои.

161

Анонимен

преди 3 години

Некадърника бойко смачка Цветан Василев с репресивната си партия но Божков е друга бира.Математик, интелигентен и начетен човек с много финансови възможности постигнати с ум, срещу деградирал страхли примитив и бивш шофьор на мутрите.Сблъсъкат е много интересен засега главанака от Банкя губи.А този запис си е на 100% на толупа борисов, Божков си е бизнесмен и има връзки всякакви.Хакери срещу добра сума могат да направят чудеса, а толупа се помисли за недосигаем и взе да я кара през просото.

160

Анонимен

преди 3 години

Сит на Гладен Не вярва !!!! Магистрали , Магистрали , а възръстните хора Кучета ги яли .....Те строиха и построиха , а Ние и нашите внуци няма да ни стигне времето да го пребоядисаме само.....! Ако наврето полагаха само асфалт и нищо друго то сега да сме Пустиня равна на Гоби :))))

159

Мильо

преди 3 години

Тоя да не е от родата на Куку Маринкин?

158

:))

преди 3 години

Моля, моля! Послонието на записът за ББ е приемливо: Простаци от всички страни обединете се!пп. Сара не се чуди, така е в БГ! То рекламата не е тънка работа, а проста/елементарна!

157

А сега де ....

преди 3 години

Елена Йончева: Записът е изключително притеснителен и обмислям да се обърна към европейски независими експерти и към други органи, които да изследват автентичността и съдържанието на въпросния запис, както и да предприемат необходимите мерки.

156

Реклама или не?

преди 3 години

До "до сара": За това, дето го наричаш "реклама" народа е измислил хубава поговорка: "Ти го п'люеш, а то ти казва че е божа росица".Н'агъл е банкянския. Електората веднъж вече му показа с'реден пръст когато предложи Цецка за президент, но не му беше достатъчно. Но ще се наскача и той, и колкото по-скоро, толкова по добре за България.

155

дедо Динчо

преди 3 години

Само господ знае колко са рекетираните и изнудвани от ББ хора у нас.......и колко от тях са омекнали и са си платили.А не е ли вече време да се съберат сведения и да остане за поколенията споменът за неговите постижения.Ето,аз съм запомнил как г-жа Кунева с половин уста обясни преди години, как ББ е поставил условието тя да дава заплатата си като европейски комисар,та тогава Той ще представи нейната кандидатура в ЕС...........

154

Пешо

преди 3 години

Не знам защо има изненадани хора, като той си признава че е ***. Лошото е когато си едновременно *** и лош като човек. За Караянчева същото, та поне 80% от мъжете в България наричат така жените, с които нямат роднинска връзка. И на тях не им пречи, а се хилят. Днес чух да казват "Скивай ква ***а минава. Какво има да се говори. И без това нищо няма да последва.

153

:))

преди 3 години

До 166 АнонименНяма конкурентна среда! Това какво Ви казва? Що за пазар, м? Ограничен? Осакатен? Задушен? Командно административен? Страх от ... ? Налагане на един единствен продукт /силово/ ли?

152

М, да ...

преди 3 години

На кадрите не се забелязват младежи и/или хора в трудоспособна възраст освен личната храна на ББ! На всички ли не им стигат пенсиите та си дорабтват? пп. трудоспособнот население се е изнесло извън БГ ли?

151

Анонимен

преди 3 години

До сараНе знам, дали си чувала, че дори антирекламата е вид реклама. Това, че се правят подобни жалки... опити да го компрометират си е реклама.Нищо друго...

150

М, да ...

преди 3 години

До сараСара, за Бойчето е важно, че се говори за него! Вниманието на обществеността е насочено в ББорисов! Той няма конкуренция/алтернатива тъй като е обсебил медииното пространство! :))

149

сара

преди 3 години

от Уикипедия / да не навлизаме в "големи" търсения / :" Под реклама обикновено се разбира разпространявана под различна форма и средства привлекателна информация за продукт, услуга и т.н., която е предназначена за определен кръг потребители (таргет група) и цели да предизвика, формира или поддържа интереса им към тези продукти или услуги, така че те да могат пазарно да се реализират. "Та какво привлекателно има в този запис та да го наречем реклама ?

148

:))

преди 3 години

Багериста следпенсионна възраст ли е? Доработва си към пенсията ли?

147

Анонимен

преди 3 години

Записът е съвсем истински.

146

Анонимен

преди 3 години

До сараВсяко нещо, което се коментира и обсъжда е вид реклама...