44

Сатира

преди 3 години

Хах, този отново трупа електорат сред Ислямистите, и хилядите селца из Турция и Кюрдистан. Ислямът никога не е бил ключ за каквото и да било икономическо развитие. Ислямът може да доведе само.и единствено до упадак, изостаналост, патриархални разбирания и демонизирането на една страна. Западът и Азиатските цивилизация винаги са били водещите модели за развитие и ключът на човешкия напредък. Християни и Азиатци, те водят човечеството, докато Ислямистите само ни връщат във 15 век.

43

Бляяя

преди 3 години

До Анонимен 30За кое летище говориш бе пюскюл? За онова, което веднага след откриването му при първия дъжд протече ли? То на всички стана ясно, колко "качествено" строят вашите фирми и от летище май ще го превърнете в басейн. Ха ха.

42

дедо Ташунко

преди 3 години

И ние си имаме велик държавник като реджеп толуп ердухан, за да дрънка врели некипели денем и нощем. Народеца ни го нарича нежно "тиквата".

41

бай ганю

преди 3 години

прав си ага точно така е както винаги ти знаеш най добреайде сега карай я по същия начин щом държавата цъфти и връзва на теб не ти трябват долари нали си имаш аллахважното е днес и утре раята да имат лук за манджа а другото не е важно

40

Анонимен

преди 3 години

До KOSTAS LINKE Мала Азия е гръцка земя на баба ти фърчилото.

39

Анонимен

преди 3 години

Защо толкова злобеем когато става въпрос за Турция?Истината е ,че една голяма част от местните турци са добре настроени спрямо нас българите и ни се радват по комшийски.Голяма държава е и има всякакви там,но елита им е на световно ниво.Когато за пръв път посетих Турция през 1999 г. се срамувах, че съм с българска група ,защото на прибиране повечето от нас прибраха дори и тоалетната хартия от хотела.Какво да ви кажа повече,представете си как сме изглеждали в техните очи.

38

Велико на сиране

преди 3 години

Де да можеше с такива шербетени приказки Турция да плати и 180 млрд. $ дълг тази година, при положение, че износът и туризма й загинаха заради ковида.Никой не й дава нови кредити при лихва под 10%. Турците само за лихвите ще работят оттук нататък! Пък и не съм чувал за друга "бурноразвиваща" се държава, чийто дълг от години е в категорията джънк. Сигурно световните банкери са се объркали,... а Ердоган е прав!? Ердоган винаги е прав, даже когато е седнал! Брей, тази грузинска жилка много силна!

37

Анонимен

преди 3 години

До KOSTAS LINKE в ТУРЦИЯ не може да се работи по низко от 300 евро

36

йайаай

преди 3 години

пътнико свиден...

35

Истината

преди 3 години

Няма такова овчо стадо като турското!Един мафиот и родата са го яхнали,а то блее ли блее...Лирата припада през месец,всичко читаво се изнася,дори шумната реклама за завода на Фолксваген остана далечен спомен.Вчера 1500 заразени,а бежанци скитат навсякъде!Много изселници се връщат или мислят да се върнат в България.

34

дедо Ташунко

преди 3 години

Най-примитивната и най-агресивната от всички религии. Наричат останалите "неверници" и готови да убият собствените си деца, ако завържат любовни отношения с хора от друга вяра. Почти 2 милиарда мюсюлмани по цял свят с напълно промити мозъци, готови да умрат в името на аллаха, не се интегрират никъде по света. Мястото им е в пустинята, но плъзнаха по цял свят като раково заболяване и спасение от тях няма. Полицаите в Германия влизат по двама - трима в район с мюсюлмани и със заредено оръжие.

33

Мустафа

преди 3 години

Българските заплати са два пъти по-високи от турските.Българите чакат да падне карантината и да хукнат по екскурзии,а ние турците чакаме туристите да им слугуваме!

32

Анонимен

преди 3 години

Цяла Европа няма смелост да реши проблема в Либия, само Турция се нае и ебба майката на московските протежета. За момента само Ердоган ни спасява от рекета на Путин.

31

Д-р Исня

преди 3 години

Каква снимка само! Всички с маски, само божеството е чисто кат сълза и няма нужда.

30

:)

преди 3 години

Всеки диктатор това пее. То и наш Тиквун по цял ден се хвали, а България е на нивото на Турция - зле та дрънка.

29

Анонимен

преди 3 години

Май не сте в час, че Турция построи най-голямото летище в света, преди това откри мост рекордьор над Босфора, произвежда пълна гама бойна техника, а турската гражданска авиация е между лидерите в света.

28

Евала

преди 3 години

Изпревари Сирия и Пакистан!

27

COVID

преди 3 години

До АнонименЗатова Ердоган ходи да прави наколенки на Путин и Европа нали.

26

Анонимен

преди 3 години

Хахахахаха,имали ръст от 4.5% е как като всичките им партньри имат спад?------Турция си има огромен вътрешен пазар, огромен сектор на услугите и огромен обем държавни поръчки, вкл и за оръжейни проекти.

25

Въпрос

преди 3 години

А какво стана със завода на Фолксваген?