64

Bozdgan

преди 3 години

,до 52 : Кой е Мохамед ? Кои са му войниците ?

63

Анонимен

преди 3 години

Скоро Турция фалира, не може да печаташ пари и да държиш лихвите ниски до безкрай. Вече ги отрязаха от достъп до валута и всичко е въпрос на време.

62

БАЧКАТОР

преди 3 години

Честно казано, българите ще сме късметлии да имаме държавник като Ердоган. Не му пука от никого и си държи на страната. Единствено съм против намесата му в Сирия.

61

OSMAN

преди 3 години

От 125 държави първата беше БЪЛГАРИЯ!!!А НАЙ МНОГО БЪЛГАРИТЕ ПЛЮЯТ!Бойко на крака му отиде да го моли за маски,след това великите европейски държави от големия ес се наредиха на опашката.Накрая най великата ШАШТ СЕ ИЗМОЛИ ЗА САПУНЧЕ И ТОАЛЕТНА ХАРТИЙКА.Италианците подпалиха байрака на ЕВРОПАТА!Пълни нещастници.ЗДРАВНАТА ИМ СИСТЕМА ИЗМИСЛЕНА.КАКТО И ВСИЧКО ОСТАНАЛО!ЕРДОГАН ПРАТИ САМОЛЕТ ЗА ЕДИН ТУРЧИН В ШВЕЦИЯ.ЩОТО ГОЛЯМАТА ШВЕЦИЯ НЕ МОЖЕ ДА ГО ЛЕКУВА!!!Толкова сте жалки!!ЧЕТЕТЕ ИСТОРИЯТА! IYI

60

Анонимен

преди 3 години

каквото и да плюете по Ердоган - ще ви кажа само 1 факт - всички българи, живеещи близо до границата ни с Турция ежеседмично ходят да пазаруват в Турция - изводите са за вас

59

Инш Аллах

преди 3 години

Освен че турската лира се обезцени с 10% за времето на пандемията, други положителни икономически резултати от исляма в Турция не съм чул са има. Иначе всеки автократ задължително е популист.

58

даа

преди 3 години

Наистина изпревари. От 200 държави Турция е на 12то място по брой на заболели и смъртност.

57

Да бе да

преди 3 години

За това имате отрицателен търговски баланс дори с десет пъти по-малка България.Четвърта година подред.

56

Анонимен

преди 3 години

Изпреварва, да. Папуа, Табулистан, Джибути... Прав е половин Африка изпреварва. И още малко ще стигне до нивото на по-развитите африкански държави.

55

Анонимен

преди 3 години

Така са се отправили, че български турци избягали 90-та година, се връщат в България за да си възстановяват гражданството, защото по думите на един от тях "там вече не е за живот". Щом след 30 години се е върнал в рая на Бате, какво ли е там?!

54

Анонимен

преди 3 години

На пропагандата на тоя, вярвам точно толкова, колкото и на Бате. :) Ако ги слушаш тях, цъфтим, цъфтим...и аха, да вържем!

53

Анонимен

преди 3 години

Време е Путин да избомби Ердо с някоя сатана

52

ББ

преди 3 години

До Анонимениска да каже,че не е чуждопоклонник,звери се на лицемерният ви ЕС,на САЩ те пък го плашат с отказа на продажба на самолети...дреме му ще купи руски,свали руски самолет помните...държавник защитаващ националните интереси...вие все фоби или фили...все роби нечии

51

ББ

преди 3 години

видяхме как се звериш на ЕС...на САЩ...как свали руски самолет...как храниш 3 милиона емигранти,как воюваш в защита интересите на народа ти...Държавник си ага...ще те плюят...безсилни са да те преборят и...ще те чернят...ама народа ти ще просперира и ще го признае...въпрос на време...нашите мразят всички и всеки...най-вече българите,Народа ни е страхотен...и ние ще извисим снага...1400 г. ни е имало..дребни крадци ли

50

Анонимен

преди 3 години

Исляма не е турска религия,а арабска.Явно иска да каже ,че предпочита Азия пред Европа.

49

ББ

преди 3 години

ами пък милионерите ни...не произвеждат нищо...крадат през схеми с политиците и се делят,народа кучета го яли,болниците ни търговски...търгуват с животите на хората...и само за пари реват...а сме им плащали образованието и строили болниците на докторите,те фирми и офшорни...не сме народ ние българите ага...айдуци ограбващи се един друг сме...те за това те плюят...от империя направихме..***...пишат на латиница...затварят училища,даскалите агенти на ДС...ще те плюят..

48

ББ

преди 3 години

браво ага...държавник си,нашите от омраза заради историята само плюят,верно богатите и плюещите нямаха маски...факт,мразят всичко и всеки...най-вече себеподобните си...братята си...викат му патриотизъм,роби са из чужбините,нямат армия...някакви чиновници в мундири,нямат икономика...продават на скрап наследеното от дедите им,нямат авиация...купуват чертежи на самолети-тенджери,децата им роби и се гордеят с това...министъра на образованието учи децата ни да четат енгелизки

47

Анонимен

преди 3 години

Най-големият приятел на Путин и любимец на русофилите. Двамата заедно откриха огромна джамия през 2015г. в Москва.

46

Мдаа

преди 3 години

Изпревари Афганистан, Сомалия, Боливия, Венецуела, и дори още някои !

45

Анонимен

преди 3 години

Може и да е протекло летището, но пак си работи е най-голямото. Поправили са каквото е протекло, значи, ама ти не си разбрал.