97

статистика

преди 4 години

А някой проверил ли е ченгетата колко чернокожи с ЧИСТИ СЪДЕБНИ ДОСИЕТА са застреляли и колко от застреляните са криминалнопроявени дилъри, сутеньори, взломаджии и изнасиллвачи ? Ами колко са БЕЛИТЕ мирни граждани убити от афроамериканци ? А колко полицаи са застреляни от афроамерикански престъпници ? Давайте , пишете и за това нали искате да протестирате. Поне се позаинтересувайте за какво протестирате Кого обвинявате и кого защитавате .

96

До динго

преди 4 години

Ти само се загледай колко известни и богати чернокожи има там, и пак говори за расизъм ! Не може криминалните деяния да се подминават, защото извършителите са тъмнокожи !

95

Ами

преди 4 години

Тия "протести" много добре показват защо предимно на тях се случва !

94

Анонимен

преди 4 години

С непрекъснатата либерастка пропаганда по всички медии която казва на черните че са над закона, ще се увеличан не само техните престъпления но и случаите кагато те се бият с полицията и ще имйа още повече затреляни ноггери и още овече "мирни протести".САЩ вече са пропаднала африканска страна.

93

Анонимен

преди 4 години

джукестите много кекави, като видят полиция и умират, а когато се стрелят, продават наркотици и сводничат са много корави...

92

.!.

преди 4 години

бе не знам, ама мнооого скъпо им излезе това робство на краварите! Сега аз съм сигурен, че има доста свестни чернокожи, ама си мисля, че по-голямата част са като наще индианци! Само смучат и ревът за още! А до колкото съм чувал в америката има индианци дето 3 поколения не са работили и/или учили и са само на социални помощи и се гордеят с това! Ама сега тая работа си е доста сериозна и президент като тръмпа просто няма и не знае как да я оправи!

91

Анонимен

преди 4 години

До динго"Не може преди 300 години да отвличат хора от къщите им и да ги пращат на 14 000 км от дома"Стига писа глупости. меланигерите са били заробени от други меланиери още в африка. Продавали са ги като роби в продължение на векова на арабите.Каот почва трансатлантическата търговия с роби 100% от корабите превозващи роби към америка са били собственост на евреи.Нито един бял американеци или европеец не е отвлкъл меланигер от дома му да го откара на 14 000 км.

90

Анонимен

преди 4 години

Нападнал полицаите, опитал се да вземе тейзъра на едния и го застреляли. Нищо нередно няма.

89

динго

преди 4 години

САЩ винаги са били и ще си останат расисти. Не може преди 300 години да отвличат хора от къщите им и да ги пращат на 14 000 км от дома, а сега понеже са ненужни, видиш ли да ги трепят и унижават. Интеграцията им куца, А БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМА.

88

Анонимен

преди 4 години

Umrql chernokoj xaide siga vsichki a si napravim xarakiri.Stiga s teq maimuni eei

87

Анонимен

преди 4 години

I teq iskat samo prava bez gram zadyljeniq kat bratchedite u nas.Zakonyt da e samo za belite.

86

Анонимен

преди 4 години

AfroUSA mechta prosto mechta.Da jivei ES i Bylgaria.

85

Анонимен

преди 4 години

страхотна страна, невероятно, пращайте децата си в съединените африкански щати ! мда

84

Анонимен

преди 4 години

Незабавно да спре да се прилага правосъдието към чернокожите, така е справедливо,нали?

83

до 81

преди 4 години

а 500г турско робство, как се отразяват на генофонда?

82

Анонимен

преди 4 години

Магазина ли го е застрелял ,че са го запалили?

81

Анонимен

преди 4 години

Как пък един от тия защитници на правата не каза, че *** трябва да спрат с престъпленията, поне за малко, колкото да дадат вид, че има за какво да се оплакват.

80

batmario

преди 4 години

Мога ли аз да арестувам полицай?

79

Анонимен

преди 4 години

Време е Йелоустон да изригне - ползите ще са огромни:1. САЩ ще престаната да се борят с проблеми на расова основа, гей съжителсвата, братско-сестринска любофф;2. Ще спрат много войно по света, може и всички, ще се намали (а може и да изчезна) стремежа към "демокрация" с цената на насилие;3. Зелените и затоплистите най-после ще имат нова, реална цел за борга - глобалното застудяване.И това само с едно изригване на един вулкан!

78

антисоросоид

преди 4 години

Някой нарочно подклажда протести и погроми в САЩ след смърт на всеки престъпник ! Този някой е известен . Сорос. Тръмп незабавно трябва да го арестува както и цялата демократическа партия за тероризъм срещу америка