88

anonim

преди 4 години

Мали, малиии!!Сутрин щом стана и каквото са казали звездите това правя. Еййй този ретрограден Меркурий!!

87

Анонимен

преди 4 години

Те ще отворят - щом обещава, но хората имат ли пари да ги посещават?

86

Анонимен

преди 4 години

Ах,тия грешки ,много станаха за три месеца,и преди два дни Борисов каза няма да затваряме нищо,вчера министърчето ги затваря ) но как ще затвори баровете по черноморието там са нашите хора

85

Анонимен

преди 4 години

и за какво бяха тогава ограниченията при 8 заболели на ден а сега при 100 няма да има, значи файда никаква от предишните мерки

84

Анонимен

преди 4 години

А карантината от пристагащи от Европейския отпада ли или не? Всеки ден различно казват.

83

Анонимен

преди 4 години

Българинът има акъл на 5 годишно. Ти му казваш да не пипа котлона, че ще се изгори, а той не само дебне да го направи, че даже и ще глътне капсули за пране, че и това сигурно са бонбони, ама го лъжат

82

До 78

преди 4 години

Това, че се плаща на лекари е пълна лъжа. Те дори кекавите 1000лв., който Слънцето им обеща, не получиха. Така че стига си избивява 15те минути слава и *** свърши нещо полезно с живота си.

81

Анонимен

преди 4 години

Бордейте и бардаците пълнат джоба и на Винету.Нали всички се отчитатна него.

80

Нощните

преди 4 години

бордеи и бърдаци ли са най-важното нещо в живота на обикновенният,нормален българин,който в тази част на денонощието обичайно е в своят дом и при своето семейство???Всичко друго ни е наред,цветя и рози,мед и масло,цъфнали,та чак завързали,от 1-2 месеца само това да гледаме и слушаме,за капризите,претенциите и исканията на ресторантьорите?!?!?!

79

аз

преди 4 години

Та те повечето заведения,кръчми и барове си работят.Сватби и балове се правят и на закрито с над 50-100 човека.Никой не проверява!

78

Трол

преди 4 години

До анонимен 78!Стига с тази конспирации! Нима се знаят поименно всички починали, и всички болни от Ковид 19, та се налага да плащат на лекари и близки да лъжат, ако толкова искат да повишат броя на болните, чисто и просто ще увеличат бройката на хартия, без да дадат и лев!

77

велики германки

преди 4 години

На който не му харесва в България да бега бързо у Бангладеш. Може да бега и у германистан. Може и у полуостров Индостан. Там ще го напудрят.

76

Бай Пешо

преди 4 години

Абе този Ананиев сатана на клоун

75

Анонимен

преди 4 години

Давай все така , *** какво тук значи някакъв си вирус, важното е на Слънчака да се разцепват и да пълнят джобовете на твоите аверчета- мутри!

74

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 78Ти взел ли си, видял ли си или "една жена каза"? И защо да се плаща на близките като те и без това в голям процент от случаите не знаят точно от какво е починал близкият им, който е бил в болница.Какъв им е смисълът сега да плащат, след като са свалени всички мерки? За какво им е да увеличават бройките?

73

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ дават по 1800 лв на близките упо 3800 лв на лекаря, който напише в Смъртния акт Йовид-19.За да може да поддържат бройката и да продължават да усвояват милиони от ЕС.Вирус има, но той е е по-опасен от всички други вируси.

72

Анонимен

преди 4 години

менте си ти мухобойко

71

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 76Моли се да не те споходи грипчето. Щом приятелите ти от 80ти налбор измират, явно не е сигурно дали едно грипче не може да ги гътне. Вече е свобода, няма никакви мерки и който иска да се пази, който иска да среща вируса с голи гърди.

70

Анонимен

преди 4 години

Бау е троло смехоранче.За него друга причина за смърт няма. Всичко е корона. Всички се задушаваме, тръби, реанимации. Нищо, че 85% даже не разбират, че са го изкарали. Грипче

69

Анонимен

преди 4 години

За всички толкова загрижени за многото умрели от групчето, защо не ви пука за 28000-те, които умряха по време на измислената ви пандемия. Смешници с робски душки. 30 хиляди измряха, за 150 носители на грип ревете. Идете на гробищата ще видите доста набори от 80та нагоре, ама леко да не ви удари вирус по главата...