45

Анонимен

преди 3 години

а кратуните над 40 години са заразени от комунизъм, който е по-лош от коронавирус.

44

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе мога да разделям хората на стари и млади,защото първо това е дискриминация и второ , хората с опит,които могат да предадат знанията,образованието и опита си са именно възрастните хора.За мен,на зелени кратуни под 35-40 годишни,без житейски опит и знания ,без образование,не трябва да се дават високи постове.

43

Анонимен

преди 3 години

Корнелия Нинова е двоен агент, чиято роля е да държи БСП слаба.Жената е класически Троянски кон и фактът, че съпартийците и или не го виждат, или се примиряват, говори за зависимостите, в които политическата класа у нас се намира.Иначе подписката на БСП е евтин социологически трик да се прогнозира предстояща изборна активност.

42

Квооо

преди 3 години

Този въпрос е уреден парламентарно със закон.Вот на недоверие и виждаш резултата.Кви са тези подписки и глупости?Това няма юридическа стойност другарко Нинова.

41

Анонимен

преди 3 години

ще гласувам за този, който ни държи далече от русия ... бил той Бойко или Корнелия Нинова.

40

До грамотните

преди 3 години

Как се пише - иляда или илиада, миряда или мириада? Като рекох мириада, членовете на БСП дали наброяват 10 илиади?

39

Анонимен

преди 3 години

аз пък отново ще гласувам за бойко!

38

Анонимен

преди 3 години

БСП и ГЕРБ имат само един шанс и той е да предадат властта на млади хора родени след 1980г.Най-важното за един народ са младите хора, които ще създадат бъдещите граждани на държавата.Всички пенсионери по ешалоните на държавния, общинския апарат, ЗОК и т.н.трябва да се оттеглят в пенсия.Младите ще се научат, няма родени научени хора.

37

Анонимен

преди 3 години

след като десет години нищо не можаха да направят, решиха да намесят и народа, а там все ще се намерят недоволни! ще събере няколко хиляди подписа и ще ги представи тържествено в парламента! демек, видите ли, "народа иска оставката! а всъщност истинската цел на нинова е да натрупа дивиденти за избора на лидер на бсп!

36

Анонимен

преди 3 години

Единствените са Мая и Слави,които не харесвам и за които няма да гласувам,Божков изобщо не го броя,за ГЕРБ може и за БСП може и за други може.

35

bourne

преди 3 години

БСП убива и заграбва всичко и така от 1945 г.

34

До 24

преди 3 години

Ама,защо си фантазираш,бе червено *** ?!!? Скрий се !!!

33

чичо

преди 3 години

До КолкоМного хора оцеляват, само ако имат средства.ТЕ обаче СА МАТЕРИАЛНИ, във СУПЕРМАТЕРИАЛНИЯ БЪЛГАРСКИ СВЯТ !

32

смешно

преди 3 години

как ше я правят тая подписка , ше обикалят селата , ше слагат маси по улиците , тетрадки в магазините или ше е в приемната на независимата ?

31

Тип

преди 3 години

Кой би се доверил на такава физиономия ? Неискам да я обиждам никой не си я избира муцуната знам, но тя олицетворява душата, а тук виждам една леля , леля кисела готова да се кара със всеки и без особен интелект.

30

Колко

преди 3 години

Много хора,свързват участието във властта,само с матерялното!Не си представят,че има и хора на дълга и идеализма!И всички се кълнат в народа!Кое е народ бре?Колко много измряха за този народ,а той само си попържа!

29

Анонимен

преди 3 години

Ама много обичаш да те снимат бе Корни?

28

АНТИ

преди 3 години

Вие на ДС уроци не давайте !Те ви ги направиха всички партии любими.Те коригират пречещите им - Луканов и др.

27

Как Сийка

преди 3 години

На тая пвно са й обещали подкрепа за председателския пост и затова е толкова ухилена!Нинова,колкото и да се стараеш нищо няма да постигнеш,защото хората не те вземат на сериозно,за разлика от теб,която се вземаш мноооооооооого на сериозно :))) Напразно е да знаеш!Не сме получили от теб нищо друго освен лъжи и показно плюене ...

26

Анонимен

преди 3 години

Цялото БСП е едно недоразумение на прехода.Вместо да се разпаднат като всички компартии от Източна Европа, те решиха както винаги да излъжат и само да се преименуват.Сега ще си сърбат попарата. С тяхните лъжи и камъни по техните глави.