85

За всички,които

преди 3 години

разсъждават логично е ясно,че БСП не са готови за избори.Идеята им е да севика колко е зле,да се създава напрежение,току виж на ББ не му издържалинервите и хвърли оставка,тогава поставеното лице на БСП -РР ще назначислужебно правителство и ще толерира партията при подготовка за нови избори.Ако стане-добре.Ако не стане-пак добре-видите ли,ние лягаме и ставаме смисълта за народното добруване(а не само за нашето).Изпитани номера наопитната в интригите,съветвана от чужбина столетница.

84

Човекът на Партията

преди 3 години

Тея некадърници фалираха... забележете втората по големина партия да фалира, това е някакво чудо. А искат да управляват.

83

Анонимен

преди 3 години

Червен Бойко.Червена Корнелия.Всички са червени 30 г.вече.Всичко е стани да седна,като партия СДС в началпто на криминалния преход.

82

СКОРПИОН !

преди 3 години

Загрижената за народа "партия БКП-БСП"! Забранената партия със закон от 05. 05.2000 г. за политико-криминалното си управление! Дебелооки лицемери, защитници на правата на гражданите! Най-много облажили се от пладнешката приватизация! Справедливи и честни, под червените фенери! Жалък, измамен народ! Докога народе мой ,ще се подлагаш сам на лабораторни опити, като мишки? До кога ще позволяваш да ти хвърлят прах в очите! Тези ли ще върнеш отново да те управляват! Чавка ли ,ни е изпила мозъците..

81

ДоАнатемаПогромаджии

преди 3 години

"Здравите сили на столетницата"?Сигурно имаш предвид онези наивници, които вярваха, че един ден наистина ще бъде изградено справедливо общество и че това ще стане точно по този път, по който вървяхме 45 години?Само че тези наивници си отидоха един след друг по силата на биологичните закони. И да има тук там останал някой, той ще е над 75 г. На кого да се опре?- На лицемерни млади кариеристи?- На наивни глу.паци с основно образование?- На ромите? Те гласуват за който плати повече.

80

Алекс2

преди 3 години

Направо да поискат народен съд и разстрел за Борисов ...е нема такива смешници !

79

Анонимен

преди 3 години

ЧЕРВЕНИТЕ ЛИКВИДАТОРИ НЕПРЕКЪСНАТО КРЕЩЯТ, ЧЕ СЕ КРАДЕ, ТВЪРДЯТ, ЧЕ НЯМА 30 МИЛИОНА, ИЗЧЕЗНАЛИ 60 МИЛИОНА- ВЪПРОС- ПОДАДОХА ЛИ ФАКТИ ДО ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПРАВООХРАНИТЕЛНИ И РАЗСЛЕДВАЩИ ОРГАНИ- ИМА ОЛАФ, ЕВРОПОЛ, ИНТЕРПОЛ, АКО ТОВА НЕ Е НАПРАВЕНО, НЕ СЕ ЛИ НАРИЧА КЛЕВЕТА, АЗ САМО ПИТАМ.

78

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 67 , и аз ще се подпиша на големия и "З ", не един, а два, дори три подписа въпреки , че не заслужава много .

77

Анонимен

преди 3 години

КОМУНИСТИТЕ СИ ФАЛИРАХА ПАРТИЙНИТЕ СУБСИДИИ И ЗАЕМИ, КАКВО ОСТАВА ДЪРЖАВАТА - ВЕЧЕ СА ГО ПРАВИЛИ, ПОМНИМ ИСТОРИЯТА С ЧЕРВЕНИТЕ ЛИКВИДАТОРИ- СЛЕД ТЯХ ВИНАГИ Е ПОГРОМ И ПОТОП.

76

Анонимен

преди 3 години

Всичката крадлива напаст от гербави е на амбразурата да пазят уродливия крадлив модел. Нима не разбирате, че в страната е паднала бомба и всичко е обезлюдено. Пустеещи села с рушащи се къщи и обрасли дворове. Ама какво ви пука? Нали вие сте си добре. Вчера минах през доста села Монтанско и Врачанско. Пълна скръб.

75

Анонимен

преди 3 години

Тва мандраджиите ли бяха?

74

Анонимен

преди 3 години

Нинова сияе, защото смята, че този път си е подредила схемата.Да, ама не, защото все още не е сигурно, че Д.Тръмп няма да е президент на САЩ през следващите 4 години.Много им се иска на някои политиците войни, насилие и пари-и-и!Може би, защото са гладни.Последното по повод настояването на Ц.Цветанов за военна база на НАТО на Черно море с равнопоставено участие на България в нея.

73

Анонимен

преди 3 години

Много интересен е фактът че 5-ият вот на недоверие на БСП ще е за корупцията в държавата и Хоп!, появява се Ц.Цветанов и започва да приглася на Нинова за аудиозаписите с Б.Борисов и В.Божков.Не се съмнявам, че Ц.Цветанов има оригиналните записи, но когато говорим за корумпирани политици във васални малки държави, има ли други политици?!

72

Анонимен

преди 3 години

Днес.БГ за мен е център за проучване на обществените нагласи по поръчкови теми.Не, че не е част от Блумберг Груп.Тук не пише нищо за Либия, защото вашето мнение по този въпрос е незначително.За мен историята на Кадафи е еталон за това какво се случва със слабите нации, които имат силни лидери противопоставящи се на ...Каква грешка направи Кадафи освен всичко безумно, но незначително?Поиска цялата печалба от петрола на Либия за Либия.Ако беше оставил схемата 80:20 може би щеше да си е жив.

71

Анонимен

преди 3 години

Божков-Нинова-Цветанов от Институт за Евро-атлантическа Сигурност атакуват заедно Борисов.Защо агентите на САЩ са мобилизирани?Заради Турски поток.Не, че Турски поток не е руски, но Трансадриетическата тръба заобикаля България.Цветанов и Божков много добре знаят, че нямат шанс на избори, но се надяват на дивиденти от Нинова, ако БСП спечели.Ако ви се започва цялата порнография с боричкане за власт и пари на прехода, гласувайте за БСП!

70

Анонимен

преди 3 години

Национална Катастрофа, без да сме нация. И опорката на Мутрата се изрезва. Няма да спрат да Крадът.

69

нн

преди 3 години

Две години повтарям, че Нинова е вредна за БСП и България. Евала на Гергов, че днеска и го каза директно в сурата.

68

Хе,хе!

преди 3 години

Щом Чалгарят може да събере повече електорат от Корнелия Нинова , значи можем да зачеркнем вече БСП ! И ако Учиндолския чалгар влезе в един бъдещ парламент, вече съвсем сигурно сме ударили дъното ! Тогава лафчето на проф. Христов за 80 -те процента ще е теорема номер едно за България ! ПО-добре ще е да сваляме трибагреника !!!

67

До Анонимен 52

преди 3 години

Учудвам се, че БСП изобщо държат Г-ЖА Нинова на ръководна длъжност, написал 52.Ама тя е ДРУГАРКА бе, човек! Каква г-жа?!

66

Народен вот ли?

преди 3 години

Тези докога ще си присвояват правото да се представят като водачи на народа, като изразители на неговото мнение, че даже и като негови учители?Откакто са се пръкнали та до ден днешен главната им цел е да ограничат до максимум правата на народа, да зомбират мисленето му и да го яхнат, за да го експлоатиратна макс!