27

Анонимен

преди 3 години

"Конни полицаи с кучета" това направо кърти,тези журналисти четат ли какво пишат или просто каквото преведе гугъла...

26

защо

преди 3 години

"Хангличанин"Съжалявам за грешката. Телефонът го редактира 😣

25

защо

преди 3 години

Англичанин и всички мислещи като него,"Не пожелавай дома на ближния си; не пожелавай жената на ближния си, (нито нивата му) нито роба му, ни робинята му," и т.н.Питам, какъв е Христос и какво да правим с паметниците и църквите?Благодаря

24

Хюго Бос ДО 19

преди 3 години

И защо англичаните трябва да се интересуват от мнението на *** в Индия или в Африка? Все едно ти да дойдеш от майната си в моя двор и да ми наредиш да се махна пейката, щото те дразни. да си ходят в индия и африка- там няма чърчил, няма расизъм. Генетично и научно доказано е, че го превъзхождаме, ама либерастонацистите не се интересуват от истина и факти.

23

Хюго Бос

преди 3 години

Забележете как грантаджийските медии определят нормални хора като "крайнодесни". Хората си пазят историята и вече ги наричат крайнодесно. ѝо нямаше такива определения за вандалите, които се крият зад антирасизъм и протиче либерастко-неонацистки лозунги??

22

До 19

преди 3 години

Много може да се поспори за нивото на демокрация в Кралството, което не бих казал дори че е и класово общество. Защото в съвременните демократични класови общества класите са сравнително разделени но се сблъскват, взаимодействат си , вплитат се . А Кралството си е повече кастово общество . Всяка каста си живее "демократично" с нейните си превилегии и шанса да си взаимодействат или дори срещнат е равен ва 0.

21

Анонимен

преди 3 години

И кскео излиза ? Полицията не спира вандалите а спира истинските патриоти ( десни, неонацисти) за да не пречат на левите вандали да рушат

20

Анонимен

преди 3 години

До ХангличанинХубаво, че го подкрепяш. Не се приема желанието ти/ви.

19

Хангличанин

преди 3 години

Много имате да учите и да изживеете докато разберете и стигнете нивото на демокрация във Великобритания!Чърчил е изключително спорна фигура. Някои историци го нареждат до Сталин, Хитлер и Мао заради това,което е причинил на индийския народ.За други е герой обединил страната си в тежки времена когато цяла Европа е под нацисткия ботуш.В крайна сметка паметници трябва да се издигат на мислители, учители, лекари, философи, хора допринесли за цялостното човешко развитие.Подкрепям премахването...

18

Хемус

преди 3 години

То в днешно време белия човек е дискриминиран на расова основа!Чернокожия да не би да е гринго

17

Митко Панаузов

преди 3 години

Африка опустя , всичко което си е за там сега не е и ще става страшно

16

Анонимен

преди 3 години

По отношение на крайно лявото и крайно дясното искам да дам едно уточнение. Преди около 50 години като ученик в гимнацията изучавахме задължителния предмет Научен комунизъм. Преподавателят ни беше бивш партизанин и влизаше в час с пистолет на *** вероятно за да ни респектира. Та той ни обясняваше че крайно лявото и крайно дясното е едно и също, защото земята е кръгла и ако двама души тръгнат единия наляво другия надясто в крайна сметка те ще се срещнат стигайки обратния край на земята.

15

Анонимен

преди 3 години

До 9Ами никой не те кара насила да работиш !Ако искаш да ядеш......Или искаш да живееш на помощи

14

9

преди 3 години

А кога работещите бели и черни роби ще потърсят сметка от чорбаджиите за ограбения им труд и живот !?

13

До 8

преди 3 години

Тия са като плаз,модии - само правят, каквото им кажат политиците !

12

Анонимен

преди 3 години

Значи, които защитава паметниците в родната си страна, е крайно-десен активист ?Интересна позиция.Ами ако една шепа африканци които са в страната ни кой знае защо, започнат да рушат паметниците на Христо Ботев, или на Васил Левски, и Българите си защитават историята си и паметниците, и те ли са крайно десни ацтивисти ?

11

До 9

преди 3 години

Чакай сега, искал си да кажеш крайно-левите, нормално е да се объркаш в бързината !

10

Анонимен

преди 3 години

Е, добре че ги има крайнодестните, ако има протест то те ще са го направили.

9

Анонимен

преди 3 години

Крайнодесните мародери, направо с белезниците на чартъра и да си отиват при бащицата в Москва който им плаща.

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6При стотина души не бих казал "най-после англичаните да реагират"