47

ххх-ххх

преди 3 години

Тогава бананите за какво робство говорят - просто империите са имали присъствие там. Или ако си банан може да ревеш че си бил роб, но ако си бял християнин тогава може само да се тупаш в гърдите че си либерален към присъствието на империя в държавата ти? Точно ти си роб, но не виждаш оковите, сребърниците ти пречат да видиш. Мий чинии и задниците на банани в "Европата", аз ще пазя България тук!

46

do 45

преди 3 години

То е геноцид, пък ти оправдавах 5 века зверства и си фантазирай, че не го е имало...

45

БПФ

преди 3 години

Крайно десни - демек нацисти и фашисти са хората, дето не искат някакви озверели дивaци да им рушат държавата?Браво, Днес.бг, сорос ще ви даде кокалче !!!

44

А

преди 3 години

Ти си бъди роб и се чувствай горд с това, от маскава ще са доволни от промития ти айрян в главата. Аз не съм роб и децата ми не са. Как пък само тук е имало робство, а в Гърция и Сърбия не и хората там не се навиват как са били роби. Не бил искал да е в чужда империя, че кой е искал, империите завладяват без да питат и това са исторически факти. Другото е пропаганда и литература.

43

Хюго Бос do 42

преди 3 години

Ааааа не. Точно либерастонацистите отричат турското робство. Не ми трябва да чета Достоевски. Стига ми да пътя до Словения и да видя разликата. А това да чета Достоевски- ами Достоевски няма как да знае и описва 5 века геноцид. Той описва последните години от робството. Аз пък ще ти кажа да поразгледаш картини и пътеписи на изследователи пътували из Оркската империя. И ние не сме искали да бъдем част от тази гнусна империя. Написаното то теб звучи сякаш сме искали. Говори за грантаджийство.

42

Анонимен

преди 3 години

Само евреите изпатиха от нацизма.Не разбирам защо всякакви черни *** и други почнаха и те да се пишат жертви на расизма.А както знаем почти всички евреи са бели.

41

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовОтговорът ми беше насочен към 29 не към теб.

40

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовКой не скача е червен така ли? хахахаха Не харесвам нито Хитлер нито Чърчил нито Тачър нито Путин нито Тръмп и т.н. ..... харесвам мислители като Конфуций, Декарт, Кришнамурти, Фреско..... хора виждащи отвъд тесногръдието, от което сте обвзети.

39

Щирлиц

преди 3 години

Не е имало робство,и девширме не е имало....Райска градина изобщо..

38

А сега сериозно

преди 3 години

До Хюго Бос 37Въпреки че съм съгласен със следващите ти коментари, с този си, се приравнил с либерастите. Едно към едно че и отгоре.Какво "турско робство" сънуваш? И репарации ли искаш за това? България е била част от Османската империя. Това не е добре за християнск България но... Никакво робство не е имало ! Прочети Достоевски за България.

37

Хюго Бос до 31

преди 3 години

Виж ся- с либерастката логика по либерастките капацини. Либерастонацистите казват- който защитава Чърчил е расист. Аз също ти казвам, че който е против Чърчил е нацист, хитлерист. По същата логика е който е против СССР е хитлерист, нищо че са почти еднакви. Сори, ама това а либерастонацистката логика на всички антирасисти, BLM и прочие троцкистка ***. Ако си против вандалщините на Блек ЛайвзМеттър, значи си расист и убиец и участвал в геноцид над черните...

36

Хюго Бос до 35

преди 3 години

Жалко, че не сме "поканили" всички да си ходят. От добрината си патим. Оставили сме уж тези , дето са били добри. И сега потомството им ни се качва на главите и разправят как това била тяхна земя, а ние с гърците сме им я откраднали.. Погледнете народи без ислям и цгани, по-напред са от нас.

35

Хюго Бос

преди 3 години

Който се чувства дискриминиран и без икуолити, е свободен да се прибере в родинана на дедите си, на палните. там няма расизъм. Ние тук черни не сме канили, нито с ***.

34

Хюго Бос

преди 3 години

Ето как хората си пазят историята, а ние оставихме нашата да бъде подменена без бой и да наричат 5 века геноцид "присъствие". Осатавихме да махнат Вазов и някакви грантаджии от сороски организации и америка за българия да пишат учебниците на децата ни и да учат за *** празници... Та се питаме: защо аджеба свалихме Берлинската стена , като сега ни се натрапват още по-гнусно и страшен нацизъм- черен, негрски, ислямски??

33

Логично, Уотсън

преди 3 години

Значи тези които пречат на леви недоволни и разплакани етно толерасти да рушат и оскверняват исторически паметници се наричат крайно десни екстремисти. И полицията ходи да ги бие.

32

Анонимен

преди 3 години

ристУ пак ли цапаш?

31

Анонимен

преди 3 години

Сблъсъци, щото либерастИя.

30

Закон

преди 3 години

Всяко действие си има противодействие.В момента точно тези анти-расиски протести и прогроми правят точното обратното,все повече хора се настройват срещу тях и ако не спрат скоро време САЩ върви към гражданска война и най потърпевши ще са точно тези от Африка.

29

Анонимен

преди 3 години

До хангличанин. Ти какъв го дървиш на хангличаните и да ги учиш на морал в собствената им държава! Като не ти харесва Чърчъл значе ти харесва Хитлер. И защо мислиш , че твоето мнение е важно изобщо. Това което се случва си е инвазия и подмяна на етническия състав на една държава. Нови хора , нов морал. Това е което се случва. При нас обаче няма да се случи , защото не сме такива будали да допускаме непрокопсаници в собствените си държави да ни се месят на културата и историята.

28

ххх-ххх

преди 3 години

Значи срещу белите англичани полицията може да употреби сила (на никой не му прави впечатление това), но срещу *** и техните лакеи не може, дори когато решат и грабят?