84

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 82Ами аз какво съм писал в форума, нека да се изяснят какво искат да правят, щото при Станишката си беше дясна политика, нали уж са лява партия!?Бойко няма да си правя труда, за да обяснявам каква политика води, може би и той не знае....хахах

83

ЩеИзбиратДругЛидер?!

преди 3 години

Не по врат, а по шия.

82

Анонимен

преди 3 години

БСП трябва да бъде подсилена на всяка цена,защото ще останем без нито една лява партия в България,гласувайте за БСП,тя има нужда от подкрепа и да бъде подсилена,имаме необходимост от тази партия на всяка цена!

81

Анонимен

преди 3 години

До 50%Не разбирам от БСП, но Корнелия ми е противна, не че не е умна, но повтаря такива празни локуми че не истина.Пример - аз изисквам, искам да се изпълни това и т.н...Не че е лошо да изискваш, само че това са празни приказки.Според мен БСП са крадци, но Бойко надмина очакванията ми...хахах

80

ПроСоТо

преди 3 години

щом украинеца Серго,гардеробния скелет Миков,родения и израснал в Щатите Пиринейски и онова охранено "гуце" "Гергов" са "опозицията" в бсп,то...ега ти НАФТАЛИНЕНАТА "опозиция"..НЕ съм симпатизант на бсп,аз съм ПРОТИВ ВСИЧКИ "партии",защото те само разединяват нацията /не само нашата!/,но Корни май е ШАНСА на "социалистите" да се измъкнат напред в "класациите"..

79

50%

преди 3 години

от т.н. опозиция в БСП са едни импотентни мъжкари, случайно попаднали в тази партия хора / начело с Георги Геров/, не изповядващи социалистическата идея, търсещи келепира.

78

Анонимен

преди 3 години

Малеее, че те война водят в БСП, Корнелия трябва да си отива......хахахах.Е в ГЕРБ нямат война и всичко е по устава на Вожда...хахах

77

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ намекват на БСП в разговорите ,че са ги набелязали(не от герберите),БСП трябва много да внимава как постъпва,защото ще е жалко най-старата партия в България да бъде смачкана и да останем без никаква лява партия в България,а само и единствено десни,без никаква алтернатива.Не им знам партийните вътрешни работи,защото не съм от никоя партия,но според мен е по-добре БСП да са в коалиция с ГЕРБ и да участват в управлението,да бъдат подсилени.

76

do xmmm

преди 3 години

Да, вече няма такива като Ботев и Левски да се жертват за другите.Всички предпочитат да са Юда, оня хем пари получи,хем остана жив, а нашия Господ Бог го разпнаха млад и зелен, че не хареса търговците в храма, които именно го наклеветиха. Щото като засегнеш интересите на алчните и присъдата ти е готова, не можеш да ги разкараш посмъртно.

75

Анонимен

преди 3 години

До Гошо...ТъпотоАдрианчо?? Почивен ден нямаш ли?

74

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 68Виж сега се ляк, никога не съм бил за БСП, но явно трябва да се радвам на хора, които не използват махленски език.До там е докарахме пич!

73

защо ручаа ЖАБЕТАТА

преди 3 години

НС на БСП сложи точка на легитимността на спора за стартиралата кампания и легитимността на решението на подписПленумът на БСП: Остава в сила взетото на подпис решение за пряк избор на председател

72

Некъв кестен

преди 3 години

До ДаВъпреки, че членувам в БСП, трябва да призная, че това е много смешно и добро. Само определи кой какво е в този стомашен буламач, че да се посмеем още малко.

71

xmmm

преди 3 години

ами на станишко шайката са послушни герберски марионетки- за това си имат постовете и милионите,затова не ги разследват,не ги плюят по медии, а като отстояваш позиция неудобна на властта- тогава е квичене до небесата.Главната цел е бсп да не вземе толкова места в НС,ако махнат Нинова тогава герб ще стане хептен вечен и несменяем, а тия ще лапат на наш гръб, никой не може ги спре.Ама каквото мат'ряла сам си направи такава попара ще си сърба.Ми да минем всички тогава към отбора на марионетките и ще се нагушим и ние.Ако Ботев и Левски не се бунтуваха щяха и те да си живеят добре, защо да се борят

70

Неам нерви

преди 3 години

- Куманистите ми лазят по нервите!

69

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Много...доброжелатели тук към Бесепето и всички срещу лидерката Нинова.Явно някой...дирижира хора на доброжелателите и той силно е...заинтересуван да се свали сегашната лидерка.Кой ли е той?Няма да е Станишефф,защото е...шефф другаде,няма да е Гергофф,защото е зает със...свинарниците си,които вечно...оправя,няма да е Микофф,защото е забил из драките и пише...мемоари.Ааа,сетих се,това ще да е...един,който не си е хвърлил партийната книжка,когато се е...деполитизирал и сега живее в Банкя.

68

Анонимен

преди 3 години

Дано си прегризат гърлата един на друг, на българите ще им съмне.

67

Анонимен

преди 3 години

Аз съм за присъединяване на БСП към ГЕРБ в коалицията им,иначе ще унищожат и двете партии ГЕРБ и БСП,ако БСП не се обединят с ГЕРБ,ще гласувам за ГЕРБ,защото те нямат алтернатива в момента и всички казват,че ако ГЕРБ падне,ще дойде по-кошмарно правителство ,дори и членове на БСП го казват!За Мая общата и Слави чалгаря,които развяват знамената на ИД,няма да гласувам никога,нито за бандита Божков,който е набелязан от ФБР и няма никакъв шанс.

66

Честно

преди 3 години

До Въ Прос Че+ ще тъжи- ще се зарадва

65

Анонимен

преди 3 години

До Електорат с памперсиКазаха - който и да дойде ще е по добре за България.Къде видя Позитано ве се ляк!?