144

Нищо ново

преди 3 години

В БСП има опозиция, както във всяка нормална демократична партия. Виж в ГЕРБ това няма как да се случи. Там Бойко е единствен и неповторим, а край него са само калинки.

143

Мнение

преди 3 години

По- добре е тази опозиция да се изгони по-рано, 9 месеци преди парламентарните избори. Гарантирано, БСП ще спечели по-голям електорат дори само заради махането на Свинара, Пирински, бай Мишо и Янков.

142

Зозо

преди 3 години

БСП-то умре като отбора на властта Леевски...:))))))))))))))))))))))

141

seira

преди 3 години

"ДРУГАРЮ" СВИНЬОЙ,ДОКАТО В БСП ИМА ТАКИВА ХОРА КАТО ВАС, НИЩО ДОБРО НЕ Я ЧАКА, А С ТОВА И БЪЛГАРИЯ!"БРАТСКАТА ВИ ПРЕГРЪДКА" С ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ПЕС ЯСНО ПОКАЗВА КОЙ КОЙ Е!ОСТАВЕТЕ ЧЛЕНОВЕТЕ НА БСП САМИ ДА СИ ИЗБИРАТ РЪКОВОДСТВО...НЕ СЕ ОПИТВАЙТЕ ДА "ВОДИТЕ" ХОРАТА!НАРОДЕ!!!!!

140

Професионалист

преди 3 години

По-добре тя,отколкото марионетките на Бай ***.

139

Лично мнение

преди 3 години

Що толкоз я мразят и плюят тая жена? На мен ми е абсолютно безразлична.

138

Само питам

преди 3 години

Ама сега кой ще гали козичките на село? Те толкова много я харесваха.

137

Анонимен

преди 3 години

Хайде,Кирчо,Гергов, вземайте властта в БСП,че Бойко вече не издържа.Иска да го смените.

136

Аз

преди 3 години

Предлагам да се преместят на пл. "Света Неделя" ! Най-добре е да го направят на 16/04/25 !

135

Анонимен

преди 3 години

Какъв 12 септември бе, правете го проклетия избор още сега.Няма да стои страната без опозиция до есента. Не ви ли е неудобно. Извънредно положени ли чакате.

134

КАЖИ СИ КОРНИ

преди 3 години

Какво се договорихте с ЧЕРЕПА и Г. ЗЛАТЕВ, ***..??!!ПРИЗНАЙ СИ С ДОБРО, ***....,!!!!

133

Хохохоооо...

преди 3 години

РЕЙТИНГ НА БСП.... 12%...ХАХАХААА...

132

Митьо

преди 3 години

Минути преди пленума на на БСП,на свински тръс,един зажаднял за власт кулски "социалист",се утабури в "Канал-3" ТВ на Пеевски,за да компрометира днешното ръководство на партията си,изпълнявайки заръката на Борисов.Власите са страшна напаст.Те искат,винаги да управляват нещо,било то и живеещите във вход Ь на Н-ската ЖК. Нямаш шанс,ти си вече прочетен вестник,другарю от най северозападната точка на БГ.

131

Курнелия е абсурд

преди 3 години

*** очевидно(може би без да иска) помага на Борисов, защото тъкмо когато на него започнат да му се клатят краката и се появява тя и започва да плаши хората, че тя може да стане министър председател. Въпреки, че е очевидно, че народа (те и в БСП половината не я искат) никога няма да допусне *** да ръководи България. Това се вижда вече три пъти поред на избори. Не го ли схванахте все още...

130

Анонимен

преди 3 години

Предлагам братска дружба,в името на България и мира,между ГЕРБ и БСП!

129

Червените крадци

преди 3 години

Партия, в която все още актуални са имената на *** Нинова(техноимпекс),Кирчо Добрев(куфар с марки през Калотина):):):):)Румен Овч.(заробващите газови договори с Русия)и за капак адаша му Румен Гечев(фалит на България и 1$-3000лв)избори вече никога няма да спечели:):):):):)Един път излъгаха хората с "независимия" избран от Решетников пилот Румен Радев и това беше:):):):)

128

Честно

преди 3 години

На мен пък ми стана жал за другарката Нинова. Като гледам другите в БСП-то, тя най-става. Какво има да се бунтуват срещу нея?

127

До 129

преди 3 години

Видиш ли ,,Баце" и да се обиждат на Т.Р.О.Л. ,значи са от милениум поколението . Те живеят във виртуалния, а не в реалния свят.За тях свикнали на слободия и само да получават и да намират кусури никога и нищоняма да е наред.....Хубавото е че са ,,независими",т.е. нищо не зависи от тях-безработни ,полуграмотни,полуинформирани ,неудачници с претенции

126

ТРОЛ

преди 3 години

До СЪВРЕМЕННИКТРОЛът обикновенно е социален Аналитик ...

125

Бойко го каза:

преди 3 години

Тайно съм влюбен в другарката Нинова. Заяждам се с нея да ми обърне внимание. Харесвам я когато прегръща кози. Ще си я взема в ГЕРБ като не я искат. Тя разбира повече от мен английски и ще знае как да ми изтегли азбуката на телефона. Цветанов не можа, а Кристалина я няма в България.