8

Анонимен

преди 3 години

До ДъртБолшевик 1917Особено в последно време се засили още повече.

7

Анонимен

преди 3 години

Това всички го виждат но никой не смее да го каже. Щото интереса клати феса. Ако го каже например царо от Банкя такъв шут ше му пере оная Мустафа че ше го боли гзо до края на живота. Оня ден царо от Банкя такъв език пусна на краварите та чак стафидите им изхруска. Каза нещо в Комунистически смисъл като онзи лозунг Че дружбата със СССР е като водата и въздуха за всяко живо същество. Е как да не го разцелувате таков цар от Село Банкя.

6

ДъртБолшевик 1917

преди 3 години

Много се радвам когато нашия Лавров и колегата му Зариф се целуват уста-в-уста когато се срещнат. Но имам лоша новина, ние от 1917 чакаме разрухата на Америка но тя от година на година стават все по-силна.

5

МС

преди 3 години

Какво стана след ликвидиране на генерал Сюлеймани? Нали щяха да потопяват 6-ти Американски флот? Поквичаха, поквичаха и после се оттеглиха кротко в ъгъла до следващото наритване.

4

Наглите

преди 3 години

Ахахахаххаха.Всички авторитарни режими се изредиха да "критикуват" правовия ред в САЩ. Няма по-*** и нагли от Комунистите и диктаторите.

3

Петров

преди 3 години

Коя е тази *** Зариф и защо трябва да ме интересува мнението му?

2

ПРАСЧО

преди 3 години

Иран за САЩ: В Белия Дом има "беззаконна банда" начело с "хулиган"МНОГО ОТВОРЕН КОРЕЕЦ СЪМТОЧНО КАТО ИРАН - ГРУХТЯ АМА НЕ ХАПЯ, К ВИ ЧА АМА ПО-ОТДАЛЕЧРУСКИ СИМПАТИЗАНТ СЪМ ЩОТО МОЖЕ ДА МЕ ПОДКРЕПЯ САМО БАТЕ МАРКС И ДРУГАРЯ СТАЛИН

1

Анонимен

преди 3 години

Тракторист, хулигане комшията Иван.Стар познат е в МВР-то,с гражбите от ТКЗС-то