48

Гост+

преди 3 години

Що така стана? Международният съд в Хага не беше неефективен и корумпиран", когато усърдно седеше военнопресъпниците от Югославия.

47

до 40

преди 3 години

Абе дрОгарю, какви са тия нови технологии на Русия, та крепостните още нищо не са показали на света. Можеш ли поне за една от тях да ни посочиш линк. А твърдението ти, че САЩ нямат пари е смешно, защото военният бюджет на Пентагона за миналата година беше 716 милиарда долара, а на крепостните военният бюджет по същото време беше 47 милиарда долара. Излагаш се като кифладжия и най-добре вземи се скрий някъде...

46

Анонимен

преди 3 години

До "българ" : ми що не ходиш там да живееш в краварския "рай", ами седиш тук в лошото?!

45

Анонимен

преди 3 години

Значи срещу другите може санкция за "предполагаеми", а срещу краварите не може?! Това си е чиста проба натиск срещу независимата съдебна система.

44

А сега сериозно

преди 3 години

"Иран за САЩ: В Белия Дом има "беззаконна банда" начело с "хулиган""Айатоласите и Демократите в САЩ пеят в унисон. И много фалшиво!Реват и едните и другите на умряло.

43

Анонимен

преди 3 години

Най сетне една истина

42

KamKam

преди 3 години

До 39Вярно.Трябва да разграничаваме иранския режим и политика от нацията на любезни и гостоприемни персийци.Същото се отнася и за България

41

Анонимен

преди 3 години

Вече ме напушва на смях,Путин им е боксовата круша,кой какъвто проблем има ,си го решава,като обвинява Путин,хахахаааа!

40

Анонимен

преди 3 години

Краварите, да не барат братовчедите!

39

Анонимен

преди 3 години

С оглед на новите военни технологии на Русия, санитарния кордон от пушечно месо около нея вече е напълно безсмислен, няма никаква полза. Вече България и другите от източна Европа които играеха ролята на пушечно месо за НАТО, ще станат ненужни, САЩ вече осъзснават, че само харчат пари, а САЩ пари нямат. Очертава се България да бъде изритана най-позорно от ЕС и НАТО - ще има Булкикаут.

38

Анонимен

преди 3 години

Иранците са най-любезните и приветливи хора. На границата граничарите те канят да им гостуваш вместо да харчиш по хотели и даже спорят кой да те вземе... Освен това са изключително образована нация - имат най-висок процент жени с висше образование от целия свят. И кухнята им а разкошна.

37

Анонимен

преди 3 години

Иран са ВРАГ на България. Тия са Ислямски змии. Когато иранците умират, България РАСТЕ.

36

РУСИЯ=ПРОКАЗА

преди 3 години

Иран за САЩ: В Белия Дом има "беззаконна банда" начело с "хулиган"БЕ АЗ НЕ ЗНАМ АМА:ИРАН НЕ БЕШЕ ЛИ ОНАЯ АРМИЯ ДЕТО 300 СПАРТАНЦИ(ПРАБЪЛГАРИ ИЛИ МИРМИДОНЦИ)Я ИЗ КЛА ХА ПРИ ТЕРМОПИЛИТЕ....

35

ФАКТ

преди 3 години

Интерсно че Тръмп прати срещу протестиращите не полициятАЛКОХОЛИЗМА Е ТИПИЧЕН ЗА Р У С К ИЯ ПАМПЕРС ИЗЛИВАЩ ПРОПАГАНДАНЕЧЛЕНОРАЗДЕЛНАТА РЕЧ Е НЕГОВИЯ ПРОРОКАМИН

34

Щерю

преди 3 години

Някой изкуфял брадестил пак се е изказал високоумно, миришещ на потни чорапи и непрани от месеци долни *** - като кръгъл просттак...

33

Анонимен

преди 3 години

И това кой ко казва? Ислямските бандити от Техеран. Сърбележките по гърба на Иран вече не му дават и минута покой, дошло е време за един хубав бой по чaлмите който ще им донесе продължителен рахатлък.

32

Анонимен

преди 3 години

До ФъСъВъНа Вас КОЙ ви даде български паспорт?

31

Анонимен

преди 3 години

До nekojПак не си разбрал нещо. Аман от червени *** с две мозъчни клетки които се бият една с друга!

30

nekoj

преди 3 години

Интерсно че Тръмп прати срещу протестиращите не полицията - която е със сигурност най мощната и добре екипиран в света, не Националната Гврадия (нещо като жандармерията в България), а Армията! Армията е организация да пази страната от Външни врагове?Дали не разчита на Полицията и Гвардията? Или е показ на 'сила'? Интересни въпроси.

29

Анонимен

преди 3 години

"" Иран за САЩ - "беззаконна банда" начело с "хулиган"".................в голяма степен са прави, но ... това не значи че незаконната банда в Кремъл е по-добра, както им се иска на нашите селски комунисти.