54

Анонимен

преди 3 години

Байдънчо да внимава с изказванията, че може да си го отнесе за заплахи към действащ президент :) Като си го знаем Тръмпи какво е xaxo...

53

Анонимен

преди 3 години

Идеята, че някой плаща на хора, да тролят във форумите е забавна :)

52

Анонимен

преди 3 години

До ГеоргиТръмп е от ЕЛИТА, бе баламурник!Или просто вече милиардерите са като всички насМуахахаххахахаххахах

51

Анонимен

преди 3 години

До ВениМи направи едно поднасяме с него, да го видят всички, тогава!

50

Анонимен

преди 3 години

Точно той се показа като корумпе защото сам си каза,че предлага 1 млрд. долара от техния бюджет понеже как държавен секретар,че инак от къде като такива негови пари няма,за смяна висшо длъжностно лице как прокурор на чужда държава при това ограбена по време на неговото участие от управлението двустранно на 100 млрд. долара за онези години на мандат гласуван от демократичните гласоподаватели и сенатори.

49

Вени

преди 3 години

До Анонимен- Да, възкръснал е от гроба и Е жив!

48

Анонимен

преди 3 години

До ВениАз твърдя и че Исус е жив.

47

Анонимен

преди 3 години

Наистина Байдънови настъпиха Путин по мазолите и на двата крака. Благодарение на тях Украйна вече произвежда над 2 пъти по-големи количества газ отколкото по времето на Янукович. Това позволи на Украйна да се откаже от директни покупки на газ от Русия и да попълва останалата една трета от необходимия газ чрез реверс от Словакия и Полша. Ясно е и какво ще стане с руската газова промишленост ако дойде Байдън на власт. Ще бъде занулена по европейското направление.

46

ТАПанАР

преди 3 години

Колкото и минуса да слагаш,все тая!Байдън не може да стъпи на пръстчето на Тръмп!

45

Вени

преди 3 години

В youtube напишете - The Fall of the Cabal Part 10 (със бг субтитри е)

44

разликата е огромна

преди 3 години

До Анонимен 31Тръмп е умен,знаещ и можещ бизнесмен,а Байдън е обикновен политически ***!Далавераджия и кукла на конци,който смята другите за ***!Изобщо не могат да се сравняват!

43

Георги

преди 3 години

Бъдете сигулни на 100%, че предстоящите избори в САЩ ще бъдат манипулирани от Елита, с/у който президента Тръмп се бори! Това е битка на живот и смърт!

42

Анонимен

преди 3 години

Страхът от Байдън е голям, защото той се закани да съсипе големият приятел на Тръмп господин Путин, ако спечели изборите. Затова троловете на Москва изсипват на макс помия върху Байдън. А защо му се закани, защото от 2 години Путин заговорничи срещу Байдън и семейството му опитвайки се да провокира съдебен процес срещу Байдънови заради участието на сина му с инвестиции в украинската газова промишленост.

41

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 36Те и сега са посмешище пред света, но се съгласявам че с Байдън е още по зле.Затова и написах че демократите вадят "младата" си надежда.

40

Гробище

преди 3 години

Чакам те скъпа моя Байдъна

39

Ангел

преди 3 години

Гледайте в ю-тюб близо 5 минутния клип със заглавие: - "Тайната" реч на Тръмп, която елитът не иска никога да чуете.

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24Ха ха ха разсмя ме, прилича ми на нашето Слънце.

37

Ф.С.В.

преди 3 години

Байдън успешно застана зад африкано и латино населението в САЩ след Протестите- Сега ще бъде поредната Измама над Американският Народ- Нанси Пелоси се правеше на артистка и коленичи 9 минути в знак на уважение към Флойд- после не можа да се изправи и колегите я вдигаха-Накрая взе да се смее и стана за резил цялото и театралнечене и нарочно размазан грим все едно е плакала-ЛОШОТО Е ЧЕ ВИНАГИ ЩЕ ИМА РАСИЗЪМ В САЩ- ПОРЕДНИТЕ АЛЧНИ ПОЛИТИЦИ КОИТО ЩЕ ИСКАТ ВОИНИ ПО СВЕТА-защото САЩ се крепи на ТОВА

36

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 34Опитай се да педофилничиш в САШ и да видим какво ще ти се случи. Ако имаше малко представа от нещата щеше да знаеш че всички български педофили действащи по интернет са заловени по настояване на американските служби. Иначе израза "Байдън е педофил" ми звучи повече като слоган на фабриката за *** на готвача на Путин.

35

Анонимен

преди 3 години

Съвсем е изкуфял. Ако спечели изборите САЩ ще станат за посмешище пред целия свят