74

Анонимен

преди 3 години

Джо Бидоня не се спира пред нищо, даже и пред трупове, истински демокраД.

73

МАЙДАН В САЩ

преди 3 години

Я ПА ТОЯ?!! ДА НЕ СТАНЕ НЕГО ДА ГО ИЗВЕДАТ...?!!!!!

72

true

преди 3 години

в БГ не е по-различно - мутрите на власт, вечни и несменяеми, защото с нашите парички хрантутят електората си - помощи,социални жилища,ток, наем, по-висока оценка в училище, стипендии, работа към общински фирми и социални,намалени присъди и какво ли не. в кърджали - държава в държавата - дори завършилите не могат да говорят български език,а бизнес, кметове - всичко тяхно. И ако не получат милиардите - скачат или не гласуват за правилния човек. Та така на наш гръб мутренската власт си стои вечна и несменеяма.

71

xmmm

преди 3 години

Има си правила какво се прави ако се оспорват резултатите, другаря джо за бандитите и крадците мародери на иска армия да ги спре ама за Тръмп армия искал ако му "задържа" стола, няма търпение да минат процедурите по закон, горкия, много са изгладнели господарите ти май.

70

yes

преди 3 години

картинката е ясна - демократите си искат властта защото тамо са благинките, и черните ги искат защото срещу гласа си ще получат и те помощи, здравно осигуряване, квартира, помощи за ток, телефон, наем, квоти за университети,стипендии, блага работа и какво ли не. едните *** ще крепят другите ***, а работещите свестни ще се товарят като магарета. така че ако не се размърдат за техния си интерес дупе да им е яко - сами са си виновни.

69

xo xo

преди 3 години

хо,хо отсега облъчват хората с лошия Тръмп който няма да приеме вашите измами.Ами защо ли нямаше такива статии за обонго-какво ще се случи ако откаже да приеме резултатите. А за хилари да напомниш - колко време не приемаше резултата та чак изкара и митутките да скандират под прозореца на Тръмп.Ама нали господарите ти плащат яко, какво да правиш, борба за хлебец.

68

bayyy

преди 3 години

джо,по-добре говори за гигантската фалшификация на изборите особено в 4-5 решаващи щата,за която се готвите от години,факта че от всички точно ти стигна до номиниране е най показателен.Няма по-голямо *** от тебе,расист и прочие престъпник до мозъка на костите,а това че и с деменцията те докараха да се изправиш срещу Тръмп говори колко сте агресивни и безскрупулни.Света гледа сеир и мисли че касае Тръмп.Не - касае всички нас нормалните.Всички са наясно че не може да спечелите без фалшификация дори с гласа на черните.

67

Lisa

преди 3 години

малко update: https://youtube/watch?v=cKrGnJcSJn4&feature=share&fbclid=IwAR3tBfeThVxMDVAi1RTgz0DTrH5FK8Ea2yQjokuWNE4vpdmqc_Eol361Y00

66

По същество

преди 3 години

По същество Байдън ни казва,че в САЩ може да има повторение на Майдана от 1917г. в Русия. Така наречената Велика октомврийска революция си беше военен преврат извършен от армията и *** на руската столица.

65

Анонимен

преди 3 години

V MOMENTA USA NI KRADE ZLATOTO PO ZLE I OT INKITE DORI NE NI DAVAT STYKLENI TOPCHETA ZA NEGO PROKLETI DA SA PRODAJNICITE NI

64

Анонимен

преди 3 години

TOZ E JIV REPTIL VIJTE GO

63

Гаманов

преди 3 години

Tръмп е правил и прави големи грешки,но все пак е един от добрите Американски президенти....Отиде ли си той хаоса в Америка ще се увеличи...

62

Sichtpunkt

преди 3 години

Тръмп е по-голямо зло от Путин, защото е дегардивен елемент в световната политика, който е присвоил ролята на стожер на свободата на личността. И докато Путин не крие своя демоничен нрав и дух, то това не важи за Тръмп.

61

ht

преди 3 години

С една дума гражданин на САЩ заплашва да изведе президента от Белия дом с помоща на армията. МАЙ този говори за преврат. За сега Тръмп е действащ президент, а този не е избран за президент. Идва ли гражданска война в САЩ?

60

Анонимен

преди 3 години

Да поотложи кампанията за 4 години, докато отшуми пандемията.

59

Анонимен

преди 3 години

Вашата икономика се вдига, само когато някъде в света на мирно население думкате ракетки, за да изнесете богатствата им. А в други не е нужна и война, а просто предател на конци да ви лиже задните части като българския *** от Банкя. Как е българското злато, арно ли е?

58

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 59Благодаря че уважаваш мнението на другите. Аз не ангажирам с моето - само анализирам на глас. И аз като Анонимен 56 харесах Тръмп след първата му реч и от там нататък - ами моят английски е по-богат от неговият, какво повече да говорим. А за демократите - абсолютно съм съгласен. Само че отново идва избора за по-малкото зло и тук възраста няма значение както нямаше и на предишните избори.

57

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 57Правилно мислиш!Обама си беше обаятелен, образован и интелегентен президент, минуса му беше предимно жена му, но повечето американци си го харесваха.Направо джакпот удариха демократите с него.Не казвам че е нямало проблеми при Обама, но сега като им гледам кадрите на демократите от 80 и нагоре възраст, бива ли така :)Тръмпи си е самовлюбен клоун, но всеки има правото да си го харесва.

56

Анонимен

преди 3 години

Проблема е че на изборите пак ще трябва да се ибира между по-малкото зло. Тръмп не е лидер нито бизнесмен. Който не е гледал филми за него - да ги гледа за да разбере. Иска му се да е от Елита ама не е. Все пак беше по-добрият избор от Хилъри преди 4 години. Байдън поне може да организира екип (от бивши на Обама хора) и да управлява, защото на Тръмп екипа му за 4 години се смени 4 пъти поне като някои са даже във затвора.

55

Анонимен

преди 3 години

До Георги 44Ами като му гледам зетя на бай Тръмпи и отстъпките които направи за Израел не знам за кой елит говориш.Имаше една предизборна реч дедо Тръмпи в която каза истината за политиката и това му беше, спечели раята, те му повярваха и толкоз.За успешен бизнесмен е доста спорно да се говори, баща му е бил много богат, а това че бил фалирал няколко пъти и се изправял на крака, си е част от неговата митология.