13

гласувам

преди 3 години

Божков премиер. Гласувам веднага

12

Анонимен

преди 3 години

Сблъсъкът ще завърши с мощна победа за Герб, и техните коалиционни партньори от ОП, и техните коалиционни партньори от БСП, и техните коалиционни партньори от Воля! Опозицията в лицето на Народа ще претърпи поредното поражение.

11

все тая

преди 3 години

С избори и без избори сами ще се изберат ***! Султана да идва и да ни спасява!

10

каква опозиция?

преди 3 години

До АнонименТе загинаха и останаха само комунисти без опозиция! Все за едни и същи гласуваме!Ако не гласуваме - те сами ще се изберат!

9

Герб на боклука

преди 3 години

До РеалистНеговите господари сами ще го погубят изчерпан и изстискан като лимон! *** на БКП

8

майка Турция ни зове

преди 3 години

Тя ни кърмеше цели 500 години и оцеляхме като нация благодарение на султана!Платените руски историци ни отбиха и откъснаха! Превърнаха ни в руски еничари!

7

Вечно БКП

преди 3 години

Пребоядисаните комунисти и тяхната агентура във всички партии ще надделеят!Освен турско друга алтернатива на благоденствие няма и няма да има!

6

Анонимен

преди 3 години

Как ще завърши сблъсъкът между власт и опозиция?Като челното сблъскване на две БМВ-та на селска магистрала.

5

Реалист

преди 3 години

Ами много ясно как, както винаги досега. С категорична победа на ГЕРБ.

4

Анонимен

преди 3 години

При всички случаи не добре.

3

много интересно

преди 3 години

И коя е тая "опозиция",че нещо не я виждам!?И с кого се бори,ако не е тайна!?И кви са тия алабализми за люта политическа борба!?Тук и Герб,и БСП са си комунисти,отдавна са се ояли от властта,и пробутват на ахмаците своите циркаджилъци!Нищо повече!

2

Анонимен

преди 3 години

Времето на политмафията изтича.

1

Анонимен

преди 3 години

Всички са във властта ,бат Стойчо , тия за "некаква" опозиция ги разправяй сам на себе си,от 1944год та до наши дни едни "револцюнери" правят всичко възможно да прикриват некадърността си с лозунги и да ограбват народа си...за това над две трети от свестните хора на този народ за емигранти в чужди страни ..ако имаше реална опозиция ,то е имало , ама е избита, този неоспорим факт нямаше да съществува ... взели си хонорара