25

Повръща ми се

преди 4 години

Коронавирусът беше ракетата - носител за да внедрят дистанционното обучение. Постоянно обясняваха колко е успешно. Аз като родител мисля, че е тотално неуспешно, защото от липсата на реална жива връзка страдат най-вече децата. Поколението става все по-зомбирани, неспособно истински да контактува, затъпяло и изнервено от постоянното обездвижване и втренчване в екрана. Сега поне висенето пред телефона или компютъра официално е оправдано.

24

Анонимен

преди 4 години

И после лятната ваканция да доучват, както сега го направиха.

23

10 ЧАСОВ РАБОТЕН ДЕН

преди 4 години

И СИ ГИ ОБУЧАВАЙТЕ САМИ... НАЛИ УЧИТЕЛИТЕ НИЩО НЕ ПРАВЯТ.

22

Анонимен

преди 4 години

"Синдикат "Образование""...Янка Такева...Ясно!(казано съвсем по простонародному - АФИФ РАБОТА)

21

Анонимен

преди 4 години

а защо не за 4 дневна работна седмица?

20

РОБОТ

преди 4 години

И УЧАНИЦИ РОБОТИ

19

този

преди 4 години

този министър и цялото некомпетентно МОН трябва да си ходят!

18

До анонимен 17

преди 4 години

Значи самото ходене ДО работа е предпоставка, за да получаваш заплата? Явно си от хората, които имитират работа от 8 до 5 в някое скътано офисче, като дремят в соц. мрежи и цъкат игри.

17

Анонимен

преди 4 години

Как няма да подкрепят...3 месеца получават заплати без да ходят на работа,те нашите деца не искат в училище да ходят ,та електронно ще учат,особенно ромите )

16

Анонимен

преди 4 години

Прави впечатление, че тази "идея" за дистанционно обучение на учениците непрекъснато се натрапва, откакто тръгна вирусът. По медиите се лее безспир информация колко хубава била, бетер комунистическа сводка. Никъде не се говори за социалната функция на училището, за връзката учител-ученик, за спортните мероприятия, за изграждането на трудови навици и всички други неща, които трябва да държат учениците в клас. Прегръща се нещо маловажно под натиска на някакви лобита.

15

Анонимен

преди 4 години

До 10Ако си от такъв кекав джинс, че и нет не може да си позволите, защо изобщо някой да си губи времето с тебе?!?!

14

Анонимен

преди 4 години

До 11Родителите никога не са имали право на мнение. Детето ти е роб на тази система и ти трябва, да правиш каквото ти се казва! ХАК ДА ВИ Е ОБШЕСТВОТО, СВ НА ВАС!

13

Анонимен

преди 4 години

Аз подкрепям домашнито обучение, с подбрани специалисти и професори, а не тая пародия, да трябва детето да си губи времето в онази невфикасна система в училище, в която на клиент трябва д вслушал другите деца, как ги изпитват, има много загуба на врече и общо взето не е толкова добра. Друго си е, като учи нон стоп по 10-11 часа на ден с няколко специалисти! Не се разсейва, не си губи времето с интернет и игрички, не се влияе от опасни и глупави идеи!

12

Невен

преди 4 години

Не познавам учител, който да се натиска за дистанционно обучение, камо ли през грипните ваканции като бонус. Защо не ги покажат кои точно са? Защото няма такива. Точно като простотията да се учи тази година до 16 Юни.

11

123

преди 4 години

А родителите имат ли право на мение? Категорично против!!!

10

Анонимен

преди 4 години

Закривай училищета и уволнявай учителите - нищо по-ефикасно, ефективно и ефектно няма от това! Вместо един учебник по всеки предмет за цялата страна - еднин учител по всеки предмет! И БНТ2, БНТ3 - лесно и просто(не знам дали обаче е евтино).Всъщност дистанционното обучение е предвидено за високомотивирани ученици. По време на грипна епидемия, с много болни, е лудост. Е, за измислени епидемии - става.И за дървени ваканции - също! Но кой ще подсигури интернета на учениците...

9

SH

преди 4 години

Те и досега тъмнолилавите "шведи" се "обучаваха" дистанционно (липсваха от училище), и затова не могат да четат, да пишат, да говорят...!!! Но явно такава е идеята и за бъдещето на целокупния мат'риал - неграмотност, простотия и тъпота...!!! Дааа...!!!

8

Анонимен

преди 4 години

Учителите добре подкрепят идеята, но знаят ли, че 95% от тях стават излишни! Ще пускат по някои от националните ефири уроците и децата, ако искат да учат. Няма учители, няма училища! Дистанционно учене и изпити!

7

Анонимен

преди 4 години

Вместо да въвеждат дистанционно преподаване, е по-разумно да започнат да въвеждат прочистване на въздуха чрез специалните лампи, които си ги има като разработка и са внедрени в операционните зали на болниците например. Ясно става, че заразата е чрез външен някакъв контакт, т. е. може да се атакува средата. Струва ми се, че целта на неприлагането им масово е не хората да са здрави, а да се създава работа на медиците и фармацевтите. Ужас, ако няма грипни епидемии!!!

6

Анонимен

преди 4 години

Глобалистите много го натискат това дистанционно обучение... защо ??Бил Гейтс и той го раздава голям привърженик, а едновременно с това само неговата корпорация предлага програмата, която прави това възможно....