59

Анонимен

преди 3 години

До 74 Пише се ***

58

Жалка картинка

преди 3 години

Ако бях аз, веднага щях да им спретна едни предрочни избори на уж мераклиите от БСП. Парламентарната им група ще падне наполовина. Бойко е добър човек - няма да се изгаври така с тях! Човек не трябва да се гаври с малкоумници, той господ достатъчно ги е наказал!

57

Фиксация във властта

преди 3 години

При положение,че миналата година БСП изгубиха и местните и евроизборите от ГЕРБ,а в момента всички социолози им дават два пъти по ниско доверие,колко трябва да си нагъл да искаш да сваляш правителство!?Нагъл, по-нагъл, комунист!!!Този път Червената армия даже не прегазила Дунава,но *** точат лиги да управляват без някой да ги иска.Досадни неадекватници! Хайде вече да осъзнаят, че никога вече Комунистическа Партия няма да управлява България,ако и фиктивно да се е преименувала.

56

Симпатизант

преди 3 години

Правенето на такова допитване ТОЧНО СЕГА ще бъде голяма грешка. Причините са много и лесно разбираеми. Ще даде обратен резултат. Как това не се разбира от Рък-то на БСП. Надявам се Пленумът да отхвърли това предложение.

55

ПЕНКО

преди 3 години

МЕЗЯ И ПИЙВАМ ЧУДЕСНА ДОМАШНА РАКИЯ / В МОМЕНТА/ И ПАК МИ СЕ ПОВРЪЩА ОТ Бе Си Пи , А СЪМ С КОМУНИСТИЧЕСКИ СХВАЩАНИЯ И СЪМ АТЕИСТ !!! ЗА ДА ГО ДОКАЖА ВИ ПИТАМ : " МОЖЕ ЛИ ДА СЕ КРЪСТИТЕ С ЛЯВАТА РЪКА " ???? " КОЙ Е ПО СКЪП НА ГОСПОД - АДАМ ИЛИ ХРИСТОС -/ ЕДИНИЯ С РЪЦЕ ОТ СКУКА , А ДРУГИЯ С ОНАЯ РАБОТА -СВ. Д. /" ???

54

До риторичеен

преди 3 години

Внимавай за кое БКП говориш, щото БКП-ГЕРБ се видя , че са доста по-зле - като нямат кадри и ги намират по кръстовищата ...

53

апо

преди 3 години

Според мен :) както връщаме контейнерите с отпадъци към държавите от които са дошли , по същия начин трябва да върнем болшевиките и идеологията им тъй като са още по-токсични и вредни за България и Българите.

52

Анонимен

преди 3 години

МАНДРИТЕ- СКРИЙТЕ СИРЕНЕТО И КАШКАВАЛА- ЧЕРВЕНИТЕ КРАДЦИ ИДВАТ! ТЕ ОБИЧАТ НАЙ МНОГО ЧУЖДИ ПАРИ И ИМОТИ- 16+1 ФИНАНСОВИ ТАКОВА- 1995/1997Г И 2014Г. СЛЕД ТЯХ ПОГРОМ.

51

7

преди 3 години

БСП е като селски ***,трябва да се закопае и изкопае нов:)

50

Анонимен

преди 3 години

111 посдреди ги 1. Радев, 2.Нинова, З.Слави, 4.Божков ,5.Мая , 6.Цв. Василев

49

111

преди 3 години

БСП и Радев искат да срутят държавата, ако им се позволи ще я срутят само и само да вземат властта. И двамата са болни да властват. Само че не си дават сметка кой след това ще вдигне на крака държавата. Те не се интересуват от народа, те искат да задоволят болните си амбиции.Не отчитат още нещо, че и двамата нямат понятие от политика. И двамата са достатъчно объркани. С кого ще управляват? Румен Гечев ли ще бъде финансов министър? Този който сасипа финансите, фалира банките? Те нямат и кадри.

48

Я

преди 3 години

Само с мерак не става. Трябва и Ъкъл.

47

Риторичен ?

преди 3 години

До 5545 години цяла България беше "член" на тази "Партия" - дали с партийна книжка, дали с комсомолска книжка, дали като пионерче, дали чавдарче или като член на "провсъюза" !Днес българите не се делят на по-комунисти и най-комунисти, а на русофили-азиатци и българи-проевропейци. Капито ?

46

Анонимен

преди 3 години

да не използват данните от "подаръците" на слави ? -там се записаха милиони лапнишарани с егн ,тел и адрес ?

45

Анонимен

преди 3 години

ВЗЕМЕТЕ МИЛИОНИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ И ИМ ОСТАВЕТЕ САМО СВЕТЛИТЕ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ИДЕИ.

44

Анонимен

преди 3 години

ЧЕРВЕНАТА КОБИЛА ЖИВЕЕЛА В ПАРАЛЕЛЕН СВЯТ- ОТКРИ ЛИ КЪДЕ СИ Е РАЗМЕНИЛА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ИДЕИ И МАРСИЛЕЗАТА С МЕРАЦИТЕ ЗА МИЛИОНИ ИЛИ БИПОЛЯРНОТО ПОВЕДЕНИЕ И ШИЗОФРЕНИЯ НЯМАТ КРАЙ.

43

Sata NATO

преди 3 години

ГЕРБАВА МИНИСТЪРКА САМА ПРИЗНАВА ЧЕ Е ВЪРШИЛА ИЗМАМИ И ТРЯБВА ДА ГИ СКРИЕМ ОТ ЕВРОПА! ФАКТ!-------Преди два месеца писах, че тая сливенска офца, дето нарежда на магазините как да си подреждат щандовете и така гази Конституцията, е МНОГО ГЛУ ПАВА. И даже не се усеща какво говори. Тя мисли глупо сти и ги мисли на глас. Но после от Борисов чух същото съждение - "защо бизнесът на Божков да не е за държавата" и ми стана ясно откъде идват идеите.

42

Анонимен

преди 3 години

Предлагам подписка за забрана на БКП&БКП !

41

Анонимен

преди 3 години

Другари, БСП трябва да се саморазпусне и да не участва в политическия живот на България. Тази агония трябва да спре с терористичната партия БКП-БСП. На нейно място да се създаде лява партия с млади хора до 35-40 години.

40

Анонимен

преди 3 години

- направи опит да направи България 16 република на СССР, изтривайки я от картата на Света като суверенна държава.-------Да.И след това Борисов кандидатства за член на тази партия, постъпи в нея и след 10 ноември отказа да я написне. А сега си назначи и гл. прокурор, който като малък си мечтаел да стане милицонер и да се бори с враговете на Тази партия. Мда....