198

Анонимен

преди 3 години

До 205 стая 101 - Пресата и телевизиите по цял свят постоянно предават колко са жертвите на коронавируса и какви мерки се взимат, хората в Китай, Япония, Корея, Англия, Испания, Германия и т.н. ходят с маски и само ти твърдиш, че няма такава болест, бе селянджър. По цял свят направиха хиляди аутопсии. Аз ако съм на мястото на Гешев ще се позаинтересувам от такива като теб и защо и с каква цел заблуждавате хората,че коронавирусът не е опасен.

197

имам чувството

преди 3 години

че на щаба има поръчка да се увеличи многократно броя на заразените. Има нещо за усвояване доста заразени ще трябват и затова ще махнат ограничението за маски в магазина. Аз пък щ2 си влизам с маска. Колко пази толкова и ще гледам да съм на 5 м от антихората без маски.

196

Анонимен

преди 3 години

DO 205 стая 101 - Само не уточняваш стая 101 от Карлуково или от Четвърти километър

195

ха-ха

преди 3 години

Утре министъра да не размисли, или да го накарат да размисли и да си отмени пак решението? Щото не го прави за първи път.

194

така е

преди 3 години

никакъв контрол, никакво популяризиране. В англия седалки са блокирани с надписи и ленти. На всяка крачка предупреждение за дистанция. на гарите - места за дезинфекиция и МАСКИ безплатно...тук се бутат и блъскат. една седмица някаква ходи болна на работа и не се сеща да си вземе болничен, никой не я вижда? в някакво село кмета заяви, че хората няма да спазват карантината щот си имали работа, доктора и той каза, че селяните не приемат вируса?! и щели да праят каквото си искат...

193

вместо

преди 3 години

А аз ще си нося МАЦКА вместо МАСКА по приятно е

192

КРУМ

преди 3 години

Масксите масово не се носят в градският транспорт/изключвам метрото/Резултатите ще се появят.....скоро...никакъв контрол от овластените институции....Няма как да нняма покачване на заболелите...

191

стая 101

преди 3 години

Ковид19 е измислица. Къде са тези болни? Защо никой журналист не ги разследва? Защо е забранена аутопсията? За огнището в Доспат чух че се давали пари на хора да казват че са болни.

190

Но

преди 3 години

С изключение на политиците, тъй като те винаги си носят маските !

189

Анонимен

преди 3 години

Дават се яки пари на хора за да се впишат болни от короната.А Киро Тефтеро балтави некакви дивотии.

188

Без коментар

преди 3 години

До АнонименРеакцията на поста Ви показва правотата Ви, за жалост.

187

а бе нафталин

преди 3 години

Не искам да вървя с теб към небитието.

186

пу.тю

преди 3 години

иииии, много добре бе.........................

185

Истукан

преди 3 години

Супер, ще се заразяваме извън градския транспорт. Добре измислено.

184

до 187

преди 3 години

Заради такива като вас,без грам здравна култура ,кашлящи върху продуктите,които купуваме от магазина ще пламнем.

183

3седмици

преди 3 години

След 3 седмици ще видим резултата от махането на маските в магазините. Дано не последваме примера на Англия и Щатите, които твърдяха че вирус няма преди да почнат да *** масово.

182

Анонимен

преди 3 години

Масовото използване на маски ще предотврати втората вълна от инфекция и ще победи пандемията спред изледване на учени от Кембридж пубикувно в списание Proceedings of the Royal Society. Проучването установява, че ако всички хора носят маски на обществени места, това намалява наполовина броя на заразяванията, в сравнение със ситуацията, при която маските се поставят само след появата на признаци на заболяване.

181

маската

преди 3 години

е казвах ви вчера, че трябва да останат в магазина. Днес 104 броя заразени. Ако махнат и в магазина ще почнат по 1000 на ден. Ама тук ми се дръвчиха някакви свободомислещи т.паци.

180

бг днес

преди 3 години

Няма да плюете герп,че веднага ви блокирам

179

Анонимен

преди 3 години

В Дания маските са задължителни в SAS трнспорта ot 6 годишна възраст на горе, а правителството гласува закон за задължително и принудително ваксиниране срещу ковид. В Испания, Англия, Франция маските са задължителни