65

Анонимен

преди 3 години

Полицаят явно е хлабав, изръсил е адреналин и е престанал да мисли трезво.Под въздействие на адреналина човек вижда в тунел, периферното му зрение се притъпява, всички сетива се притъпяват, усещането за време се изменя -10 минути ти се струват за един миг.Да, с този изцъклен поглед е явно, че полицаят е социопат.Това прави ли афроамериканецът по-малко престъпник?

64

До 83

преди 3 години

Благодаря за информацията относно Байдън, тъй като не ги знаех тия подробности ! Но и без това през последните дни ми стана антипатичен с целия този фалш !

63

Бе

преди 3 години

Какъв борец с расизма, това са пълни глупости ! Просто един иначе кадърен чернокож, който обаче е поел разрушителния път на наркотиците и бандитизма ! А в този ден е имал нещастието да попадне <при това дрогиран> на един брутален полицай, който действително е прекалил и ще си понесе наказанието за това ! Виж, доколко ще са обективни съдиите, е друг въпрос, тъй като и там им е писнало от не,гърската престъпност, както на нас от си ганската, но след тия протести може да се получи обратният ефект !

62

Анонимен

преди 3 години

Цитат от 2016г.:Джо Байдън изрази съжалението си пред президента Вукич за цивилните жертви по време на бомбардировките на НАТО през 1999г. Това е кандидат-президентът на САЩ и бивш вицепрезидент на САЩ, човекът настоявал за бомбардировките на НАТО над Югославия през 1999г, както и за военната намеса на САЩ в Ирак, където за цивилните жертви САЩ може би е редно също да се извинят.

61

Анонимен

преди 3 години

в Лондон всички бели мъже са или обратни или пенсионери ... единствените хетеро двойки които срещам в последно време са черен маймун с англичанка.Подчертавам АНГЛИЧАНКА, защото никоя уважаваща себе си източноевропейка няма да тръгне с черен, а на англичаните постоянно им набиват колко хубави са черните, пък и мъжете им гейове ... Запада потъва със страшна сила ... морално, а скоро финансово и всякак. Комунизма които ни дръпна 50 години назад сега го преживяват те.

60

Анонимен

преди 3 години

Шумът е за гласовете на афроамериканците в предстоящите президентски избори.В името на какво?-В името на военнопромишлената индустрия на САЩ.Изкуството на войната по американски:С парите на белите американски данъкоплатци, с плътта на черните да се насилват народи, от които Великата Демокрация плячкосва.Хайде, молим, тази боза с праведността на САЩ вкисна!

59

Анонимен

преди 3 години

Човек винаги трябва да следва истината, а истината е, че въпросният цветнокож е престъпник.Ченгето може да е злоупотребило, но със сигурност не е искало да убие публично цветнокож, защото всяко американско ченге е изрично инструктирано да не причинява смърт на цветнокож за да няма расово напрежение освен при самозащита.Тази изрична инструкция е причината последните години убитите БЕЛИ от американски полицаи да са ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ от черните.ТОВА Е РАСИЗЪМ.

58

Анонимен

преди 3 години

'' България може и да я няма след 50 години, но на нивото на други *** никога няма да паднем ''.....................България ще я има и след 50 и след 500 години, защото на българина му пука за България.Убедих се, че западните нации са в етап на необратимо разложение.

57

Анонимен

преди 3 години

Много шум за нищо.

56

Няма такава държава

преди 3 години

Нападнал бременна жена с пистолет за да я ограби и лежал 4г.Платил с фалшиви пари и се дрогирал.Нямал е късмет да се роди в САЩ.Ако беше у нас и членуваше в партията на Барба Ганьос - ГЕП ,щеше да е консул някъде си ,да има няколко дворци на името на тъщата , а Каскета да обясни че е невинен защото... го мрази опозицията.

55

Анонимен

преди 3 години

За 30 години американско присъствие България загуби 2 милиона от населението си, а други два милиона бяха принудени да се изселят да слугуват като черноработници на Запад защото в България ги чакаше глад и безработица.

54

Анонимен

преди 3 години

Направо се разплаках от умиление. Само не мога да разбера, пишмандемократите си избраха за икона престъпник. Доста, доста лош ПР. Да не кажа некадърно лош!

53

Анонимен

преди 3 години

САЩ нахлуха във Виетнам и избиха над 800 хил души!

52

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЯ обясно как САЩ избиха около 1 милион цивилни в Ирак, от които близо 200 хил. деца. Я обясни какво стана с оръжията за масово унищожение на Саддам?

51

Анонимен

преди 3 години

75% от лицето му е нос. xD

50

Турчин

преди 3 години

до do 62"Българина не е жалко същество, което някога ще се принизи да говори как някой ни дължи нещо и как сме били жертви. България може и да я няма след 50 години, но на нивото на други *** никога няма да паднем."Ама верно ли? И сигурно българите са горди същества, никога не са били под робство и никога не споменават, че са били под робство, а?

49

Юрий Безмеров

преди 3 години

Каква икона е бил този - пръстъпник най-обикновен!

48

Анонимен

преди 3 години

Я обясни как Гурко влиза и избива маса поляци.Поляците са бели толкова за руснаците колко били човечни.Всеки чопли и краде.Китайците са същите.

47

Анонимен

преди 3 години

В Запанда европа също е имало крепостничество, и там крепостните са било третирани като роби, дори е имало "правото на сеньора" - лорда цивилизована западна Европа е имал право да прекара първата брачна нощ с булката на всеки младоженец и активно са се възползвали от това право.

46

Анонимен

преди 3 години

Крепостничеството в Русия е премахнато преди робството в САЩ. Крепостните селяни е трябвало само да дават част от реколтата на помешчика земевладелец, но са имали всички права.