125

Анонимен

преди 3 години

Как, кой?джордж джуката - крадецът на колела и разпространител на фалшиви двайсетачки.

124

Чики Бойко

преди 3 години

Пишете и какъв талантлив поорнооактьор е бил . Недейте да пропускате. Това е важна част от неговата биография .Питайте Кимбърли Бринкс как я п0реше BigFloyd ... като риба . Сега щото е известен Хъб-а му е изтрил повечето клипове, ама все още могат да се намерят . Да видите "иконата на борбата серщу расизма" кви ги върши .

123

БПФ

преди 3 години

Милият невинен добряк, който е опрял при грабеж пистолет в корема на бременна жена !!!! Що за гнусна статия?

122

Всеки иска

преди 3 години

най-доброто за децата си.Но начинът не е да го откраднеш от другите,това есмешно оправдание за престъпленията.Начинът е:обучение,образование,професия,старателен труд,събиране на пари.Не става някаква ***-ренегатда граби хората,за да имало за децата му.

121

Solar Power

преди 3 години

Кой беше - дребен гангстер получил заслуженото си. Кои протестират - *** които изповядват анархистични идеали, но когато разберат,че грабенето има край и хляба е с пари и някой трябва да бачка за да има хляб ще си седнат на гъзята !

120

Атанас Велмазов

преди 3 години

най-после го погребаха да не слушаме за престъпници и рецидивисти...да гори в ада !

119

Дзъ

преди 3 години

А стига вече с тоя. Аман от тоя рев за дискриминация

118

Анонимен

преди 3 години

-- Но не успял да избегне насилието в подземния свят и е арестуван няколко пъти за кражби и търговия с наркотици. Според местни медии преди двайсетина години е осъден за въоръжен грабеж, излежавайки 4 г. -- Той току-що си е купил цигари с фалшифицирана 20-доларова банкнота и е взел фентанил -- Епа да му направят икона в Рилския Манастир на това светило...

117

Анонимен

преди 3 години

Арестуваха и другите трима полицаи. По случайност единият е латинос, другият - червенокож, а третият - азиатец. Та май се оказа, че всички раси на света са против чернокожите. Хайде, моля ви се, твърде пресилено е! Сега и икона бил! Не трябва да се превишава силата, ама взе да идва в повече!

116

Анонимен

преди 3 години

До рецидивист 149 Заради Шовин и той ще го отнесе . Обвиненията може да му донесат до 40 години затвор . Трябваше да му скочи ,а и другите двама , и сега можеше да търпят само някаква дисциплинарка . А сега ще чакат присъдите , дали животът им ще мине в затвора . Ама на Шовин като старши на ареста хич не му пукаше за останалите полицаи . Тръгнал да убива , да беше поне помислил за техните животи , които са унищожени вече

115

Анонимен

преди 3 години

не е за 149 , онзи лъжливия коментар май го изтриха

114

факт

преди 3 години

До Анонимен 149 Колкото и пъти да го напишеш , лъжата няма да стане факт - Флойд никога не имал обвинение за изнасилване ,че и на бременна жена Няма обвинения за продажба на дрога . Има 2 за притежание под един грам Защо лъжеш ? Само някакви болни фантазии либералите това , либералите онова . Като имаш теза , доказвай я с факти , а не с измислици . Как не му добави и това ,че е изял и някакво дете

113

рецидивист

преди 3 години

"Икона" с десет присъди с пет години в затвора за въоръжен грабеж с последно задържане за опит за плащане с фалшиви долари. Огромен двуметров мъж изритан от баскетбола за "примерно"поведение. "Убиец" - 27 годишен ученик полицай с три дни служба.

112

Анонимен

преди 3 години

И аз съм някакъв вид расист тогава защото се боря и мразя престъпниците и корумпираните в България ! Да расист съм според законите на измислената демокрация която явно показва, че престъпността е на пиедестал !

111

:)

преди 3 години

Вчера пуснахте истината и сега замазвате :) Ясно е, че този е един най-обикновен престъпник. Това, че демократите в САЩ го използват предизборно е съвсем друга работа.

110

Некъф

преди 3 години

Брейййй той бил ангел бре. С мед да го мажеш.

109

Анонимен

преди 3 години

флойд ходеше по вода...

108

One

преди 3 години

Малеее каква мъка, ама случайно бил наркодилър, крадец и какво ли още не... Аре моля ви се.

107

Анонимен

преди 3 години

Големия шум се вдигна, защото това е първия случай заснет отблизо!За никой не е тайна,че полицаите там си позволяват брутална сила, както над бели така и над цветнокожи.Никой не отрича че Флойд е някакъв ангел с крила, но да го заснемат вързан легнал безпомощен и полицая да го души, ще кажеш че ще му избяга, това си е кретения.

106

баба мара

преди 3 години

взеха много да преиграват с този случаи хаиде стига толкова че ми писна