209

Анонимен

преди 3 години

До да,да ама неТака като гледам, май по-добри специалсти от тоя екип нямаше как да се съберат. Отлична работа!

208

да,да ама не

преди 3 години

Председател:Ген.-майор проф. д-р В. Мутафчийски началник на ВМА;Секретар:Полк. доцент д-р Димо Илиев Димов началник на катедра Медицина на бедствените ситуации към ВМА;Членове:Гл. комисар Георги Арабаджиев заместник-главен секретар на МВР;Гл. комисар Светлан Кичиков директор на Главна дирекция Гранична полиция на МВР;Бойко Христов началник на отдел Управление при кризи в дирекция Ситуационен център на МВнР;Проф. д-р Т. Кантарджиев директор на Националния център по заразни и паразитни болести;Доцент д-р Ангел Кунчев Главен държавен здравен инспектор.

207

---

преди 3 години

Заради усложнената епидемиологична обстановка в Доспат, Сърница и Сливен затварят ЦЯЛАТА СТРАНА. Умнииии, бе!

206

Анонимен

преди 3 години

Смъртността е ниска,не разбирам какво налага този терор и паника заради болест,от която умират стари и болни хора?! Идват жеги и хората сами ще се карантинират,в жегата по улиците почти няма хора...всеки се покрива на климатик някъде и болестта ще изчезне. Просто беше голям студ преди дни ,и може това да е помогнало на короната да се разпространи отново.

205

Без До Бау

преди 3 години

А такива като теб не разбраха, че с такива мерки без затваряне на границата и реално тестване и изолиране това затваряне-отваряне ще си го играем години. Нали бяхме 2 месеца " затворени ", какво стана? Както и казваха специалисти още в началото - като се отпуснат мерките пак ще има новооткрити (да, новооткрити а не новозаразени). Още в началото трябваше като са решили да затварят, да го направят като хората за да има смисъл. Сега вече по ред причини е късно (не страшно, просто късно).

204

до Нина

преди 3 години

Комсомолката от Герб развя знамето.Нощо ново.Защо ли ми напомня на патоса на комсомолци-активисти от преди 1990?

203

Анонимен

преди 3 години

Направиха голяма грешка, че изобщо отвориха парковете и заведенията. Сега ще трябва да ги затварят по трудния начин.

202

Анонимен

преди 3 години

Не се мотайте,а затваряйте Доспат,Сърница,Сливен.Никакво отпадане на мерките,маски задължителни в затворени помещения.

201

Бау

преди 3 години

Това, което *** отказва да разбере е, че колкото и да се опъва, ако трябва да има мерки .. ще има. Ако спазваме мерките и стиснем зъби за месец ще се подобрят нещата и мерки няма да има. Просто е ... бунтари ....

200

Нина

преди 3 години

Герб разбива корупцията и схемите и мутрите заплюха управлението ! Значи всичко е наред :) браво ! Само така !

199

Анонимен

преди 3 години

Страхът да останат без работа е по силен от страха от тежък ковид.Всичко това произтича от крайната бедност на българина,който е готов да рискува живота си за 500 лева.

198

Бау

преди 3 години

щом се налага

197

Анонимен

преди 3 години

До До 195/212Нинова къде е? Или БСП и Техноимпекс са ОК?

196

Анонимен

преди 3 години

Божков като вдигна врявата,за да се отърве от правосъдие,заради него и неговото врякане изгоряха други български бизнесмени - Бобокови,които са го извозили и Златев,като чрез Златев удариха по президента ни,който също боботеше.Лайку.чки!Не можаха да си траят и накрая други пострадаха заради тях!

195

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 209Тоя не е от тия. Тоя е от неграмотните, които са концентрирани върху салатата, ракийката и сеира, с остатъците от социалистическото мислене.

194

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАми писаха,че вилата в Барселона я е платил Златев,а не е с държавни пари,така че и това не ти е вярно.

193

Анонимен

преди 3 години

А спрете с простотиите! Карантинирайте където има много заразени и не се правете на луди, че да не ви почне накрая народът! Много я прекалихте вече! Установили зараза в три населени места - ми карантирайте тях! Не може по такъв повод всеки път цялата държава да затваряте! Аман от некадърници!

192

Анонимен

преди 3 години

Ох, дано не спрат еврофондовете... Че в Барселона вече вили трудно, ама има други места по света, пък не са евтини... И нови мерцедеси трябва, не е лесно...

191

Анонимен

преди 3 години

Но така,просто от злоба и за другите да няма,може и да подкрепяш спирането на фондовете за България!Кои са "другите"? Тия с 20-те процента ли? Ами, дано за тях нищо няма :)

190

Избирател

преди 3 години

Ако не е Герб вече да сте уземи !