249

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 252 От мен толкова по темата!Повече са постовете, щото тука дават по 500 знака, не като на други места!Да - имаше и Медицински съвет към Министерския съвет, който работи от 13.03 до 04.04 - и там имаше специалисти! Има го в НЕТ-а!В крайна сметка тези щабове, съвети и т.н. се създават и закриват по целесъобразност и действат от-до! Работата им се оценява накрая!В някои държави изобщо минаха без такива! Просто там всеки си върши работата, на мястото си без шум!

248

1

преди 3 години

Това смешно сайтче е пълно с "новини". Постоянно има "статии" по въпросите- какви били българите, короната, зодии и подобни! За подпорни стени, подкупи по министерства, горене на ***, измами с еврофондове и обществени поръчки - дума да не става! Те тука "журналистите" не се занимават с "политически атаки".

247

мери

преди 3 години

*** се така им е изгодно нали ще искаме да отговарят за миризливите си простотиисега кунчев ще изяде сладоледа

246

Чоко

преди 3 години

А защо хората да не ходят на работа в цеха при положение, че са здрави. Това, че са вирусоносители не означава, че са болни. Та всеки един от нас може да го е минал този вирус и да не е разбрал.

245

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 252 Да ги прочетат и да ги свържат! Всеки има ум и разум: да мисли!Ако нещо в писаното от мен е невярно : да ме поправят - търпя и на критика!

244

Анонимен

преди 3 години

Оставка на кмета на Сливен че ме затвори махалата както направиха в Ямбол и сега заразата плъзна. Но как така този гербаджия кух ще затвори електората си.Идват избори а мотото на ГЕРБ е власт на всяка цена дори и със здравето на хората.

243

Анонимен

преди 3 години

Г-н Гешев да потърси сметка на платената от фондации на Соруш директор на РЗИ Смолян д-р Мими Кубатева да и провери доходите имуществото и всичко за съответствие защото селенката изкарва фалшиви статистики от 90болни на ден само в Смолян с цел унищожение на целият български бизнес.

242

Огнян

преди 3 години

Тоя велик виросолог да затвори всичко,за да се скапе тази държава веднъж за винаги,най корумпираната,най бедната,и да я затрие един *** напълно,ама карантина за всеки,а не едните ще заразяват 7 дни ,а пък другите 14 ,ама не ви стиска ***,всички от БАН,са такива ядат и *** само,е идва времето за равносметка,есента 22%по висико парно,и тока чака,и всичко след тях....е тогавадругапесен ще се пеее,някой запитал ли се е колко доценти,професори на глава от население имаме? хиляди..

241

Отговор

преди 3 години

До Анонимен 258 От този измислен вирус умряха 300 000 човека по света.

240

Дядо Соци

преди 3 години

До Анонимен 257 Ти не се грижи за Тиквата.Той си е добре.Виж при Корделка нещата са зле. Още 5 години без софрата.Кво да праиш ? Съдба !

239

Съвет

преди 3 години

Изпълнявайте и не философствайте.Колко по мърдаме , по ни влиза.За това умната.

238

Анонимен

преди 3 години

До 265 ае *** заспал, ти ли ще им храниш семействата с тоз измислен вирус бе пърдел. Дисциплина вика - каква дисциплина ве мухъл. Стой си там роб цял живот и вярвай какво ти пее Баце по телевизора. Повръща ми се от такива ***!

237

Анонимен

преди 3 години

е те сега вече Тиквата загуби изборите!

236

Анонимен

преди 3 години

Защо не глобяват в градския транспорт, имам наблюдение кои две групи обикновено са без маски, едните от ..., другите от голямо его.

235

тъпотия

преди 3 години

А тва, че са ходили ония болни работа е поредната простотия. Хем НЕ са се чувствали добре и са знаели, че са болни. Пили аналгин, за да не ги лови термокамерата. Е толкова ни е самосъзнанието и отговорността на 80% от българите. Затова - мерки до дупка, докато не свикнем на дисциплина и отговорност към другите.

234

ей,истукания

преди 3 години

ти не разбра ли, че имунитет с този вирус НЕ се придобива. Или само си драскаш тук, да ти минава време.

233

Анонимен

преди 3 години

До да,да ама не"не хваля, нито критикувам"Ти май си доста нагъл. Теб никой не те брои за нещо, но да пишеш глупости за това кой какво лекувал, и да обясняваш, че "не критикуваш" е доста безочливо. Да не мислиш, че хората не могат да ти прочетат трите поредни поста и да ги свържат?

232

естествено

преди 3 години

Естествено, че трябва да бъде удължено. Дори са ни хилавите мерките. Ако си мислите, че заразени има само в Сливен и Доспат по много, сте тотално заблудени. Ако се направят тестове на повече места и както трябва като бройка - направо сме си за затваряне.

231

на помощ на раята!

преди 3 години

До ТурцияДа ни спасяват от московската агентура и световният еврейски ционизъм!

230

рахат

преди 3 години

До ТурцияТя ще ни вкара в калта и тя ще ни изкара оттам!!! Искаме си султана!