13

Анонимен

преди 3 години

Е, и вие пък сега. Вариант едно:Дайте им малко време да преведат новината на майчин език- първо.Да помислят малко - съмнително.И да им кажат какво да правят - най-вероятно.И вариант две:-няма такъв вирус (грешен превод от български).- ако има - виж точка първа или някой подлец е инсталирал 5Джи антена в стремежа си да създаде етническо напрежение.

12

Анонимен

преди 3 години

Областен управител там няма ли. РЗИ къде са. Кмета на Доспат ли ще решава за цялата страна. Ми да си подадат оставката Няма цялата страна да страда заради тях я.

11

Отговор

преди 3 години

Лъже СЗО.Ето ти редовният отговор, като оправдание за безотговорни действия.51 е достатъчно голяма цифра за да се обяви карантина и специален пропускателен режим.Лафчета от рода Минем ли 100 -блокада, звучат по-скоро като предупреждение към медицинските екипи да си опичат акъла колко да тестват, та да не се налага да затварят фабричките на местния дерибей, който и да е той.А бройка под 100 в огнище се пази като не тестващ повече от 120.

10

Анонимен

преди 3 години

Една реч да дръпне мюезина..5 пъти дневно и..на вируса ще му писне и избяга

9

Анонимен

преди 3 години

Кметът на Доспат твърди, че са взимали аналгин.Кметът на Сърница твърди, че не са взимали аналгин.Проф. Кунчев смята, че са били на парацетамол, а Мутафчийски - на витамин C.Кой лъже?

8

Окопаване

преди 3 години

Чакайте още.Изчаквайте, докато ,,яко ще се мре".

7

Анонимен

преди 3 години

Изненадани, че са заразени, пък вземали аналгин? Взимали аналгин, ама аналгина кашлица, задух и пневмония не лекува. Пък на тях нищо им няма.Някой май послъгва.

6

Munchen_DE

преди 3 години

Толкова страшен вирус, че повечето не разбрали, че били заразени, смях в залата!

5

Анонимен

преди 3 години

И на тоя само платили

4

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2 - Банско е курорт за чужденци и скъпи хотели, а Доспат е бачкаторски град.

3

МКII

преди 3 години

Трябва да върнат мерките и поне 2 год. изобщо да не ги вдигат. Хората в днешно време разбират само от тояга. А работа ще има, спокойно. Няма да е "криейтив нещо си" или веган-барман, но ще има.

2

Анонимен

преди 3 години

Поправете ме ако бъркам, но защо ли ми се струва, че Банско го затвориха само при 4 случая на заразени, а тук сега за Доспат чакат бройката да мине 100???

1

Репичка

преди 3 години

От п0маци с основно образование кво искате? Един разумен човек няма да прави шмекерии а ще гледа да спаси собствения си живот защото знае че вируса не подбира и не мож го излъжеш с щуротии. Те явно са си такива щом правт ,,хитринки,, значи и преди са правили други дивотии в живота да минат ,,леко,,