41

Анонимен

преди 3 години

Идва новия световен ред! Времето е много близо когато българите ше мият краката на всички роми.

40

Анонимен

преди 3 години

Самоунизяват се. Падението е пълно. Деградирали представи за престъпление и наказание. Съсипват живота на един човек който си е свършил работата и героизират един най-обикновен престъпник.

39

Анонимен

преди 3 години

Е щом папата го направи ясна работата.*** искат властта.

38

Валентин

преди 3 години

Добре че няма снимки от пърформънса. Жалка картинка ще да е било.

37

Анонимен

преди 3 години

Америка се провали.

36

българин

преди 3 години

Скоро ще въведат закон , според който черните да могат свободно да опъват полицаи , когато им се прииска !

35

Анонимен

преди 3 години

Тук по на изток пък Сидеров и Копейкин мият задните части на Путин.

34

Анонимен

преди 3 години

Който ругае велики бели хора като Хитлер и Мусолини и се бори срещу собствените си расови интереси на бял човек... един ден целува краката на маймуни. Едно време ни бяла строили покрай булевард "България" на една жега, за са махаме радостно със знаменца на една ***, която с помощта на СССР и Китай разруши една от най-успешните държави създавани от бели хора в Африка. Баща ми беше бесен и същата вечер ми каза на кого съм махал. Чувствах се като клоун...

33

Анонимен

преди 3 години

До ИзуменияНяма нищо чудно. След като им стига акъла да пият белина за да се предпазват от корона вируса.... Защо не?

32

Анонимен

преди 3 години

Смъртна присъда за полицая-убиец!

31

истина

преди 3 години

Един нарконам,престъпник,обирджия да се издига в култ,до къде я докарахме.Полицаите били виновни,че си вършат работата.Имах един колега навремето ми казваше:Гледай какво нещо имам куче в къщи идва някой,то започва да лае и аз му се карам да не лае, и за какво ,ами то си върши работата животинката предупреждава,че някой идва!И сега тази пасмина от африканци които уж били цивилизовани,граби,троши,бие бели хора издевателства.И това нормално ли е в тези хора да направят протест Да ,но да трошиш..?

30

Изумения

преди 3 години

Не спира култа към затворник, наркоман и наркоразпространител, изоставил безсрамно жена си и три месечното им бебе, без да им дава и стотинка 6 години. Нямат право да тровят света с криворазбраната си философия. Черен, безработен, надрусан, затворник и престъпник за бъде възвеличаван така е грозно, докато алчна му бивша жена краде пари от народа с фалшиви сълзи.

29

kireza

преди 3 години

АМЕРИКА Е ИДОЛЪТ НА НАШИТЕ ПРОДАЖНИ САТАНИСТИ,ТАКА ЧЕ ЧАКАЙТЕ МИЕНЕТО НА КРАКАТА НА СИНГАРЕЛИТЕ ОТ НАШИТЕ ПОЛИЦАИ....БОЖЕ,ВЪРНИ САТАНИСТИТЕ В ПРЕИЗПОДНЯТА....ШВЕД,КОЙТО ПРЕДСКАЗА РАЗПАДАНЕТО НА СССР,ПРЕДСКАЗА И РАЗПАДАНЕТО НА САЩ....

28

Факт

преди 3 години

Света е полудял и всички лудост и и беди идват от САЩ.

27

ЦК на БКП

преди 3 години

Голяма смрад е било...

26

ЦК на ГЕРБ

преди 3 години

Заглавието не е етнически коректно! Трябва да бъде: Европеидни полицаи миха краката на африкански пастори...

25

Анонимен

преди 3 години

Баси унижението!?

24

Анонимен

преди 3 години

Достигнато е дъното. Опитайте поне децата си да възпитате като хора с бяло расово съзнание. И дано един ден с огън и меч посекат тези, които донесоха проказата на комунизма, мултикулти култа, т.нар. антирасизъм и прочие еврейщини. Колко поколения бели хора са дали живота си за да имате живот сега... Явно са го дали напразно. За да може труда им, идеите им, саможертвата им да бъдат поругани от маймуни и мразители на нашата раса. Срам ме е, че сме банда страхливци.

23

Ямболски цървул

преди 3 години

С удоволствие ще повърна!

22

Анонимен

преди 3 години

Сред погромаджиите, които през последните дни палят, трошат, рушат и разграбват магазини, колко процента са бели и колко процента са афроамериканци?Сред хората, чиято собственост пострада от погромите, колко процента са бели и колко са афроамериканците?Компенсирането на щетите от тези погроми ще е за сметка на данъкоплатците. Добре ще е да се изтъкне каква част от тях са бели хора и колко процента са афроамериканци?Пред фактите и боговете мълчат - това е древна сентенция.