61

сбирока на ....

преди 3 години

И да видя,няма да им повярвам,защото не са православни

60

blqblq

преди 3 години

къде е това видео?

59

777-777-7777

преди 3 години

Абцолютна лъжа !!!! Това хе се е случвало и нчма да се случи. Не ми изстривайте написаното

58

Въпрос

преди 3 години

А пръстовите отпечатъци от краката идентични ли са с тези на ръцете?Можеполицаите просто да са ъпдейтвали базата си с данни,не трябва веднага даги осъждаме че са капитулирали пред злото.

57

Анонимен

преди 3 години

Проблемът сега е, че няма как само американците да останат с расизма си. Ще трябва сега всички да си признаем расизъм, да се самобичуваме и самообвиним и който няма африканци трябва да има роми или ако няма роми то трябва да измисли нещо креативно или дори джендерско. И после като сме така "изравнени" ще ни пратят вече някакъв вид правозащитен сорос да ни обясни какво е това тимбилдинг и по кое време се пие ракията.

56

Последния Бял

преди 3 години

До българинТова си е естественото развитие на нещата - Развитие ... Разцвет... Упадък...СМЪРТ за абсолютно всичко в природата . Бялата раса е в упадък защото се е изчерпала като възможности. Бялата раса е имала своите силни моменти - но те са далеко в миналото . Времената на "златен век" винаги водят до упадък и загиване .... неизбежно е .Само помисли как са щели да измият краката на тия цветнокожи "слабите" бели американци преди 150г. в същия този САЩ ?

55

Котки

преди 3 години

До българинНе съм казал, че ВСИЧКИ западни ценности са лоши, напротив, стоят в основата на огромния прогрес, който човечеството преживя през миналия век. Казвам, че намирам проблем това е проблем в това вечно преиграване и компенсиране, когато стане дума за някоя малцинствена група, или нещо от сорта...

54

българин

преди 3 години

До: номер 78 (Последния Бял)Ми това само доказва теорията на Дарвин за видовете - оцеляват най-силните и най-приспособените нали?Значи, бялата раса е слаба. И Хитер дори си е признал, че ако загубят войната, значи арийците ще се окажат по-низшата раса и трябва да изчезнат, за да може други раси да господстват над Земята. Очевидно Израел се справя много добре, така че явно евреите са най-висшата раса на света! И в това няма нищо лошо нали?

53

българин

преди 3 години

До: номер 76 (Котки)В САЩ ако се вгледаш внимателно в повече снимки от протестите ще видиш, че сред полицаите има и чернокожи. Тоест, цветът е без значение, намират се от двете страни на барикадите.Други чернокожи жители на градове с безредици се оплакват именно от вандализма, защото няма откъде да си напазаруват, стоят гладни, всичко е затворено.Няма значение кой чупи витрини и опожарява коли и магазини.Бели или черни - все тая, всички са потърпевши.Проблемите идват от беднотия!

52

българин

преди 3 години

До: номер 76 (Котки)В Англия, Германия, че дори и по-близки до нас държави, ако те хванат на пътя в нарушение не просто ти съставят акт или глоба, ами си плащаш като поп.Има отстъпка ако платиш веднага, иначе ще гонят и внуците и правнуците ти ако не си си платил, докато тук не е така. Оня ден гледам умници измислили да не те пускат на ГКПП ако имаш неплатени глоби.Проблемите в САЩ идват от друго. САЩ са били робовладелска държава.Ние имаме проблеми с индийците, което е друго.

51

българин

преди 3 години

До: номер 76 (Котки)Ето ви ги проблемите на българите: Вопиюща необразованост и тотално неразбиране на "западните ценности"!Нищо общо няма с реалността това, което си представяте.Първо, "западните ценности" са изградени от железни закони, ред и дисциплина.Никъде на Запад не можете да отидете на кръчма, да ядете и пиете до 4 часа сутринта и после да "ходите" на работа.В Англия кръчмите ги затварят в 23:00 ч. - святкат лампите и те гонят - ако щеш!Много още има за което нямам място тук.

50

Последния Бял

преди 3 години

Бялата раса НАИСТИНА е пред изчезване .... а Обама наистина ще се окаже последния американски президент .... Тръмп не го броя .Той е там просто да дръпне шалтера на тази прекрасна страна.Много скоро еврейските въшки ще трябва да си търсят нова страна- гостоприемник за античовешките си моше.нации .

49

Христо Христов

преди 3 години

А плевнелиев, цветанов и паси кога ще мият, в съответствие с американските ценности, краката на нашите пастори?!

48

Котки

преди 3 години

Ето това е най-големият проблем на всички тези "западни" ценности. Равенство за всички е хубаво нещо, ама те в опитите си да го постигнат толкова много преиграват и компенсират, че минават всички граници и само създават още по-силно напрежение. И в България когато нявлязоха "западните" ценности ромите спряха да работят тотално и започнаха най-големите цигaнuu някога. Само защото някога си някакви алчни хора са изнесли половината африканци за робство и сега се чувстват виновни.

47

Анонимен

преди 3 години

До: 74Искаш ли на мене да ми измиеш краката и да ти дам после да изпиеш водата?За протокола да отбележа: Бял, българин, чист (бълг)ариец!

46

Анонимен

преди 3 години

ааааа, ако не изпият и водата след това , значи не е било искрено!Отврат

45

Анонимен

преди 3 години

До: номер 60Абе хора, спрете се бе! Осъзнайте се бе!Хитлер може да е избивал евреите, но не е избивал чернокожи.Джеси Оуенс, многократният златен медалист от олимпийските игри в Берлин през 1936 г. в интервю заявява, че се е чувствал много по-добре в Берлин в нацистка Германия отколкото в САЩ!Разбира се, всичко е било пропаганда, но е факт - не са избивали германски граждани от африкански произход.Все пак са ги стерилизирали принудително и са имали много забрани и ограничения.

44

върховенство

преди 3 години

след време нещата ще се обърнат в полза на полицая-на него почести и благодарности,а маймуните да го ......

43

Анонимен

преди 3 години

Да не дава Господ, да се случи подобна гадост и тук. Представете си нашите да мият краката на м.ънгалите, отврат! Човекът малко превишил правата си, но ...един наркоман и престъпник по-малко!

42

Анонимен

преди 3 години

Отвратена съм от преекспонирането на един нещастен случай, доколкото е изобщо такъв при положение че починалия е дрогиран и със съпътстващо заболяване.Повръща ми се от подобни превзети прояви!Още малко и ще изкарат светец един рецидивист обирджия, фалшификатор и наркоман!!!