119

Анонимен

преди 3 години

аз ви казахДокато избирате краддци и глуупаци т.е. геербминистър председател тънък таррикатфинансов министър супеер неккадърникЩЕ СТРАДАТЕна изборите да мислитедано да сте прогледнали

118

Мария

преди 3 години

От ден на ден все повече глупости. Аз искам да попитам за маските освен в микровълнова може ли да ги печем на фурна с ориз например или с някакво месенце. Ще станат ли по ефективни а може би по=вкусни. Оставете на мира вируса, тои ще си отмине като всички други, после ще доидат други и т н

117

Анонимен

преди 3 години

До пепи Май си с набутало с доста маски, ми носи си ги стига досажда.

116

пепи

преди 3 години

*** много въжте другите държави ходят ли с маски или те за по *** Недай си Боже да се зарази близък ваш човек така ли ще плюете !!! Бог заб----------------

115

Манолов

преди 3 години

Тоя, горкият, е толкова загубен, че чак ми става симпатичен. Много им било тежко, да мислят. Те, план какво е, явно хал хабер си нямат, ама направили, милите, "по дни", Боко Банкянски сътворил ново чудо - в планирането. Тръпнем ...

114

Два дни

преди 3 години

пътувах служебно из родината.Хора,пътища,автомобили.Там,където бях, от това,което гледах и слушах,видях,чух и разбрах,че никой обикновен,нормален човек-българин,вече не вярва на тази голяма опашата лъжа,наречена коронавируса!Хората по-бензиностанции,хотели,ресторанти,магазини и други такива места си работят най-спокойно!Отидох да вечерям в един ресторант и естественно,не само аз,а и другите културни клиенти,преди да седнем на масата си измихме ръцете така,както сме го правили винаги до сега...

113

анонимен

преди 3 години

Абе вие хубаво сте си го намислили.Ама този път може да има и отпор на глупостите ви! -:) Тоя хаос да си разигравате коня няма да се повтори пак! -:) Вярваш до време в простотията! После спираш и просто проглецдаш! В Хипохондрици се опитахте да ни превърнете! Вируси колкото щеш днес! Има къде къде по опасни от това с "коронката"! -:) Хайде тихо че да не ви чуе дявола този път!

112

Чичо Сандо

преди 3 години

Чиче Кантарджиев, кажи на шефът ти, че ПОВЕЧЕ ПАРИ НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ!Няма защо да се напъвате да изкарвате повече заразени, няма защо,чиче!!!Ако живеех в нормална държава, щях да те осъдя и теб и Майтапчийски и Онуй дето владее в момента държавата!!!

111

Анонимен

преди 3 години

Я да видим статистиката за Беларус, колко умрели имаме там?Малко повече от тука. А кога беше 9-ти май?Доста повече от 14 дни минаха нали?Трябваше да гледаме вече чувалите с трупове в хладилни камиони по улиците на Минск.Ама няма такова нещо. Защо бе, Кантарджиев? Защо бе, Локумчев? Защо бе, Майтапчийски? И с мерки, и без мерки, все тая, както предвиди доц. Мангъров.

110

Анонимен

преди 3 години

Вирусът не витае. Много "умно" заключение, евалата Кантарджиев!!!Сега няма да се учудя, ако препоръчаш да го "убиваме" със светена вода и тамян!А може и един кръст да му покажем, той се плаши от кръста, като вампирите!Всеки ден все по-големи идиoтизми чувам от този доктор.Изследване от 2018 г. показва, че от земната атмосфера всеки ден на земната повърхност падат средно по 800 милиона вируса, главно от морски и океански произход.Така че да, може да "витае" вирусът, може!

109

Алекс

преди 3 години

Все още има карантина за идващите от държави, където вече са забравили за короната, като Малта. Със свещ и фенерче да търсят, едвам намират нови случаи при масовото тестване там, но карантината си стои. И защо? Ами за да могат господата от щаба да отчитат дейност, че издават някакви заповеди и да им плащаме заплатите. А това, че няколко стотин човека или хиляда, идващи от тази държава трябва да стоят под карантина - ами нищо, ще стоят, те не са звездите на сериала "Коронавируса на щаба".

108

Анонимен

преди 3 години

С ТАКИВА ТЕСТОВЕ ТАКИВА РЕЗУЛТАТИ. КОРОНАВИРУС СЕ ДОКАЗВА С ЕЛЕКТРОНЕН МИКРОСКОП. ТО НОЩ СА ПОВЕЧЕТО ЛЕКАРИ НО В СЗО ДОРИ ШЕФА НЕ БИЛ ЛЕКАР ПЪК НАРЕЖДА КАТО МИНИСТЪРА. ПУСНАХА ОТ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ПЛАТЕНИ *** ПРОВОКАТОРИ ДА ИЗКРИВЯВАТ ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ. ЯВНО ТИЯ *** ИСКАТ ВРЪЩАНЕ НА КОМУНИЗЪМА. ТРЪМП ВЕДНАГА ГИ РАЗПОЗНА. НИЕ СЪЩО.

107

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "Свобода или смърт"

106

Истукан

преди 3 години

Лъжат ви, няма вирус, няма починали, а мерките си остават. Уж махат мерките, ама пак ще ги въведат. Тази държава се управлява еднолично от един диктатор и този диктатор си играе и ви върти на пръст, а вие го преизбирате избори след избори, мислейки си, че ще ви спаси.

105

Анонимен

преди 3 години

До 107Гърция има по-малко преболедували от нас, какво очакваш да видиш?

104

Анонимен

преди 3 години

Пъро области КПП-та, последно затваряне на границите!!!

103

Анонимен

преди 3 години

""...някои от мерките може би ще се върнат, това е лично моето мнение", каза още той."Хубаво е да се знае кой какво предлага и кое предложение от кой идва и на кой да благодарим ако се наложи.

102

Анонимен

преди 3 години

Ще видим след първите футболни мачове и най-вече в края на юни-средата на юли, когато се върнат първите летували в Гърция. Дано всичко да е ОК...

101

Анонимен

преди 3 години

Единия минус цъфнал че и вързал не ти ли е неудобно. Млад човек си предполагам.

100

Анонимен

преди 3 години

Разходете се пеша и ще видите че няма кашлящи по улиците. Няма епидемия в БългарияЦялата информация за вируса е като радио пиесата от миналия век, в която говорят че са дошли извънземните и американците са повярвали.