199

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 203А ми изнервилси се ,защото не си си пил хапчетата!А измрелите в Италия,Испания и други държани да не е някаква ВУДУ МАГИЯ!Ако не беше НОЩ можеше и ти някъде да си из болниците и по това ЛИЧИ КОЛКО УВАЖАВАШ И ЦЕНИШ ЖИВОТА НА БЛИЗКИТЕ СИ !ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА!!!

198

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 186Ти да не живееш в паралелен свят ,където няма вируси,блажен си!Ама лошото е ,че от такива невежи ще страдат невинни хора!

197

Анонимен

преди 3 години

Кво стана с психозара от Великден, катериме ли вече пика?Измряхме ли? Ама ЯКО ЛИ ИЗМРЯХМЕ?Къде е изконсумираното генералче да плащши бабите, а?Никога повече театъра на абсурда НОЩ и техните безумия, които изнервиха и без това изнервеният народ!!Не си играйте прекалено дълго на 'загрижени' за народа, защото безредиците в Щатите се случиха точно след като някой там преигра с COVID lockdown и изнерви достатъчно хората....

196

чехлите

преди 3 години

Слагаме бързо чехлите - това е супер авторитет! Колко бързо? Състезание по слагане на чехли?Ако не друго, Ковид показа тъпоумието на ОГРОМНАТА част от човечеството, начело с т.нар. СЗО.

195

Златка Господинова

преди 3 години

Всичко е да опазите *** БАРБА ГАНЬОС на власт,ЧЕ НА 20 ЮНИ ЩЕ ХОДИ НА РАЗПИТ ЗА КЪЩАТА В БАРСЕЛОНА!!!!

194

Анонимен

преди 3 години

На 15 юни ще има ОБЩОНАЦИОНАЛЕН протест за сваляне на правителството !!! Затова ни плакнат мозъците със короната вирус! За да държат племето по-ниско от тревата!Простолюдието винаги се е държало в подчинение със Страх и Манипулации!!!

193

izh

преди 3 години

Защо ли огнищата все са около районите ди Турция, или с много *** български граждани? Май защото разпределяме разходите поравно между всички българи. Иначе големите разходи кефят червените мутри от Позитано и им дават надежди за обрат. Явно само с мир комунопростаци не се борят.Те вече са генно модифицирани и трябват по мощни пестициди

192

БГ

преди 3 години

Затворете моловете веднага!Всички затворени помещения където циркулира вмирисан въздух да се затварят,моловете за жалост са развъдник на вируси и бактерии!

191

до Док

преди 3 години

Докато те обслужат в банка,аптека,лекар,докато напазаруваш в магазина - задължително.На открито- не.

190

Васко

преди 3 години

Бенатова,Бенатова ще излезе прав професора !

189

хммм

преди 3 години

преди малко кликнах на офицалния сайт за Ковид -а у нас , и пише нови 83 случая . Явно ги обновяват в полунощ данните . А на сутринта сигурно ще кажат , какви са , къде са . Нищо чудно че са доста , в неделя коя лаборатория работи , коя не .

188

Смърт на фашизма!

преди 3 години

Ако шайката се опита да повтори фашистките мерки срещу някакъв измислен вирус за да си стои на власт я чакат безредици, каквито и в САЩ няма в момента. Просто ще бъдат пометени мръсните герберасти далеч преди предсрочните избори.

187

Щирлиц

преди 3 години

Да не си помислите,че вече сте здрави,ей!Никой не ви е разрешил.

186

Анонимен

преди 3 години

А бе ти да не си сам на тая планета?

185

Анонимен

преди 3 години

Последните има олимпийски скок. Кво чакате още по далече да се скочи ли?

184

Анонимен

преди 3 години

До ivailoИ да, затова махнаха ограниченията.

183

Анонимен

преди 3 години

До МРЪН ЗА МЪНИЗнай, знай...няма вирус....

182

Анонимен

преди 3 години

До ДокПази ме от индивидите без лична хигиена - а те са мноооого.

181

Анонимен

преди 3 години

До МРЪН ЗА МЪНИАма той мисли учителите за низша категория хора.

180

ivailo

преди 3 години

"Лъжа е, не чуваш ли, спри се... лъжа e....