105

5

преди 3 години

Твърди , че не е вземал пари ,защото е сигурен че няма да бъде разкрит поне от сегашния прокурор .А всички знаят , че краде 1

104

8

преди 3 години

На този шопски хитрец а ла бай Тошо не вярвайте на нито еднадума , казана от него ! Вече 10 години ни баламосва с неговите фантазии и си останахме най-бедната страна в ЕС-това е безспорния факт . А за тези 10 г. България можеше да достигне световни величини във всяка една област . Той е продукт на миналото време , архаичен ,лъжец ,манипулатор , негоден да ръководи в дигиталната епоха !Негоден и вреден - с него още повече ще изостанем .До гомахаме за да продължим !Време е !Дела , а не думи трябва

103

Анонимен

преди 3 години

Господин Методиев печели наградата "Аскеер" за 2020г. Велик актьор , от ранга на Марлон Брандо....

102

Copocoид

преди 3 години

Едно нещо ще ви кажа напълно отткровенно.Тиквата може да е всякакъв, може да съм искал да го видя в панделата за хилядите му престъпления, но едно ще ви кажас последните 3 месеца Тиквата изкупи греховете си. Можеше да даде дъртите хора за курбан както правят в Швеция, можеше много работи да направи, но слушаше правилната страна.Сега е лесно да го съдим, така би постъпил всеки държавник на негово място.Знам, че не искате да прочетете точно това сега.

101

Life или жизнь

преди 3 години

Мурто!!?!...........Короната отчете ли ти се с 20% от печалбата!? Влади Телевизора, май е взел мажоритарният дял и вече всичко е "спокойно". Браво..........Гарантирано от герб.

100

Анонимен

преди 3 години

Говори максимално простотии, но прави и максимално за държавата. Има недостатъци, защото по - големи няма и използва всички вируси и чудеса при критични ситуации в България.

99

1

преди 3 години

До ЯВААА,не беше охрана,а инкасатор,събираше таксите,за паркиране.

98

1

преди 3 години

До дарвинова истина,не всички са виновни,виновни са само тези,които гласуваха загерб-комунисти,и техния вожд "антикомунист" б.б.

97

Анонимен

преди 3 години

Според мен е излишно да иронизираш отявлен психопат и ментално увреден човек.Само плитко заравяне оправя такива.

96

НЕ ОБИЖДАЙТЕ

преди 3 години

ИРОНИЗИРАЙТЕ! СЛЕДВАЙТЕ МОИТЕ УРОЦИ:Вместо "Боко Тиквата", кажете "Спасителя на България"Вместо "Крадец и лъжец", кажете "Работлив и честен"Вместо "Мафиот", кажете "Благ и смирен човек"и т.н.Играйте контра. Той явно заяжданията си ги слага в малкия джоб. Критикувайте го интелигентно с ИРОНИЯ. Това ще го обиди много, защото се смята за много интелигентен. Егото му е до небесата.

95

Suber Poiko

преди 3 години

Супер Боци бии вируси, инфлации, безработица.Вие знаете ли, че цял свЕт го дава за пример бе ей! Трябва да сте благодарни, че ви управлява той бе ***, ***! Аййй.. дееееййй... баа..

94

ЯВААА

преди 3 години

ТАВА А ОНЯ БОКО ТИКВАТА! Я ГО ЗНАМ, ТОЯ БЕШЕ ОХРАНА НА ПАРКИНГА НА МАРГЕНИТЕ. ХЕХЕХЕМОГО СА А КОСТЮМИРАЛ, ДА НЕ Е СТАНАЛ БУЗИНЕСМЕН?

93

АБЕ!

преди 3 години

ТАВА НЕ Е ЛИ ОНЯ БОКО ТИКВАТА! ХАХАХАХ ДА БЕ! ТВА Е ТОЧНО БОКО ТИКВАТА! БОКО БУДАТА! В интерес на истината... днес гледах интервюто на Боко Тиквата (Буда) по БНТ и почти ме омая. Много е сладкодумен. Голям манипулатор. Прави се на глупав, ама ич не е да ви кажа. То тва го знам от години, ама сега само го вмятам, ей така. Да ви се набива в очите. Опасен е Боко Будата. И то опасен в истинския смисъл на думата. Не някакви майтапи... Писнало ми е да го боря.. гледам си работата, да прави ко ще

92

Анонимен

преди 3 години

Другаря Борисов си върши работата добре.Мафиотите са в затвора или на път към затвора ... само да вдигне още стандарта и икономиката и ще му поставим паметник на Славейков. Приживе !

91

Анонимен

преди 3 години

Прочетете откритото писмо на адвокат Илиан Василев, за да ви стане ясно в каква мафиотска държава живеем!

90

Анонимен

преди 3 години

Имали нещо за което да не лъже така нагло другарят Борисов,категорично не.Патологичен лъжец ....

89

Мечо Кух

преди 3 години

Приемам залагания дали ще изкара един мандат до край

88

Анонимен

преди 3 години

Само дето Интерпол не издирва Божков, нито е пуснал червена бюлетина.Божков не се крие и е видно, че държи инициативата в свои ръце. В отбранителна позиция минаха всички от правителството начело с премиера. Защо ли?

87

До Бойко Борисов

преди 3 години

Какво ти трябваше да закачаш Васко Божков бе, жена?

86

гледайте внимателно

преди 3 години

Допреди да гръмне скандала с Божков ,Борисов се опитваше да спазва някакво приличие.След това цялото старание да си пази имиджа престана.Хотелът-Укрепително-Съоражение щял да стане местообитание за птици ???АЕ СЕРИОЗНО ЛИ БЕ??Егати нагляра ,ама наистина - ЕГАТИ НАГЛЯРА - знае ,че никой няма да излъже ,ама го изтърси това без да му мигне окото.Ако някой страда от такъв сериозен мазохизъм ,че да гласува за Борисов - да пробва да си направи и промивка със вряла смес от люти чушки и пипер