165

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 166 Кой си ти бе батка! Теб ,къде те приеха без изпит, може и да нямаш средно! Корупцията е ,не изличима болест в целия свят! Както в шаха, трябва да се започне от Царя и се стигне до пешката ,много трудна стратегическа задача! Но има едно, голямо "НО ", не забравяй, в тази корупция влизат и другарите комунисти. Твоите и моите пари, които ги нямаме са в техните джобове! Не хвърляй бензин в огъня защото, можеш сам да изгориш в него ! Да се започне първо от другарите, и тогава ще.

164

СКОРПИОН !

преди 3 години

До 177 . Борисов, вче два , три пъти си даде оставката, но вашата любимка Нинова не я прие! Не и стиска на дебелото " Д ", защото няма да може да се справи с проблемите в държавата ,които нейната "велика " партия БКП-БСП създадоха! Колкото до пурата, врътни на бат Бойко пурата, накреви каскет юнашки и си гледай кефа !!!

163

СКОРПИОН !

преди 3 години

До Гневен Ще споделя нещо с теб. Наблюдавал съм при кучетата, някой от тях което е бясно и гневно, си захапва тестисите и ги къса . Чак тогава се успокоява . Що не вземеш и ти да сториш това . Тъй и тъй не разбираш от политика, що да се гневиш излишно, пък дори и без тестиси. Кво пък толкоз, за чий ти са .

162

Анонимен

преди 3 години

До ГНЕВЕН 178 Хайде де, от кога чакаме Нинова да дойде за да цъфнем и да вържем . Цели 45 години цъфтяхме и връзвахме, че накрая прецъфтяхме и овяхнахме . Да не забравяме при кого са ограбените пари ,Арабаджеви, Баневи, Василев, Миньо Стайков, Галеви, Гергов, Божков и много други, знайни и не знайни войни на комунистическия прогрес .

161

Анонимен

преди 3 години

До 181 КАЗВАТ, ЧЕ ТИ СИ БИЛ НАЙ- ГОЛЕМИЯ МАЙСТОР НА ПУРИТЕ, ЩО НЕ ЗАВЪРТИШ ПУРАТА НА БАТ ТИ БОЙКО

160

Скептик

преди 3 години

Той най-големия проводник на Руско влияние в България е ФаЩ.

159

Анонимен

преди 3 години

Тиквун го разбирам-всеки, който се опита да се отърве от влиянието на Русия в България ще бъде убит, влачен по съдилищата, оплют, свален от власт.Защо да си го причинява!? С неговото кримидосие,дебел два метра на какво да се надява. Затова ще изпълнява поръчките на Танцуващия с обръчи, Разпределящия Поръчките, Резидента на Русия в БГ -Боянският Прилеп и неговия таран, КОЙ беше, бе. ...

158

ПроСоТо

преди 3 години

типично по Толупски:-Вчера са изрепчи:-"Тава дето ние го навийме никой друг в света не успя"...какво е имал предвид,опитайте се да разберете.Днеска:-"Ааа,не сме победили вируса,очаквайте още!..Но барем са научихте да дезинфектирате ръцете си..И вече нема да са чувствате странно,като ви заключим пак у дома при следващата вълна..Зер вече имате опита"...и /188/ е прав:-Не разчитайте да се разкара!..ТЕПЪРВА ще има да смуче БЛАГИНКИТЕ на "вируса" тая пиявица!!

157

Анонимен

преди 3 години

Да се осъди за експлоатация на женски труд. Севда Му мъъкне дисагите с мънитата...Като магаре.

156

Анонимен

преди 3 години

Не разчитайте да се разкара.ЕС му е обещал 15 млрд.субсидия за преразпределение и обществени поръчки.Сещайте се кой ще ги връща и гупе да ви е яко.

155

1

преди 3 години

До Анонимен-180 тиквата да си подава оставката,и да пуши дългата пура на черепа.

154

Анонимен

преди 3 години

Али ББ и вирусът на Тоталитаризма ще бъдат победени.

153

Анонимен

преди 3 години

"Всички видяха от нас!"...НЯМА ПО-ГОЛЯМ ЛЪЖЕЦ ОТ ТОЗИ.ВМЕСТО ОЧИ ИМА ДУПКИ.НАГЪЛ ,ПО-НАГЪЛ, НАЙ-НАГЪЛ...БАРБА ГАНЬОС.

152

ГНЕВЕН

преди 3 години

Султана на най-бедната страна в Европа ,на най-корумпираната и най-бързо топящата се нация в Света ,за пореден път се хвали и лъже народа си.Няма отърване от този самозабравил се злодей и Хунтата му.

151

Анонимен

преди 3 години

"И като се кълнеше и кръстеше рече : Не познавам Човека! И три пъти от Него се отрече"/Евангелие от Глиган/

150

два вида мислене

преди 3 години

Ако страната ти е бедна най--бедната в ЕС и не само.... то ще седнеш на масата да ядеш когато и последния сиромах се е нахранил ,а не да се натъпчеш едно хубаво и да кажеш : та то ,ако аз не се наям кой ще се наяде тука ! Хората правят страната --с погрешните си приоритети и неразбиране той задълбочи етническата подмяна нанаселението ,бягството на младите е драстично бедноста е поголовна ,сметките не могат да се плащат кражби и бандитизъм в обезлюдени села ,кражби на високо ниво шуробаджана

149

каза-изброи-деклара

преди 3 години

Нека все пак пиярките да внимават с какво мажат Борето за пред камерите, защото бая има да обясняват защо са го нацапотили като мумизиран мътвец със загниващи карантии.Срамота е! Боре толко неща казва, изброява и декларира че ще направи въпреки некои неща, а те така да го дъфчат, бе.

148

Анонимен

преди 3 години

А какво казва президентина?

147

Анонимен

преди 3 години

вирусът не е победен и ще продължи да се разпространява като има хора които се движат между държавите .Победен е българския дух ние си седим и си траем за това което става в държавата управлявано от властите ние си оставаме роби на този или онзи който ни управлява -всеки си казва аз съм си добре -егоистично такъв егоизъм няма при сърбите или гърците затова те ще са по-добре от нас .Докога нация сочена за древна ще продължи да се продава -това ли е българското надявам се да не е

146

Дупката Алепу

преди 3 години

Всички очакваме да видим кой е дал разрешение за строежа в свлачищен район. В защитена местнист. Кой е дал терена, кой е дал заема на инвеститора, кой е подписал акта за приемане. Между другото станцията на Околната Среда и Водите е на има няма 3 километра оттам. Трябва да си спомним че преди 2 години имаше телевизионна кампания срещу караваните дето замърсявали това, което днес е дупка, която заплашва да погълне цялото строителство. Без да съм геолог. Следващата зима тези бетони ще са пидкопани