281

заключение

преди 3 години

Мангър - малка медна монета без стойност, нищо!

280

Край

преди 3 години

Мангърче нещо бъркаш. Според теб епидемията ще затихне като около 70% от населенето се срещне с вируса. Това по твой сметки още не е станало. Същевременно казваш, че втора вълна няма да има есента а само единични случай.Демек епидемията ще затихне и без да са я изкарали 70% от хората.

279

dodger

преди 3 години

лесно е да се плямпа, когато не носиш отговорност за думите си. Нали трябваше 70% да преминем през вируса (според същия). Сега били само 4% и не се чакало втора вълна? а кво правим с хората, които имат болни и възрастни родители? на тях какво ще им кажеш - да се заразят доброволно ли?

278

Анонимен

преди 3 години

ПОДСТРЕКАТЕЛ !

277

Анонимен

преди 3 години

Вярно, че 140 души нямаше да ги забележим. Ама като умрат 30-40 човека само в един старчески дом във Видинско, щяхме да забележим. Това някак си все му убягва на разбирача.

276

Поручик Ржевски

преди 3 години

Вчера министърката на Бойко каза, че новия хотел на Алепо не е хотел, а укрепително съоръжение.Верно. има асансьорни шахти и стълбища, но по документи е укрепителна стена.И на тия хора им вярвате, че това е някаква чума невиждана?

275

Поручик Ржевски,

преди 3 години

А при нас почти всички споделят мнението на Мангъров. Понеже няма ни един платен гербаджия, ни един бюджетар, назначен от партията да си седи вкъщи на заплата и да подпява "СОстанете вкъщи!", няма ни един човек без висше образование, взето някога, когато то имаше още тежест, ни един безработен и лентяй. Това има значение.

274

Анонимен

преди 3 години

Някой знае ли къде можем да проверим на Ген Годжи имотното му състояние,преди пандемията и след това?

273

Поручик Ржевски

преди 3 години

Разбира се, всеки може да бърка с предполагаеми числа и прогнози.Но ако го сравня с главния паникьор на държавата - Мутафчийски.... разлика от земята до небето. Кой даде прогноза през месец Май, че ще има яко умрели?Мангъров е абсолютен реалист. Тези блокирания и тъпотии няма да спасят никого. Идват и други зими..

272

Поручик Ржевски

преди 3 години

Половината ми познати включително и аз, споделяме мнението на Мангъров. Другата половина мисли като мейнстриим медиите. Така че, какво да ви кажа, повечето хора мислят като него. ИМА МНОГО ЛЕКАРИ КОИТО МИСЛЯТ КАТО НЕГО. И е прав, че всички ще си го изкараме този вирус. Тези грипове върлуват през зимата и през лятото утихват. Та следващата зима смятате, че няма да намине ли???

271

Анонимен

преди 3 години

Пълно кук.уригу Кой го пита този мухлясал "учен" та непрекъснато ни натрапва некомпетентното си и налудничаво мнение. Явно го прави за да подстрекава

270

Анонимен

преди 3 години

С забраната на брифингите на НОЩ всеки ден ще се изявяват такива като Мангъров-------Брифингите на НОЩ не са забранени.Мангъров просто отговаря на журналистически въпроси. Това, че ти си тьпа калинка и не харесваш мнението му, не го задължава да бяга от интервюта.

269

ЛЛ

преди 3 години

Кажи им го право в очите, Мангъров! Вместо жалки журналисти, защо Мангъров не задава адекватни въпроси към нелепия НОЩ?

268

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаА комплексите му по отношение на нежния пол избиват в откровението "Бойко ме слуша 40 минути и накрая ми каза:" Мангъров, ако бях една жена щях да ти пусна! "-------Това не е откровение, а цитат.И не виждам никакви комплекси в него.Виждам глупост от страна на Бойко.Когато човек изпростее, почва да дрънка с повод и без повод за е6ане.

267

Анонимен

преди 3 години

УСМИРИТЕЛНА РИЗА за тоя, няма ли да млъкне най-после

266

Анонимен

преди 3 години

Българският народ е *** народ! А доц. Мангъров е прав!

265

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 281 Брой си минусите! Толкова са тролчетата на ясла! И аз започвам броенето!

264

да,да ама не

преди 3 години

А сега всички тролове7РАВНИС ! МИРНО ! ПАЛЦИ НАДОЛУ! КЛИК,КЛИК..............

263

Анонимен

преди 3 години

В Белорус и в Швеция няма вирус? Що така?

262

Анонимен

преди 3 години

Доц. Мангъров е символът на една група от хора, които са големи професионалисти, добри учени, силни характери и хора, които държат на достойнството си.За това той на тази възраст е все още доцент, а около него щъкат разни съмнителни произведени професори, които трудно формулират мисъл, дори и когато нескопосано се опитватда го смачкат с думи.