301

Анонимен

преди 3 години

Прав е. Бойко се уплаши много и ни заключи за 2 месеца, което нанесе щети за милиарди.

300

да,да ама не

преди 3 години

До azфЕЙК НЮЗПризнали пред *** Христова само! Няма признание! Тегнел друго казва! Той е шведа с несъществуващото признание! Ама вие си клъвкайте!

299

надали....

преди 3 години

този трябва да го забранят изобщо..... като толкова знае защо не дава съвети в големите европейски държави как да се справят... ( да не говорим за целия свят). колко е лекувал или освен да сипе завист и да се показва няма време да лекува....това, да се хвалиш кой колко те харесвал или би ти налетял по медии показва какво му е нивото....това се случва в целия свят не само тук, но това че не оценяваме късмета си е по лошо ( добри или лоши мерките гледахме само по телевизията какво е най-лошото)

298

да,да ама не

преди 3 години

До ГогоМангъров беше в Медицинския съвет към Министерския Съвет!Въпросния съвет работи от 13.03 до 04.04 и бе закрит!И остана НОЩ!Това са фактите!

297

az

преди 3 години

Шведите признаха официално, че са сгрешили с по-свободните мерки, но ние сме голями умници. Даже гледаме в бъдещето.

296

Станислав

преди 3 години

30 000 умрели за няколко месеца. Този ни закри с тези сметки за няколко години. Само глупости говори

295

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 310"Мисля че е по подходящ за министър на икономиката, много е загрижен за нея човека, както и всички пенсионери дето нямат друга работа."Правилно : щото сегашния минздрав Ананиев е икономист и на пенсионна възраст! Да се разменят кадри м/у министерствата!

294

Анонимен

преди 3 години

на туй човече сигурно му плащат да плюнчи по медиите , та белким стадото се юрне към хотели и ресторанти . А той ще се докопа до власта и ще трупа пачки , че За Кога Бе "СЪЧКО" ???

293

Станчо Кутишката

преди 3 години

Много ме дразни тоя на снимката

292

да,да ама не

преди 3 години

До За страха и паниката"С забраната на брифингите на НОЩ"Не са забранени: който ги изкара на ТВ - той ги и прибра! Рейтинга им падна! Много простотии наприказваха! Специално единия - Генерала какви ги напляска при онази "гадна" журналистка: "Ша мрът! Яко ша мрът!"Специално това с чувалите за трупове след Великден си е класика в жанра!И тоя злобар е шеф на ВМА! Жална им майка!Плюйте Мангъров! Но и питайте защо рано-рано закриха съвета с Мангъров и откриха НОЩ!? Щото са по-фотогенични ли?!

291

Анонимен

преди 3 години

До Димитър"доц. д-р Мангъров - министър на здравеопазването, пък що не и мин. председател."Мисля че е по подходящ за министър на икономиката, много е загрижен за нея човека, както и всички пенсионери дето нямат друга работа.

290

Анонимен

преди 3 години

Трима от 12-те които съобщиха че са починали през април и май са без други заболявания.Една трета от починалите у нас са без други заболявания,значи грешкатае вярна,66% от заразените са под 70 години,значи у нас не се заразяват само много сухи съчки.Целият свят е в ступор и се лута като гъска в мъгла все още,обаче тоя знае всичко,бройки и дали ще има втора вълна.Факир,а Борисов го слуша,ужас!Над 6% смъртност имаме вече а Борисов се хвали,но в Кипър е под 2%.

289

Димитър

преди 3 години

доц. д-р Мангъров - министър на здравеопазването, пък що не и мин. председател.

288

Анонимен

преди 3 години

Мангъров никога няма да стане професор! :)

287

Значения на думата

преди 3 години

мангър:1.Малка медна монета.(исторически)2.Без стойност, нищо.(в преносен смисъл)

286

да,да ама не

преди 3 години

До заключение 300Колко пъти! Като стар грамофон си! Мангър! Цък -джрът! Мангър! Айде смени плочата! Моля!

285

Де Гол

преди 3 години

Много си точен Гого, и аз вярвам на доц. д- р Мангъров. Точка.

284

Гого

преди 3 години

Много точен, ако беше той на Щаба нямаше да има 330 хил безработни и 45% психясали, а сега тепърва ще броим от икономическите последици.

283

да,да ама не

преди 3 години

За един час - 10 /десет/ трола на ясла! Броенето продължава!

282

Умен е

преди 3 години

Ако сме му в ръцете на тоя пишмян ще ни умори одма докато дочакаме неговия 70% имунитет. Сега ни стигали 7%, вируса щял да изчезне. Никога не е късно да станеш за резил.