58

Анонимен

преди 3 години

Псевдо-генералът плъшок с униформата, ***.

57

Анонимен

преди 3 години

Есента ще има бум на респираторни заболявания защото още виждам хора носещи маски дори на открито. Кой ще поеме отговорност за това? Корона вируса,НОШ или СЗО?

56

Анонимен

преди 3 години

Ееех, няма го вече д-р Смърт Мутафчийски. Тююю...

55

Това

преди 3 години

беше политически и лекарски театър.

54

Анонимен

преди 3 години

равносметка ви майчина, паника, заплахи, ограничаване на елементарни граждански права, безконтролни разходи, кпп-та, маски, големи вериги недокоснати, паркове и гори затворени -защо?

53

Активист на БСП

преди 3 години

Бойко:На Великден детските площадки ще са пълни с трупове!!! Фантомас:Ще се умира ЯКО!!?Сега били спасители! Мили,боже!!!

52

Анонимен

преди 3 години

аз предричам не болестиа здрави хорано с намалени заплатиразводи сред Айтитатаи някой самоувиснал секойто е подготвен няма да има проблемитези който си мислят че ще имат ръсти се присмиват на останалитеще им дойде гръм от ясно небеще оцелеят най-приспособените

51

Анонимен

преди 3 години

Ти май си ял на коня оная му работа, със или без рукола вече е без значение.

50

Анонимен

преди 3 години

Най-потресаващият резултат от действията на генералската хунта, че половината български майки са докарани дотам, че да ги е страх да пуснат децата на детска градина или на училище!Никога няма да простя на този щаб гнусното изпълнение преди Великден, когато с една дузина шефове на държавни болници плашеха хората с настъпващ апокалипсис. Е настъпи ли?И нито един от тези наглеци и до днешен не се е извинил на българските граждани!

49

пияница мистик

преди 3 години

Как сте ве, дръти лeшпеpи?. Ще го бутаме ли ГЕРБ, че да идват БСП и ДПС? Коментарите ви тук за копейки помагат ли в пропагандата? Хората убедихте ли ги, че вие сте само за да дойдете вие да крадете, а не Боко и приближени? Хахахаха...нещастрници. Само си диплете от сутрин до вечер едно и също, а промяна нямя. А аз бях на гости в моята, ударихме си едно здраво сexсче, ядохме конски кюфтета със салата от рукола и печени овесени ядки, а вие тук продължавайте да бистрите политиката :)))

48

Щирлиц

преди 3 години

Изнервени,психясали,ошашавени хора-това е равносметката,да не говорим за километричните колони на измислените КПП-та,и никому ненужните ...декларации.

47

Анонимен

преди 3 години

Също толкова *** като шефа му тиква

46

Брифингите

преди 3 години

Бяха пълна досада. След втория вече превключват канала.

45

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

......благодарение на насявания страх ВСЕКИДНЕВНО!!!!Тези които "сляпо" "вярваха" сега могат да отидат и да си получат "найлоновите чували за тру.... и да проверят какво се случи с "хладилните камери за тру.... в болниците"!!!!!На някои им е много "къса" "историческата памет"..........

44

Анонимен

преди 3 години

Постановката с така наречения Щаб доста се изтърка.

43

Анонимен

преди 3 години

Незаконен щаб създаден със заповед на Бойко Борисов. Щабът нямаше никакви права и никакви отговорности и нямаше бюджет. Всички "мерки" бяха на правителството или по-точно на министър Ананиев, който явно не знаеше какво да прави.

42

Анонимен

преди 3 години

До Дирла даА как само искам да ти барна гръцмуля........

41

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

За съжаление българският народ е слабо информиран по темата с "КОВИД 19" и като прибавим и медийната среда в България се получава благоприятна почва за развитие на демагогия в "елементарен" и "плосък" стил!!!!!Българинът не се информира от световно доказани източници и на информация и световни специалисти доказали се във своята сфера!!!Като прибавим и " коремния хирург",които е пръв приятел на БОКО ТИКВАТА и се получава една "трагикомедия" на гърба на "самозаблудилия" се обикновен човек........

40

Дирла да

преди 3 години

Равносметката е - ГЕРБ вървете си, всички в затвора идете заедно с калинките и придворните ти и всички *** от НОЩ начело с джендъра-л Муфтафчиев или по известен като д-р смърт. До един сте престъпници и национални предатели!

39

Анонимен

преди 3 години

Тоя заедно с другите тикви скоро ще са в затвора