78

Щерю

преди 3 години

Тъй както уж няма вирус - така за седмица-две може да пламне цялата ни малка държава. Необходимо е лична отговорност и дисциплина, а ние сме зле във всички колективни мероприятия и спортове...

77

Анонимен

преди 3 години

Набрифингствахме се за години напред. И всички станахме като онази госпожа - "Ша счупя тоз талавизор!"

76

Лошия

преди 3 години

Мисирките го направиха на нищо г-н Майтапчийски, чували с трупове....хахахах

75

Докс

преди 3 години

До АнонименМного яко.... Много......хахахахаха

74

Анонимен

преди 3 години

Равносметката е определено положителна, но не трябваше да се изсилвате толкова с глобите: на Запад глоба за неспазване на изискването за маските 125евро, при нас 500 лв, за неспазване на карантина 300 евро, у нас 5000 лв и даване на прокуратурата. Личи си, че сте военни, сега наказаните трябва да съдят държавата. Третирате ни като овце, майка му стара! Такова нещо и в диктатурите в Латинска Америка го няма. Знаете колко е акълът на полицаите и прокурорите!

73

Анонимен

преди 3 години

Авто-конграчулейшънсите сутринта на ББ и на Мутафчийски не трябва да ви изненадват. Излезе, че главният епидемиолог на Швеция през цялото време им е бил конкурент, неприятна опозиция. Те нямат конкуренция, защото шведският глава на щаба е епидемиолог, а нашия е хирург, тоест не му е в категорията.Като всеки човек на висок пост шведът има равнище на задължителна самокритичност, което е характерно за просветените, културни и отговорни хора. Той не прибягва до евтини трикове - с ковчези, ще умират яко и прочие съставомерни деяния, за да плаши хората, за да ги стресира, а им говори спокойни,

72

Анонимен

преди 3 години

Преди 30 години влязох в болница с бронхопневмония. Лекарката преди да вляза ме попита дали искам да ми направят допълнителни изследвания за да се разбере дали това е вирус или не. 2 седмици в болница бях . По една инжекция на ден и витамини. Няколко пъти мерене на температура и това е. За това време в отделението умряха 2 човека. Изписаха ме и се оправих чак след 3 месеца. Та ковид 19 та пандемия карантини.... И преди е имало вирус. Вероятно не е бил толкова заразен. Не си падам по конспирации.

71

Анонимен

преди 3 години

Изведнъж ми се доядоха фурми. Ама яко фурми.

70

Анонимен

преди 3 години

Че беше театър. Че е предвидено да върви по сценарий. С поканени журналисти. Да се чете от някакво листче. И някой журналист ако много пита, се заглушава.Като някаква сапунка вървеше. Бабите гледаха и се вайкаха. Абсолютна безсмислица.

69

Анонимен

преди 3 години

Според НСИ за 2019 са починали 108 000 души.По 9000 на месец. За 3 месеца от ковид са починали 147.По 49 на месец.2500 открити случая. В болница влезли 1/5. Това е.

68

аман

преди 3 години

Старшината пак без фураж-ка

67

Анонимен

преди 3 години

Споко, има още 2-3 милиарда.Шайката като ги усвои и Коронавируса ще изчезне.Моменталически.

66

Анонимен

преди 3 години

Равносметката е пълна катастрофа

65

Анонимен

преди 3 години

Евала на Борисов и Мутафчийски. Показаха че народа е на първо място. Е не като оная мисирка Радев.

64

Анонимен

преди 3 години

Комплексираното джудже всяка вечер се сънува президент и всяка сутрин се събужда опикано до ушите.

63

Анонимен

преди 3 години

Изтерясаха народа и вместо да се извинят, те ни смятат за неблагодарници! Да, можем да благодарим на късмета си, че не попаднахме на неподходящото място в неподходящия момент! Едни пари обаче попаднаха на точното място, както винаги се случва, а Слънцето и НОЩ се похвалиха, че добре "си измиват ръцете".

62

АмчъмдейвиС

преди 3 години

Сметка е на право АмчъмДейвиС!

61

Благодарен

преди 3 години

Добре че понаплашиха хората за да се пазят. Иначе щяхме да станем Испания 2. Ще видим как ще продължи сагата сега, без плашене. Дали хората ще останат предпазливи и ще запазят добрата тенденция или не.

60

Анонимен

преди 3 години

до 62 - даже хората си умират - те ги пишат ковид, да всяват страх

59

Това е сито

преди 3 години

Беше чиска на нацията, които са болни по някакви болести не ги искат работодателите.Както ликвидираха болните с Телк.Те не са удобни.