155

Бау

преди 3 години

Надявам се не се обиждат от глупостите на *** ... Предполагам за това сложиха генерал/военнен за лице на щаба ...

154

MGS

преди 3 години

Благодаря!

153

Анонимен

преди 3 години

Касапинът от ВМА слиза от сцената. Дано да е завинаги!

152

Страхлив Радев

преди 3 години

Като не искат да благодарят на щаба, позитанските *** да благодарят на смелия Радев, който на два месеца се скри като мишок от страх .........

151

Анонимен

преди 3 години

Тралчета на ГЕРБ до обяд се бяха изпокрил. На вече явно получиха опорните точки "благодарности" , " президент"ит.н.

150

Анонимен

преди 3 години

Хора, имайте предвид че в нашата държава всяка заповед е предпоследна. Да замълчим щото ако ги разгневим лошо ни се пише. Току виж дошла втората вълна, боже пази.

149

f

преди 3 години

Убийте наглата уса, станала свещенничка, да изопъчава религията и лъже хората. Наглата уса от посолството на сащ в бг. Бог бил всемогъщ и да го занимаваме с глупостите си и да мрем по пътищата, пък той щял да ни възкреси всички, не така, има и възкресения, но по-добре изобщо да не умираш, защото това много хаби. И как ще възкресиш всички, като те вече се преродили? Няколко години пълен мрак, през другото време няма да е толкова тъмно и ще има светлина.

148

Анонимен

преди 3 години

Да на лекарите БЛАГОДАРЯ. Но да са направили нещо изключително от НОЩ- едва ли . В България починалите на 1милион са =20,6 човека, в Гърция =16,6 човека , в Албания = 11,4 човека , Словения= 5 /пет/ . Така сравняваме май излиза че са си свършили работата посредствено, а за "чудо"още по малко. Когато някой сам почне да се хвали значи нещо не е в ред .

147

Анонимен

преди 3 години

Така и не разбрахме досега каква е била смъртността за първите 5 месеца на 2019 и 2018 година спрямо смъртните случаи през настоящата година за същия период. През предишните две години нямаше корона вирус и това сравнение би било обективен показател как е повлиял корона вирусът на здравното състояние на БГ гражданите.

146

Анонимен

преди 3 години

Генерал Мутафчийски ще стане един доблестен президент на Република България! Сегашното недоразумение на Дондуков 2, да си взема деса и митько и да се пръждосват където искат, само да не мърсят повече президентската институция!

145

Анонимен

преди 3 години

Да благодарим за мерките ли? Днес пред Дейли Телеграф, архитектът на мерките Нийл Фъргюсън признава, че ограниченията не са дали никакъв резултат. Данните са:Великобритания(пълна изолация)- 579 починали на милион население.Швеция(без ограничения)- 442 починали на милионКъм статията:https://telegraph.co.uk/news/2020/06/02/prof-lockdown-neil-ferguson-admits-sweden-used-science-uk-has/

144

f

преди 3 години

При Ноевия потоп, май след като вече се развиделило и съмнало, Господ ги възкресил повечето удавили се, и не Господ го направил тоя потоп, злото го е направило, много сте прости от църквата!

143

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "А в Индия и Африка защо няма грип. Защо няма ковид-19 в Етиопия или Кения" Защото хиляди хора са пострадали от ваксините на филантропите след предишните епидемии, особено в третия свят, деца останали недъгави ето затова.

142

Анонимен

преди 3 години

Само не мога да разбера защо комуниста ЧЕБУРАШКА от ГЕРБ мрази толкова много комунистите от БСП???:)

141

Чебурашка

преди 3 години

По-вероятно е да чуем руснак да благодари на България за буквите и православието а на Великобритания и САЩ за ленд-лиза, отколкото червено-*** позитанско-радевистки *** за благодарят на щаба. Не ми се иска да знам какво щеше да стане ако ако управляваха Корнелия, Радев и Костя Копейкин а в щаба бяха Мангъров, Мая Манолова и Слави Трифонов.

140

f

преди 3 години

Има и възкресения бе! Господ е луд! Ще ги възкресим всичките загинали в катастрофи!

139

f

преди 3 години

А това да возиш мъртвец в тежкия влак, не е ли само да му дадеш тласък да пътува назад във времето с малка скорост и да чакаш? За да започне връщането назад във времето трябва след движението да спре на едно място, тогава започва да свети.

138

Бау

преди 3 години

Народа обвинява щаба и властта за световната криза ... Ако нямаше мерки щяха да починат хиляди ... Знам, че не ви интересува, защото сте "здрави", ама живота на всеки е важен ...

137

Роки

преди 3 години

Трудно е да се каже цайси благодаря, дори не заслужавате след като всявахте само смърт по телевизията. Направо трябва да ти забранят да се показваш където и да е!!!!!

136

f

преди 3 години

300 хиляди километра в секунда могат да спрат времето за фотон светлина, 600 хиляди да връщат времето назад с нормална скорост. Май че е така. За по-тежко тяло трябва още повече кинетична енергия което е светлината!