175

Анонимен

преди 3 години

Благодаря, че ми сложихте полицейски пост на изхода на селото, да не мога и в гората да се разходя - нещо, което и комунистите не правеха. Благодаря ви, че се подиграхте публично с писмото на едно момче, което искаше да види приятелката си в друг град. Благодаря за думите "Не ходете на църква, защото ще се заразите". Оказа се, че повече професионалисти-медици се заразиха по болниците, отколкото хора в църквите. Раздайте на хората коронавирусните европари и забравете за случая.

174

Анонимен

преди 3 години

Таковааал сам ги и си лягам ...

173

Ажени

преди 3 години

Аз първи предупредих, още ехеее средата на Внъари, да си седите вкъщи. Оцеляха на 7 000 000 българи ... малко уважение и благодарност е ВРМЕ, да ми се покаже.Отварете ми за всеки оцелял българин по 100 лева на сметка:90001 4421 1189 8119 1717 222

172

Аз

преди 3 години

До Да им благодаримНе, не сме луди..знам че ти попречиха да си пиеш ракията по потник, и на село, което явно е единственото което можеш, но все пак е факт че ни се размина леко... и да трябва да благодарим

171

Анонимен

преди 3 години

До 191Свещеност има ... но както и да е ...

170

Аз им благодаря.

преди 3 години

Бяха полезни на мен и моите близки. E, бизнесът ми издъхва.Да, имаше промени на заповеди от днес за утре, имаше недомислици, но крайният резултат е положителен. Живот.Нямаше как да има категорични заповеди, защото C19 в Света не се е случвал досега. Ерго, няма как да имат готови алгоритми за справянето със ситуация. Никой нямаше.Като видят, че една мерка не работи да я оставят само, за да не си развалят имиджа ли? Не го направиха.Дано не се налага да Ви виждаме в този контекст отново!

169

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 55"Мутафчийски не по собствено желание се появяваше на екрана всяка сутрин. Нямаше ли да е по-лесно за него да си работи , вместо всеки ден да му се подиграва половин България ! Ако не беше той да ни плаши , щеше да е друг."Дали го е искал или не е - той да каже! Когато го притиснаха гадните и лошите журналисти с трудните въпроси се показа какъв е! Няма трудни въпроси - има трудни отговори! Такова иззлобяване пред ТВ камера на живо! Ако така ръководи ВМА - жална им майка!

168

Да им благодарим

преди 3 години

Абе вие нормални ли сте тези *** побъркаха хората

167

Sata NATO

преди 3 години

Тепърва трябва да се повдигаг обвинения за насаждане на страх, за език на омразата, за насаждане на междуетническа омраза и дискриминация на групи граждани.

166

Sata NATO

преди 3 години

А знаем, че дисциплината никога не е била сред силните ни качества. ------И слава Богу! Народ, който се радва, когато го дисциплинират, е робски народ. Почне ли едно правителство да апелира за дисциплина, трябва да се праща в оставка.

165

Анонимен

преди 3 години

Благодаря на всички специалисти и лекари, които се бориха със заразата!

164

да,да ама не

преди 3 години

Проверих всички коментари дотук и не видях нищо от:ЗЛАТЕНА, УЖАСЕНА / с главни букви - другата Ужасена с малки букви е бъзикар от класа /, РАЗГНЕВЕНА, Убедена, Тонката, Странджата, Зозо - в нелегалност ли са минали, псевдонимите ли са сменили?! Или от днес келепира от коронавирус е нула?!Може и да съм пропуснал нещо или някой - ще прощават!

163

Благодаря на Генерал

преди 3 години

Благодаря на Генерала, на целия щаб, на лекарите в ковид отделения, на санитари и доброволци, на хората от РЗИ, благодаря, независимо от мнението на някои вечни мрънкачи, фактите и цифрите са на лице, благодаря ви за неуморната работа ден и нощ, празник и делник!

162

Анонимен

преди 3 години

Аз, благодаря! Факторите да сме с малко жертви са много. Но е факт, че в България са малко жертвите, своя принос/пък бил той и частичен/ за това имат и щаба и мерките и хората, които бяха отговорни. И опасността не е отминала.

161

f

преди 3 години

Жълтата и най-вече бялата светлина осветяват въздуха, закво ти е да осветяваш въздуха, осветявай стените и пода със синя светлина, тях да виждаш.

160

Анонимен

преди 3 години

Бахаха българин да ти каже "благодаря" за нещо? :)))) вие луди ли сте:)))

159

Анонимен

преди 3 години

Изкормвача от ВМИ, благодаря че се махна и дано не те видя никога пак.

158

Анонимен

преди 3 години

Кой каза да си мием ръцете? ТОЙ!Кой каза ги си ръцети умиими? ТОЙ!Кой каза ръцте да ги си измийте? ТОЙ!Щабът въведе блокадата за да припомни на 80+ годишните ко ие туй нящу Фъшизмътъ.Кой припомни фъшкийзмътъ?Тоз дет нареди да сги ръцете умиими.Кой каза да мииме? ТОЙ!Кой ТОЙ? Ръпон Благой е ТОЙ!

157

f

преди 3 години

От Холивуд ни крадат литературата и всякаква литература преснимана от библиотеките, крадат лафове и мисли и от скайповете и пощите, крадат всякакви документи през уиндоуса, такъв ***-лоум-ник като тях да станеш, всичко да крадеш. Нямат никакъв Киану Рийвс и никакви актьори, обикновени психично болни наранявани и предозирани на биохимия, с подменени лица и гласове компютърно, но нараняванията не са на компютър. Отвличат хора от психиатриите в бг, да ги карат в сащ.

156

f

преди 3 години

от сащ окрали цялото ни висше образование, на физическия факултет на СУ му е извършен преврат от военните, и всичката теория за транзитна материя, невидима оптика, магнетизъм, телепортации и връщане назад във времето окрадено от сащ, там лекторите са някакви ***-лоумни чужденци военни и нацисти, окрали ни и химията и най--вече медицината, тия дето искат да следват медицина и са българи им пречат да завършат,фармацията си прави бизнеса от бг, толкова добре да лекува хората, че цял живот на хапчета