13

Анонимен

преди 3 години

До 12Звучиш ми на мъж който не може да задържи жена до себе си и си избива комплексите в момента

12

Fenasi Kerim

преди 3 години

Аятолахът е прав но не вижда треската в своето око. Всички политици са лицемери и ***. Разликата между Аятолаха и Тръмп е че единия има брада а другия няма. Като вица "ами вие защо биете ***".Факт е че англо-саксонците са нагли грозни расисти мачкани под ботуша на ционистите. Факт е също че гетата в САЩ са държава в държавата и латиноси и афро-американци правят много бели. Не че белите "красиви" арийци потомци на европейци от Стария Континент са цвете за мирисане.

11

Анонимен

преди 3 години

Интереса клати феса,тоя случай с това изказване ,не е по-различен.Европейците не искаха война с Иран и се договориха заедно с Обама за сключване на търговски договори с Иран.

10

До пиянката:

преди 3 години

Точно пък Иран дава големи права на жените. Ако е някоя хитра може да си върти игрите в Иран и нищо не я застрашава. Иран е държавата с най-много пластични операции на жените - опъване на бръчки, корекции на носа е нещо обичайно и евтино там.Жените там са образовани и придирчиви, процента на разводите в Техеран сигурно е по-висок от този в София.В Иран се сключва брак за 1 вечер, което е узаконена проституция.Мога да ти пиша до сутринта, но едва ли се интересуваш от иранки.

9

до 5

преди 3 години

Ти бегай бе. Аз какво съм виновен, че си cuck по рождение. Аз такива проблеми нямам!

8

Баи

преди 3 години

Тоя им го каза както си е

7

Анонимен

преди 3 години

До 10Вземи си книжката с вълшебствата и се връщай обратно в средновековието

6

до 9 ученичка

преди 3 години

ЕЙ УЧЕНИЧКА ХРИСТИЯНСКАТА РЕЛИГИЯ МНОГО ДОБРЕ ОТРАЗЯВА МЯСТОТО НА ЖЕНАТА И МЪЖА ,НЯМА ДА МИ НАТРАПВАШ ЧЕХЛЬОВСКИТЕ СИ АМБИЦИИ ПОДЧИНЕНА УЧЕНИЧКА ПРЕЦАКВАНА И ЛЪГАНА ОТ ЖЕНСКИТЕ ....СКРИЙ СЕ ЧЕХЛЬОО

5

Анонимен

преди 3 години

До 5Ти в къв свят искаш да живееш? Вечер да се напиеш набиеш жената и си лягаш щастлив?

4

пияница мистик

преди 3 години

Лошо добро, ама всеки се бори за Зелена карта за там, а при вас убиват още жените с камъни и нямат право да ходят да изгледат един мач на стадиона. А какво е твоето правителство бе, ***? Диктатура като в Джуджистан, Ким Корея, Венецуела....Държави в които никой не иска да стъпи, защото там не просто полицията те трепе, защото попадаш на гадина, а съвсем изчезваш и никой не смее да гъкне. Като видя бунтове в скапаните ви държави, тогава ще повярвам, че нещо се променя в посока демокрация

3

До 1

преди 3 години

Бягай бе *** .Заради такива като тебе вече живеем в матриархат и мъжете са без права,ходите робувате на женските пък те си развяват байряка и ти слагат РУГЯ под път и над път и после ти вика че та обича и ти харчи мангизите и ти се разтапяш .

2

Анонимен

преди 3 години

Точно пък тия ли се намериха дето убиват жените си с камъни

1

Анонимен

преди 3 години

Точно Иран, където по закон животът/свидетелството на жена се брои само наполовина, да не се обаждат.