53

Анонимен

преди 3 години

Със "всичкото ми уважение че Али Хаменей е върховен водач" - кой е той че да се изказва по въпрос който е много далече от неговата страна, разбирания, политика, религия и т.н.? Нали е водач - да погледне какво става в собствената му страна и ще разбере че убийствата на иранци всеки ден показат природата на тяхната религия и на техните водачи.

52

това е дявола

преди 3 години

Шаш е държава на,дявола,оръжие под път и над път,убийства в училища,узаконяване на Сатанински църкви и изучаване на сатанизъма в училища и университети

51

Рюрик

преди 3 години

Много хора знаят, че Тръмп е ра*ист, а относно Айатоласите още повече хора знаят, че те самите са ра*исти ...

50

ДинкоАТВ

преди 3 години

Който се оплаква от расизъм да ходи в Африка.

49

Има истина

преди 3 години

"природата на управниците в САЩ" -започва с геноцид (десетки милиони индианци) и преминава в заграбване на съкровищата на северния и южения американски континенти. и до ден днешен го повтарят - цветна революция и присвояване на ресурсите на страната жертва.

48

Анонимен

преди 3 години

До псевдо българин"Нека Иран да си внесе малко африканци" ??? Защо?Персите не са за робовладелчески труд. Исторически се развиват НЕ за сметка на другите (като американците), а на взаимно-изгодния принцип. Затова векове са били търговци.

47

българин

преди 3 години

Да, съгласен съм, на това му се вика лицемерие.Нека Иран да си внесе малко африканци в прекрасната им държава, да ги направи ирански граждани (и сред тях има много мюсюлмани), па тогава да критикува политиката на САЩ!

46

Авицена

преди 3 години

До redninПочти си прав, ама не съвсем... Провери например за Авицена...Преди да се почне с кръстоносните походи е било другояче... Ако говорим за последните 400-500 години си абсолютно правРелигията съсипва всичко. Трябва да се забрани напълно!

45

Лошия

преди 3 години

Силния винаги мачка за да оцелее!Нищо ново не каза ходжата, звучи ми като оплакване от баткото който е взел близалката от едно дете!!Човечеството, въпреки технологиите които ги имаме, не е дорасло!Далече сме от съвършенния човек в представите ни.

44

ДО 44

преди 3 години

ЕЙ СЕГА СЕ ВИЖДА ЗАЩО ТАКИВА ГИ ВКАРВАХА В БЕЛЕНЕ ТЕБ ТАМ ТИ Е МЯСТОТО САМО В УРАНОВА МИНА ДА РАБОТИШ ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА ДА ИМАШ ПРИНОС ПОНЕ МАЛЪК КЪМ НАРОДА ...КОЙТО ТИ УЖ УМНИЯ И МОЖЕЩИЯ РАЗДЕЛЯШ

43

лош тръмп

преди 3 години

В Иран преди седмица баща отряза със сърп главата на 14 годишната си дъщеря защото си избрала мъж без да го пита -това е в природа на аятолаха и е хуманно!!

42

ДО 51

преди 3 години

НАРОДА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ОБЕВЯВАН ЗА МАРОДЕР САМО ВЪВ ВАШИТЕ БОЛНИ СЪЗНАНИЯ МЕДИЙКИТЕ ИЗПОЛЗВАТ ТОВА ОПРЕДЕЛЕНИЕ ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ВИ РАЗДЕЛЯТ ,ВСИЧКИ СА РАВНИ НЕ МОЖЕ ДА ГИ ДЪРЖИШ ГЛАДНИ А ДРУГИЯ ДА ХОДИ СЪС ВЕРСАЧИ ЗАТОВА И БЕДНИТЕ ИСКАТ ВЕРАЧЕ ДА СИ ОПРАВЯТ КАПИТАЛИЗМА И ВСИЧКИ ДА МОГАТ ДА ПОЛУЧАВАТ ЕДАКВО НЕ САМО ОПРЕДЕЛАНА ГРУПА.ТАМ ТЪРСИ РАЗКОВНИЧЕТО НО ВИЕ БОГАТАШИТЕ СЕ САМОЗАБРАВЯТЕ ЗАТОВА ЩЕ БЪДЕТЕ НАКАЗАНИ ПЛАНА НЕ Е ВЪВ ВАША ПОЛЗА И ТОВА КОЕТО ВИ ГОТВЯТ

41

do 49

преди 3 години

НЕ ТЪРСИ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ БЕ ПЪЛНО Е С ВИДЕА НА АМЕРИКАНСКИ ЧЕНГЕТА КАК ЗАДУШАВАТ БИЯТ И ПРЕВИШАВАТ ПРАВАТА СИ ЧЕНГЕТА ПСИХИЧНО НЕ ЗДРАВОСЛОВНИ ДЕБЕЛОИДИИ КОИТО СЕ ОЗВЕРЯВАТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ КОГАТО ЧОВЕКА Е БЕСПОМОЩЕН

40

българин

преди 3 години

До: номер 41 (Стига спекулации!)Та да продължа с разсейването на спекулации. Понеже има нужда от повече разяснения.Както вече поясних, убитият е с досие на престъпник, висок почти 2 метра, баскетболист, но той е бил убит и това е улично правосъдие.Излежал си е присъдата, и изглежда се е променил. Не е имало причина да бъде убиван.А за вилнеещите тълпи съм съгласен. Много чернокожи по CNN видях също да негодуват срещу тях, защото всички магазини са съсипани, няма откъде да си купят храна.

39

Анонимен

преди 3 години

Чаршафа да си трае, да не му запари под д-то

38

българин

преди 3 години

До: номер 41 (Стига спекулации!)Не са спекулации. Има извършена аутопсия. Мнението на експертите е категорично, включително на полицаи. Използваната техника на задушаване никога никъде не се е преподавала нито поощрявала в полицейската академия на САЩ.Действията на обвиняемия са изцяло непрофесионални, това се вижда и от видеото.Има начини престъпник да бъде задържан правилно. Да, престъпник е, но бивш.Странно е че е работил като охранител с биографията му която съдържа въоръжен грабеж.

37

Анонимен

преди 3 години

Оле майко :) кой седнал да ми говори за морал :))))))))))))

36

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСАЩ са доста по-социална държава от България и Русия.

35

Анонимен

преди 3 години

До: 44Точно САЩ не са най-добрият пример за социална държава. Нищо не получават, изритват те на улицата и се оправяй сам - с къщичка кашон на тротоара и паничка за стотинки/центове.

34

А вилнеещите тълпи?

преди 3 години

лъсна и тяхната природа.Малко им е това, че живеят на социални помощи на гърба на данъкоплатците.Малко им е и това, че се ползват със същите права, каквито имат и градивните граждани.Вилнеещите л..у..м..пени желаят законите да не важат за тях и да имат право да грабят каквото им хареса и когато им скимне.Крайно време е за желязна ръка. Допуснеш ли по милост михлюза и некадърника не само да съществуват, но и да са ти равни, те ще ти се качат на главата и в крайна сметка ще те унищожат.