8

Георгиев

преди 3 години

Радвам се, че австралиеца е решил да търси справедливост. В чужбина Полфрийман би осъдил този ДС агент и бивш депутат от БКП/БСП както за клевета и за излежаните без вина 11-12 години в затвор.

7

Анонимен

преди 3 години

Този комунист ви пусна кукичката БХК и всички я налапахте на секундата.Сигурен съм, че ако на някой политик детето ви нападне и вие се защитите...след това осъдят вас за това...само БХК ще се застъпи за вас.Но..сега го плюете.

6

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам как може този човек да е толкова нагъл. Първо, преди години манипулира по най-грозен начин цялото ни общество, лъжейки и вменявайки на хората, че синът му е невинен, изкривяваха, криха и замазваха доказателства. След като всички вече видяхме видеото, тоя продължава да налее. Или го е страх, че сега ако има ново дело, ще излязат и простотиите на сина му и неговото престъпно манипулиране на съда.Аз искам ново дело, независим съд, даже ако трябва отвън да си внесем независим състав

5

1234

преди 3 години

От БХК от Козяк и Америка срещу България.

4

Анонимен

преди 3 години

Ръководството на затвора дава становище, че Полфрийман не се е поправил, БХК обаче твърди, че се е поправил и даже е станал герой. Съдът отсъжда въз основа на твърдението на БХК. Значи ли това, че БХК вече замества съда? И докога трябва държавата да търпи БХК да разпростира пипалата си (т.е. тези на Сорос) навсякъде в България? Защо не се вземе пример от Унгария, които изгониха от страната си подобните?

3

Анонимен

преди 3 години

Монов не разбира как работи съда, след като БХК са предоставили доказателства съдиите са длъжни да ги разгледат. БХК трябва да се махнат, а не съдиите .Значи утре ако някой свърши нещо БХК се намесват и тъй всеки съдия може да бъде изкаран че е свързан със няко НПО. Първо парламента трябва да разкара НПО-тата и после да има ново дело, щото те доказателствата за поведението на убиеца пак ще ги дадат на новия съд.

2

Хахахах

преди 3 години

Монов - доносник на ДСМонов - член на БСПМонов - психолог, на който детето е станало нацинал-социалист и фашист в агитката на Левски.Монов е провален психолог и провален баща, защото е ***.С новото дело ще се докаже, че Монов е повлиял на прокурори, съдии и свидетели.Монов трябва да бъде съден!

1

Анонимен

преди 3 години

Тикварска кo.ина!