28

До 28

преди 3 години

До АнонименАми, ние имаме много какво да научим от финландците.Въпросът е дали ние можем да научим нещо тях?Пиенето на ракия, ходенето с анцузи и яденето на кебапчета, на пластмасови столове не се брои.

27

Анонимен

преди 3 години

Тоя като всеки комунист, който е свикнал цял живот да става на неговото сега се тръшка.Оглозгаха държавата, създадоха деца, които си мислят, че всичко им е позволено.

26

До 28

преди 3 години

Отиди във Финландия и провери лично, дали имат нужда от това.

25

Анонимен

преди 3 години

Добре, че е БХК и някой други организации, та има натиск отвън, благодарение на което има нещо като правосъдие тука, макър и доста далечно от нормално, колкото до Австралиеца, той си излежа 7 години, знам за обийци на пътя, които се разминават дори с условна, така че айде да не си говориме за правосъдие в България.

24

Анонимен

преди 3 години

***

23

Анонимен

преди 3 години

Във Финландия имат ли си софийски комитет?

22

4epa

преди 3 години

70% , И НЕ ИМЕТО ИМ !!! А ИМЕНАТА ИМ !!!! ДА СЕ НАДЯВА 4Е ТЕ СИ ГИ ЗНАЯТ- И НЕ СА СИ ГИ ЗАБРАВИЛИ !!!!!!!! ПО ИМОТИТЕ ИМ - МОЖЕТЕ ДА ГИ РАЗБЕРЕТЕ КОИ СА ТЕ !!!!!!!!!

21

4epa

преди 3 години

А КОЛКО СЪДИИ СА ЗАВИСИМИ ОТ БСП И ДПС ГОСПОДИН МОНОВ -КАЖЕТЕ !!!!!!!!!!! КАТО КАЖЕТА А КАЖЕТА И Я - АМА НЕ ВИ СТИСКА !!!!!!!!!!!!!!!

20

Do 21

преди 3 години

Само чоеввк, с никнейм Тръмп- като твоя, може да се изкаже по този неандерталлски и простаshkи начин.Само трябва да добавиш под коментара си и "Само Путин" и ще си завършиш перфектно профила.

19

Тръмп

преди 3 години

БХК е отвратителна, долна и гадна организация! Трябва да бъде премахната! Казах!!!

18

Анонимен

преди 3 години

Въпросът е екзистенциален и няма нищо общо с БХК, а именно:Ако имаме съмнения, че някой е обвинен и осъден неправомерно, незаслужено и т.н. трябва ли да се бодим за справедливостта или не?Фактът, че Джок не е бъларин и е убил българин, при каквито и да е обстоятелства, означава ли, че само защото не е българин, не заслужава справедлив процес?Или...чужденец е...дайте да го смачкаме, защото...тук е България и ние си пазим българите само.

17

3латкo жeлeв

преди 3 години

Както винаги антиБългарските коментари са на почит в този nponaднал сайт - АМА ОНЯ ОТГОРЕ ГЛЕДА

16

Анонимен

преди 3 години

Този Монов не го харесвам, но тук е напълно прав и редно да бъде подкрепен от обществото. БХК е една мафиотска структура, за рекет и натиск! Как се финансира тази организация? Десетки милиони левове циркулират там, от държавни и евро субсидии, дарения, рекет, колосални адвокатски хонорари, получани най-вече от осъдителни присъди в Струсбург и т.н. Тази престъпнина шайка или трябва да бъде разгромена, или ни чакат много тежки време, тези хора се хранят от проблемите който създават в обществото.

15

До 15

преди 3 години

Пич..ти си в такъв филм...че от него излизане няма.Живей си в света на лошия за9ад, бхк, ссоррос..де, илюминатите и всичко...които цяла нощ не спят...а мислят как да навредят на България...и специално на теб.

14

Анонимен

преди 3 години

До 13Ето какво е станало, бащата на Джок е платил в някое австралийско министерство те са се задействали и са натиснали БХК. Как се финансира БХК от там трябва да се почне, щото ако не могат да докажат, че имат дарения от български граждани, значи се издържат чрез корупция и пране на пари или продажба на дрога. Монов като иска справедливост да събира посписка да разкараме БХК и после без съмнения за натиск може да се назначи ново дело което е желанието на самия Джок.

13

Анонимен

преди 3 години

Ха-ха. Депутат от БСП ще ни обяснява що е морал. А жена му, нотариус няма ли да се яви да ни обясни как взима милиони за дребна канцеларска работа?

12

Do 10

преди 3 години

Подобни организации като БХК са за това- да се застъпват за правата на неоправданите или тези, които мислят, че са им нарушени правата.Ако не сте забелязали, след намесата на БХК излязоха доказателства по делото, видеа, на които се виждат много по-различни неща, от твърденията на прокуратурата, на бащата на загиналото момче и т.н.В случая, се връзвате на снушенияята на комуниста от статията/интервюто и влизате в противоречие със самия себе си.Или съдът му се обаждат от БХК и той пуска на моме

11

Анонимен

преди 3 години

Полфриман нападнал компания от 10-15 младежи които просто се разхождали край него... Те се отбранявали храбро, но единия паднал жертва. Горе-долу това иска да ни убеди изпечения гестаповец от ДС Христо Монов.Да де, ама на записите от камерите се вижда друго: дали Полфриман ги е предизвикал с нещо - може. Може да ги е наругал нещо. Но те са десетина и са пияни и дрогирани. Въобще не го отминават спокойно, а го хващат и събарят на земята. Нататък е ясно.

10

Наблюдател

преди 3 години

*** и отрочетата им са свикнали всичко да се решава в тяхна полза. И ако не, започват да плюят и да търсят вина навсякъде, но не и в себе си. Разсзследващите още не са дали обяснения как така липсват записи от камера. Явно за лустрация никога не е късно.

9

Анонимен

преди 3 години

До 8А ако някой те нападне тебе и БХК се намеси и пуснат убиеца. БХК. Козяк и НПО-тата са проблем, плюс туй за какъв дявол са ходили да следят поведението на затворника Джок , ако не бяха ходили Джок още щеше да си е в затвора. В случая БХК дестабилизират доверието в държавата съда и правосъдието което е много вредно. Или БХК да се разкарат или министъра на правосъдието. За какво ни е независима прaвoсъдна система щом зависи от БХК ?