8

Хуйо Попръцков

преди 3 години

седяли сме на една маса с тая, всичко добре до момента в който се изрязохБрутално и разбра, че съм хапвал боб. Викам й ееее, мацкоо, значи у холивуда и вие похапвате бобец а щом знаеш как мирише :D та ми разказа историята си колко бедни били като била малка, как яли само боб и т.н., сближихме са и така, в момента в който усетя миризмата си припомни детството и така

7

f

преди 3 години

Какви актриси бълнувате, Холивуд нямат актьори и никакъв Киану Рийвс!Обикновени психично болни, отвлечени най-вече от психиатриите в бг, наранявани, убивани, и преди да ги убият, предозирани на биохимия да актьорстват, заплашват ги да се подчиняват и че по-малко ще ги бият и по-леко ще ги убият,с подменени лица и гласове компютърно,но нараняванията не са на компютър. А за тоя с извадените очи от Матрицата Революции какво ще кажете и обгорени, а за обезглавения в ролята на Бейн?

6

Анонимен

преди 3 години

В Азия нямат талия, или по-точно естетика на талията, жълтата раса. Европеидната раса - перси, индийци... имат. Но тези територии не са били престижни за европейската интелигенция, оттам ново изкуство, мода и култура.Отнемането на талията от образа на жената е част от еманципацията.

5

Анонимен

преди 3 години

Талията е даденост. Природна женственост. Спортът оформя или подчертава мъжкия тип телосложение. Модата унисекс не е от вчера. Фаворизирането на липсата на талия и на тесните бедра започва в Европа отпреди 100 години. В Азия няма въобще нещо като талия.

4

Анонимен

преди 3 години

Кой помни какво е талия?Важно е сега да има 3 дупета.Ако има бисексуален вид, е най-добре, самите селекционери от модната индустрия си фо казват в прав текст.

3

Анонимен

преди 3 години

Безспорно е красива, но талията и едва ли е резултат от диета и режим.Просто структура на тялото.Има хора с абсолютно еднакви обиколки от гръдния кош до ханша, тоест никаква следа от талия, има и такива с извивки.Имах колежка която изобщо не беше слаба, даже напротив - обемни бедра, широк ханш, а над него талия като на дете.Разбира се някои части на тялото подлежат на оформяне със спорт, но чак чудеса не очаквайте.

2

пияница мистик

преди 3 години

Бижу

1

Анонимен

преди 3 години

Елегантна дама е.