118

Анонимен

преди 3 години

Татко й каквото търсил, това и намерил.

117

Анонимен

преди 3 години

Променил света баща й...Чергарски лакърдии.

116

Анонимен

преди 3 години

Пълно с демократи /социалисти/ комунисти във форума. Смъртта на човека е само повод за размириците. Целта е да бъде свален законно избрания президент чрез погроми, кражби и вандализъм от неговите противници, които понеже нямат аргументи прибягват до убийства, палежи и грабежи. Всеки честен човек го вижда. Неолиберализъм и соросоизъм в действие.

115

до 115

преди 3 години

В думите ти има голяма доза истина! Даже аз мислех по същия начин, но в никакъв случай неприемам такова жестоко убийство към когото и да е. Полицията трябва да знае как се обезвреждат хора, без да се убиват. Този полицай явно се е вживял в ролята си на екзекутор... .А Флойд явно не е бил цвете, но сега ще се превърне в герой за хиляди възмутени и за маргиналите, които се припознават в него.

114

Анонимен

преди 3 години

До ХА-ХА-ХА !!!добре ли сте?

113

КРАЛИ МАРКО

преди 3 години

Егати и диктатурата е там в краварника уса. Ужас ! Бегай далече.

112

Младеж

преди 3 години

Полицай ли е не ми ги хвали батко. Всичките са сгурия. Навсякъде по света. И най вече у нас. А би трябвало да са слуги на народа. Ние им даваме заплатите да ни пазят. Не да ни нараняват и убиват. Най мразените хора на земята са.

111

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

Проблемът не е расов.Виждаме, че сред протестиращите има много бели, има и латиноси.Проблемът е в Системата.В уж най-демократичната държава в света, годишно от полицейско насилие загиват хиляди.Полицаите-убийци в огромната си част изобщо не стигат до съд.Системата и мисирките и искат да изкарат протестите расови, за да настроят за пореден път хората едни срещу други.В случая бели срещу черни.Какъвто и да е бил загиналият, той не заслужава да умре по този мъчителен начин.

110

Анонимен

преди 3 години

До Митко 19смМаргиналите са с Флойд, а другите маргинали - с Тръмп.Огромното мълчаливо мнозинство не е с никой - добри в този спектакъл няма!Но има печеливши...

109

Башибозук

преди 3 години

Расистите против белите лъсват. Флойд беше убит от институция, а не от цивилен. Когато чернокожи полицаи убиват бели граждани няма и копче от тези същите. Тогава не е расизъм, а инстутиционен проблем. Когато белите фермери биват избивани в Южна Африка и Зимбабве няма и гък никъде. Колко бизнеса и имущество бе унищожено, колко коли запалени, колко цивилни нападнати,пребити и дори убити от тези дето иска по-добро бъдеще? Ама да е бъдеще без бели. Без бели им давам 10 години до пълен разпад.

108

Митко 19см

преди 3 години

Светът е с Флойд. Маргиналите са с Тръмп.

107

Анонимен

преди 3 години

До Митко 19смИ какво общо има Тръмп с отпадъка Флойд? Или просто това е опорката за която ти плащат да пишеш?

106

Митко 19см

преди 3 години

На погребението на Флойд ще има повече хора от инагурацията на Тръмп. На погребението на последния сигурно и децата му няма да идат. И правилно :)Но маргиналите по форумите на днес.бг си мислят, че са мнозинство. Хахаха :)

105

Анонимен

преди 3 години

Свети Флойд наркомана, осъден за въоражен грабеж, умрял след съпротива при арест за разпростанение на фалшиви пари, едно много тежко престъпление между другото. Да този *** промени света, направи го по-лош, направо непоносим. Смъртта му отприщи лавина от лъжи, лицемерие, егоизъм и простотия. Ето това е новия идеал за герой, престъпник социопат, нагъл и награмотен мързел, решил че може да се гаври с общество безнаказано. Възмутително е как се натрапва подобен герой, как се дава за пример!

104

Истина и само истина

преди 3 години

Ау , колко трогателно. ... А защо не пишете за въоръжения грабеж на бремената афроамериканка от същия този "примерен татко" Флойд заради което го тикат в затвора ? А за кариерата му на порнозвезда ? А за редовното му дрогиране и какви наркотици намират в кръвта му при аутопсията ? А как е пласирал фалшиви пари... щото едва ли той сам си ги е рисувал .

103

Анонимен

преди 3 години

Колко са жалки американците... Държавата им се руши пред очите им, а те са ослепели за това и само прибляват демократично, как им се променил света.Какво да кажа друго, освен, че напълно си заслужават президента.

102

Анонимен

преди 3 години

Уви не е, просто ******** демократи го използват! Но ще им излезе през нослетата накрая

101

Хм...

преди 3 години

Крякат защитниците на черните, ама вечер никой не минава през черните гета, даже и с кола, иначе устата им големи.

100

Анонимен

преди 3 години

До Представете си това Но ти дори не можеш да си го представиш. Няма расизъм. Виж дамския тенис, киното или модния подиум, кардашянките и всички останали, латиносите. Има расизъм но срещу белите и точно тава е проблема. Дори и у нас в България от години плащаме тока и помощите и телковете и всичко на едни неграмотни гласоподаватели дето избиха сума ти възрастни хора по селата, напълно безнаказано...

99

Анонимен

преди 3 години

95, тук християни няма, те са в друг сайт, сбъркала си адреса.А ти между другото какво по-различно правиш от тези, които обвиняваш?