138

Z

преди 3 години

Баща ти, мила госпожице, е един нещастен болен наркоман. Вероятно единственото смислено нещо, което е направил в живота си, си ти. Дано успееш да се измъкнеш от средата, която баща ти ти е осигурил по рождение и да изживееш живота си смислено. Цветът на кожата на баща ти не е нито привилегия, нито недостатък. Ако на тази база баща ти е променил света - тежко му на този свят!

137

Ивайла

преди 3 години

Тръмп пак ще спечели 2-ри мандат!!! Не е нужно эрелища, достатъчно ни беше ковид 19, ценовата инфлация!!! Пак се опитват да подпалят Света и тоэи път эа един наркоман!!!

136

аз-ът

преди 3 години

Татко ти е поредения мъртъв ч*рнокож престъпник, джънка и наркоман, който си получи, което търсеше. След 2 месеца никой няма да го помни. Единствено в страна като САЩ където от години белите хетеросексуални им се вменява вина за всичко - може да се случи това. И всеки е толкова изплашен да не му спредтнат #metoo че бърза да се качи на влака и да почне да плюе и да вика да така е. Един *** DJ щял да не пуска музика, да седи и размишлява как можел да промени САЩ. Ами аз съм по-щастлив тук.

135

Калеко Алеко

преди 3 години

След култа към личността на природозащитничката Грета Тунберг, сега се появи и нов култ към "защитника на човешки права" - Джордж Флойд ... и докато Грета покрай яхтените си одисеи се прочу най-вече с психичните си разстройства, то новият герой Д.Джордж се прочу с това че един рецидивист съден за обири с взлом, може да се превърне в синоним на нравственост и високи морални и човешки стойности ... !!!

134

1

преди 3 години

Полицейският произвол няма нищо общо с расизма в случая. Полицаят е имал много нарушения за подобни незаконни арести. Някой политизира криминално деяние на един психопат-полицай. Омръзна ми от манипулации..

133

Случаен минувач

преди 3 години

Двадесет фалшиви долара, които промениха света.Да плачеш ли, да се смееш ли?

132

Случаен минувач

преди 3 години

До Анонимен 136 - Пумий IПриятелю, да кажеш на татко си да си иска парите от даскала ти! Бадева ги е давал. Срамота...

131

Анонимен

преди 3 години

Ето как една *** се превърна в герой

130

Емо

преди 3 години

Три думи на шест годишното дете ,са повече от хиляди политици!!

129

Факти 2

преди 3 години

Освен това е имал и заболявания на сърцето и хипертония.Отделно както куката е имал оплаквания, въпросния ***-мъченик преди 9 годиние влязъл с взлом в къщата на бременна жена, която е била сама, опрял и е пистолет ия е обрал. *** куки и *** ***, какво да ги правиш.

128

Анонимен

преди 3 години

Силно се надявам на гражданска война в САЩ - износителите на войни е крайно време сами да опитат стоката си ...Гражданска война + ковид 19 - чудесна комбинация , мисля, че я заслужават напълно ...

127

Факти 1

преди 3 години

Значи собственика на магазина звъни на полицията за фалшивата банкнота, не може да се знае дали случайно не е попаднала при него или е искал да измами продавача.Куките идват да го арестуват натикват го в патрулката оня обаче буйства вътре. Успява да излезе и тогава куката го притиска с коляно за 8 мин.По късно се оказва че е бил надрусан с ПСП. Това не е оправдание ама тъпия Ушев , срещу когото вече е имало 8пуснати оплаквания, не се е упитвал да го убие, а да го приспи най вероятно.

126

Анонимен

преди 3 години

"мъж е заподозрян за леко престъпление" ***, вече 5-6ти ден ги пишеш тия пумий, не те ли е срам? Смисъл, как се чувствах психически, знаеки, че пишеш (копираш) блатантни лъжи и манипулираш общественото мнение по най-извратен начин? Какво е чувството да си платен лъжец ? Честно, моля те замисли се какво впрочем правите "репортерите" и как го правите последните години - хубаво ли е да си *** на едни хора, за едни жълти стотинки?

125

ss

преди 3 години

но банкстерите най се разгневяват на някой опитващ се да им бута паричките веднага го наказват със смърт,(за справка Кененди) само те си имат право да си печатат колкото си искат и когато си искат и да си пазарят държави с тях....

124

Анонимен

преди 3 години

Да. Променил го е, но за по-лошо. Тези погроми някой трябва да ги плаща. И познайте кой? Пак вие, участниците в "протестите".

123

SS

преди 3 години

че те и уж истинските ви долари са фалшиви, узаконени с измама фалшиви хартииийки дето изкупихте света с тях....човека решил да използва хартиийка напечатана не от ФЕД а от някой друг...

122

Анонимен

преди 3 години

Точно баща ти променил света... хахахаха

121

до Крали Марко

преди 3 години

За твое сведение дрОгарю, "героят" Крали Марко е приел Исляма и е воювал против християнската войска, когато го е убил влашкия крал Стефан. Иначе истинският краварник е Москва, защото точно там е бил краварника на българския хан Мосха, където кравите му са пиели вода от реката, която носи неговото име, а от там идва името и на града, който угро-фините /руснаците/нарекли Москва...

120

Додо

преди 3 години

*** протестират най вече за още права и още социални! Не искат да работят, искат социал! В САЩ ако отидат двама бели и един черен да кандидатстват за едно и също място, естествено взимат негротоо, защото иначе е расизъм! До там са го докарали

119

Българ

преди 3 години

Не момиченце, баща ти беше избраният да умре, за да предизвикат изкуствено простести срещу Тръмп :)