11

дебел бизнесмен

преди 3 години

като стане на 20 я сменям с нова - това е рецептата!

10

Анонимен

преди 3 години

Всички искаме да плюскаме хубавко и от всичко и да сме слаби, стройни и стегнати, но това няма, как да стане. След определена възраст ако не се зориш да се ограничаваш, да спортувш и яко да се потиш и най-вече да внимаваш, какво ядеш и пиеш работата отива на зле и почват тия оправдания с гена. За хубаво тяло се искат доста усилия. Вярно има някои хора, като чирузи за, но то пък и да си изсъхнал не е много лицеприятно или пък от зорове и притеснения да станеш кльоща.

9

Анонимен

преди 3 години

Какви гени бе? Африканци които слаби като газели, щом емигрират по белите страни за едно две поколения стават на по 200-300 кила. Виж наследствено предразположение към яко лапане същесвува. Освен това се развива и в детска възраст. Има и болестни състояния, но те са абсолютна рядкост.Също така опасно е и помпането на мускули придружено с яко лапане и- и рязко спиране след това

8

Анонимен

преди 3 години

Апропо, всички, които казват "Аз съм дебел заради гена ми", де факто знаете ли как звучат? Не, това не ме кара да ги извинявам за външния им вид. Аз чувам "Аз съм генетичен yp*д, а отгоре на това и съм дeбeл, но също така и не особено умен, за да си признавам че съм генетично увреден, което наУката още не е доказала по никакъв начин, а и си търся извинение за да си остана така"... Уаааааау.

7

Анонимен

преди 3 години

Генът с кодово име "Дупикус-Напърдикус-Ям-Ама-Слабея-Вагинус-Нашибанус" е отговорен за слабостта, понеже не всички го имат се заменя с терапия от пърденни вдишвания, три пъти на ден до края на живота, като източникът трябва да е ял айца- яко белтък, мирише гадно, ама е полезно

6

Анонимен

преди 3 години

а добър ден, че е вреден, нищо ще ти мине, има и по гадни работи от това леко си се отървал

5

Анонимен

преди 3 години

"глупости всичко е до гена"И ще ми кажете ли кой ген(или гени) отговарят за това дали си дебел/слаб, щото учените ги търсят откакто се помнят и никой не ги е намерил? Гени, гени, гени - има за цвят на очи, за цвят на коса, за цвят на кожа, за предразположение към инфаркти, за плешивост, за сила на зрението, за форма на нос, уши, уста... за какво ли не.Само ген за дебелеене и слабеене не са намерили, няма и да намерят. Щото какъвто и да ти е гена, ако буаш яко - дебелееш. И обратното.

4

Скъсан менискус

преди 3 години

Спортът е вреден.

3

Ямболски Цървул

преди 3 години

И петте тайни са-яко ядене и ТРЕНИРОВКИ!

2

Анонимен

преди 3 години

глупости всичко е до гена.иначе е жива мъка - диети, тичане, йоги.

1

Глупости. Ето ги:

преди 3 години

1. Хапват малко2. Спортуват много3. Пият много вода4. Спят достатъчно - не много и не малко5. Имат добър ген