20

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Екцентричен и хитеър шмекер, жена му (милионерка) финансира пакетажите, да серадва детето...

19

Хахах

преди 3 години

Слушах едно интервю с него. Само повтаряше колекционери.Ходил там където имало негови колекционери, нямало смисъл иначе. Харчел много пари. Тук никой не купувал и нямало смисъл и една секунда да стои тук. За какво изобщо попада в нашите новини?

18

Анонимен

преди 3 години

Леля Стефка как увива кренвирши в кварталното магазинче, тоя не може й стъпи на малкия пръст!

17

Анонимен

преди 3 години

Да опаковаш култура си е чиста халтура!

16

Анонимен

преди 3 години

Да, "геният", който искаше да покрие различни културни обекти, създанени от истински творци, с гадното си лъстящо фолио в електрикови цветове. Това ли е да имам предвид за съвремена култура, не мерси!?

15

Анонимен

преди 3 години

пройдохаоженил се за еврейка с парии живеел на гърба на наследството и и роднините итипичен използвачбил слаб и симпатичен и използвал визията симъжката вересия на златотърсачказабравил че е българин и станал еврееин

14

Анонимен

преди 3 години

Опаковчик не е артист,нито опаковането на архитектурни и значими сгради не е изкуство.

13

Анонимен

преди 3 години

До МдаНе виждам нищо подигравателно. Сега завършвам и си търся бъдещето. Възнамерявам да се впусна в дълбоките дебри на изкуството на опаковането и подвързването. Знам, че не се учи цели 4 години, а само около 15-20 минути са нужни да се усвои сложната материя на хартията и панделките, но съм наистина заинтригуван и искам да овладея това изкуство. Ако няма да помогнете с полезна информация, моля не се заяждайте!

12

Анонимен

преди 3 години

До ОняТоест, ако някой ти е никакъв е причина да го хулиш?Между другото, какво обяснява хулите към изкуството му? Или и те зависят от това къде е работил?

11

Мда

преди 3 години

До Анонимен 15Не се издавай на какво ниво ти е разбирането за изкуство.Нека позная: >има ли Магистърска програма по рисуване на китки: примерно такива от които по принцип се "берат" семки да си люпите оглушително>има ли Магистърска програма по рискуване на деЦки рисунки на пиле с пръчка у човката> Има ли Магистърска програма по рисуване на некви неща които приличат на хора, *** нещо не са много истински> Има ли Магистърска програма по правене на подобия на хора от кал и джелезо

10

Анонимен

преди 3 години

В Художествената академия в София има ли все още паралелка по опаковане и подвързване. Магистърска програма има ли?

9

Анонимен

преди 3 години

Пак форумни мишчици църкат срещу човека който цял свят познава и то след като е починал. Няма по долно същество от червеното, заслужавате си жалката съдба на вечно изтормозени и смачкани, вечно чакащи нещо което никога няма да стане.

8

Мда

преди 3 години

Трети ден от отразяването на смъртта му, преди да не се "изметка" пак някой.

7

Мда

преди 3 години

Вече трети ден от смъртта на Христо Явашев, в тоя форум не спират махленските атаки срещу името му. Според някои от пишещите тук бил и "никой", не било "изкуство" неговото. Името му стигна до Президенството на Франция, но бай *** с ожесточение защитава естетическите ценности на истинския бай *** - кацата със киселото зеле и кисело-лютивия аромат на подправката за шкембе-чорба, пропила се до дъното на душата му.

6

Един приятел

преди 3 години

Дали е лоша или добра родината си е родина,тя се обича като майка независимо дали е комунизъм,капитализъм,монархия или република.За *** все ще им е виновна.

5

До 1

преди 3 години

Факт е, никой не ви обича

4

Анонимен

преди 3 години

По-грозно нещо от модерното изкуство не съм виждал.

3

Анонимен

преди 3 години

Елисейския дворец за българските русофили:Те още носят блясъка на кравешка фъш кия 30 години след краха на комунизма

2

Анонимен

преди 3 години

Дали ще го упаковат в чувал ?П.П. За мен ще остане известен с факта, е беше българинът, който смени името си, за да не го асоциират с България...

1

Анонимен

преди 3 години

Същия блясък виждам и в 120 килограмовата продавачка в бакалията, докато ми увива месото в хартия.