40

разбирам

преди 3 години

Сега децата му ще наследят всичко и сами ще преценят на кой музей какво да дарят.

39

Анонимен

преди 3 години

Бългапинът Кристо гражданин на Света !Русофилската комунистическата фашистка хунта в България вместо да му избоде очите, му изписва вежди !

38

Анонимен

преди 3 години

Да жив и здрав и аллах да му наспори годините.

37

ko40

преди 3 години

напуска БГ на 21 без да знае чужд език, учил в бг университет се прави че е забравил български. Гледах филма на тома томов за тоя лисугер, дето с българин си говори на развален английски и то след 50г в САЩ. Френският му е също толкова. Да не е бил единственият българин по света избягал от комунизъма. А за комунизъма е виновен САЩ, разделящ европа на две след 2СВ. Европа не била разеделена на изток запад след 1СВ, нали. Отделно без комунизъма тоя нямаше да има същият мироглед

36

Анонимен

преди 3 години

Платното на снимката изглежда силно мотивиращо да се занимаване с изобразително изкуство.

35

Анонимен

преди 3 години

Тоя ми е толкова чужд, че дори не ме вълнува. Дори това опаковане ми е странно. Бог да го прости.

34

Анонимен

преди 3 години

Днес Великият Ботев би казал:У нас истинските българи биват прокудени, а предателите на почит !

33

ШибиРиби

преди 3 години

Защо му се сърдите че не иска да го отъждествяват със шест седем милиона голи гладни и бедни npocраци? И за какво да се връща, даго цапат с лauнa ли? Достатъчно е че навсякъде споменават произхода му, че произхожда от тоя неблагодарен народ.

32

Чико

преди 3 години

До Анонимен 35: Единият е Христо, другия Кристо. Първият освен поет и мечтател е също и терорист и доста луд. Вторият е далеч по креативен и коспополит.

31

Анонимен

преди 3 години

Истинският Христо загива на 28г за България. Добре, че все още пускат сирените, за да се сетим.Тук се пише обаче само за този изгнил 84 годишен тyлуп, Кристо, който се отрече официално от България в Ди Цайт през 2017.

30

Анонимен

преди 3 години

Абе, ако Кристо беше отишъл в сесесерето'то да опакова мумията на Ленин, русофилите друго щяха да говорят за него.Сега излиза, че шпионина Малинов дето получи от Путин медал "дружба"за вярна служба е "по българин" от Кристо.А редно беше на Малинов да се отнеме българското гражданство !

29

Анонимен

преди 3 години

Засрамете се, на 02.06 има една статия за Христо Ботев и три за този христо.

28

Дончо Тръмпов

преди 3 години

Дреме ми на сайдера за шабесгойската ***

27

Анонимен

преди 3 години

До 28 Кристо е българин, но не е гражданин на България, след като русофилската комунистическа фашистка държавата му отнема бългруското гражданство и го обявява за невъзвращенец !

26

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Брат му Анани Явашев е един от емблематичните български актьори в близкото минало.За Христо Явашев...имигранта-художник какво да...кажа;за мъртвите или хубаво,или...нищо.

25

КРАЛИ МАРКО

преди 3 години

Влязох в коментарите само да видя какво мислят другите за него. Оказа се че повечето хора припокриват моето мнение за този. Наистина не съм почуствал никога от него да се впише че има нещо българско. За мен е един чужд човек ,не българин.

24

Анонимен

преди 3 години

"Кристо беше ограбен, прокуден, отнето му..."Тиксото и телбада ли му взеха бе, ***

23

анонимен

преди 3 години

За да те приемат в западния свят трябва да ги увериш, че мразиш родината си, че си тормозен, преследван, ограбван, злепоставян, че е невъзможно да се живее тук. Яко оплюваш държавата . Така е направил и Кристо. Просто, човекът е искал да живее там и това е бил начинът. Не се различава от много други.

22

Анонимен

преди 3 години

Кристо беше ограбен, прокуден, отнето му беше българското гражданство и обявен за невъзвращенец от русофилската комунистическа фашистка държава.Цял Свят призна неговото изкуство да въодушевява хората, да ги впечатлява, да съпреживяват, да погледнат от друг ъгъл Света, Природата и Творческият Прогрес на Човечеството.Французите го разбраха, но русофилските дагенерати никога.Поклон пред светлата памет на Кристо.

21

Radi

преди 3 години

Този човек беше българомразец.