28

Зозо

преди 3 години

До 1 ......и тиквата също обикаля и обяснява на Вучич,че компресорите били американски и най-добри......Уаахахахааааа, а кои са най-добри бря? Турски поток с какви компресори е?

27

Пешо

преди 3 години

Радев не пропусна и този празник, за да се изходи по някои проблеми. Не мога да се отърва от впечатлението, че непрекъснато говори за своята партия!

26

Alex2

преди 3 години

Посричаш бавно една реч на месец и хоп 12 хилки заплата от държавната хранилка ! Е това ако не е далавера здраве му кажи ! Ей тая Деса-мерцедеса може да се ориентира винаги правилно ту при Слави ту при Льотчика...

25

Унуфри

преди 3 години

Отдавна съм казал, че който дълги години е носил зелени чорапи не го слуша главата. Мнозина не ме разбираха. Е, откакто Радев е "президент" всички разбраха, какво съм имал предвид !

24

Анонимен

преди 3 години

Не плачи,майко,не тъжи,че станах ази хайдутин,хайдутин,майко,бунтовник,та тебе клета оставихза първо чедо да жалиш!Но кълни,майко,проклинайтаз мутренска черна прокуда,дето нас млади пропъдипо тази тежка чужбина -да ходим да се скитаменемили,клети,недраги!Аз зная,майко,мил съм ти,че може млад да загина,ах,утре като преминапрез тиха бяла Дунава!Но кажи какво да правя,кат си ме,майко,родиласъс сърце мъжко,юнашко,та сърце,майко,не траеда гледа мутри,как беснейнад бащино ми огнище

23

Радев

преди 3 години

Ние от БСП обичаме много да крадем лъжем и убиваме. Наскоро покрай корона вируса успяхме с помоща на нашия кадър мангъра да убием няколко стотин българи но искаме още.

22

сара

преди 3 години

Принципно Радев говори верни неща - няма кой да ги слуша обаче. Всеки предпочита да препуска с джипа по села и паланки. Радев да ви е проблем - къде по-големи проблеми има . Ама за тях тишина, която е повече от оглушителна. И на нея ще и включат звука - няма начин.

21

Калеко Алеко

преди 3 години

Нямам нищо против радевците и курнелиите да честват "День победы" и 9-ти септември, да полагат китки на паметника на съвеЦката армия, да си спретват пикници на Бузлуджа и яз.Копринкаи и да целуват ръката на руския патриарх на Шипка, но да се заиграват и отждествяват с образи като тези на Ботев и Левски е меко казано кощунство. То е все едно Болен Сидеров да се кичи с името на Левски, който е казал че на тези дето са тръгнали да довеждат миризливия казашки ботуш в Булугурско, ще им резне чепките

20

Анонимен

преди 3 години

Време е да направи политически проект, защото на идните избори пак ще се запази същата хунта БСП-ДПС-ГЕРБ ,подкрепяни негласно от красивите и умните.

19

1

преди 3 години

До Бау,и тиквата също обикаля и обяснява на Вучич,че компресорите били американски и най-добри.

18

1

преди 3 години

До Анонимен-4 и американски слуги,като тиквата също не ни трябват,България е суверенна държава,и нито на русия нито на сащ,и мустафата херо ,не ни трябват.

17

Анонимен

преди 3 години

Честит празник и на президента Радев,да е жив и здрав и още веднъж да го изберат за президент!Една свястна политическа фигура имаме и герберите-мутри го смачкаха!

16

До анонимен 19

преди 3 години

Добре Тонка.

15

Анонимен

преди 3 години

Вече 11 години сме с Борисов , защото от Борисов по-добро няма.

14

Анонимен

преди 3 години

Ако Радев е Ботов то Бойко ефенди е Сюлейман паша.

13

Достойнство?!

преди 3 години

За какво достойнство говори Радев, след като е зарязал жена си с две деца и хукнал след любовницата си !

12

Зозо

преди 3 години

Радев: Ако бях аз на власт нямаше да връщам парите на Грипен :))))))))))))))))))))

11

Анонимен

преди 3 години

Тия с призивите за изритване първо да изритат друг...***

10

Анонимен

преди 3 години

С толкова *** развъждани от държавата(Боку) как ще стане?

9

Калеко Алеко

преди 3 години

Чие достойнство Радев ? ... на "патриота" *** чието достойнство се измерва с полагане на цветя пред паметника на съвеЦката армия на 9-ти май, с посещение на Шипка на 3-ти март, с изкачване баира на Бузлуджа на 2-ри август и с пикник на яз.Копринка на 9-ти септември ... ???