15

Хихи

преди 3 години

А бе, много загрижени за престъпното негро-наркоманче? Такива като него само кьотек ги оправя. Трябва да не си в ред, за да симпатизираш на подобни крайно леви и фашизирани анархисти. Ама щом са "лоши" американци - много ги харесваме. А добрите - не!

14

Анонимен

преди 3 години

"Юмрукът на Сoрoс най-накрая удари и Пиндостан."---------------------------------Според ФБР има организирани групи, чиято цел е да унищожават частна собственост и да провокират насилие, прикривайки се зад протестите. Типично за Юмрука.

13

Зевзек

преди 3 години

Уха, дали краварите с тези безредици ще се превърнат във втора Либия и рашките да започнат да ги бомбят в името на "Демокрацията"! И без това на джуджето в кремъл му е мчта да срине америка и то да властва над останалия свят.

12

Анонимен

преди 3 години

Тези фашисто расисти да получат смъртна по най бързия начин

11

Анонимен

преди 3 години

youtube/watch?v=kiSm0NuqomgВижте предисторията първо.

10

Анонимен

преди 3 години

...официалната аутопсия, ... не намира доказателства за насилствено причинена смърт

9

Анонимен

преди 3 години

В САЩ се води гражданска война туй кажетеМи, не. Просто бунтове, каквито там се случват - Уотс, после и в Лос Анджелис и т.н., тук-там по някой по-малък... Както беше казал един от бащите-основатели: "Един метеж от време на време е хубаво нещо". Ако и ние правехме нещо подобно на десетина години, сигурно нашите политици нямаше да ни бъзикат така всеки Божи ден.Не сравнявай плячкосването на магазини с гражданска война.

8

Ушко

преди 3 години

Във САЩ да си викнеш линейка струва 2500 долара. Само да дойде. Прегледа отделно.Раждане - 30 000 долара. Но пък имаш възможност да си купиш автоматично оръжие от супермаркета уолмарт. Съответно ченгетата са супер страхливи и бързат да стрелят първи, защото са шушумиги. В случая обаче човекът хрипаше безпомощно 12 минути и молеше за глътка въздух. Искрено се надявам полицая са се самоубие в ареста. Или са го свитнат също става. Страната н работещите, които накрая остават бездомници.

7

Анонимен

преди 3 години

До Онбонго дава ЛюбовЮмрукът на Сoрoс най-накрая удари и Пиндостан. Юмрукът е демократичен.

6

Анонимен

преди 3 години

Знаете ли колко бели хора са убити в САЩ от полиция и шимпанзета само през 2019? Двуцифрено число. Статистиката я има на сайта на ФБР. Защо белите не отидоха да трошат и чупят? Преди 10 дни *** засне на видео как бир бял стар мъж в старчески дом. Къде са протестите? Няма ги? Случаят даже не бе новина в кашерните медии. Но рев до небесата заради някакъв криминално проявен убит гибон. Сякаш цветните ще ви пощадят, ако унижавате себе си като бели хора и подкрепяте расово низши. Не ви ли е срам?

5

Анонимен

преди 3 години

До Т.ШакНе съм специалист, но човек трябва да е много глупав, за да пласира фалшиви пари на касата на супермаркет.

4

Анонимен

преди 3 години

В САЩ се води гражданска война туй кажете ? Флойд умря, той няма нищо общо със терористите.

3

Анонимен

преди 3 години

И какво ? Това е причина да го убие ли ? Работата на полицая е да го арестува. След като му е сложил белезниците той не може да се съпротивлява. От тук нататък неговата работа е да го вкара в патрулката, а не да му виси на главата.

2

Анонимен

преди 3 години

Джордж Флойд е починал от задушаване - асфикция. Това беше заключението на съдебния лекар веднага след инцидента. Нека съдът да изяснява убийството му дали е умишлено или по невнимание.

1

Т.Шак

преди 3 години

Всички забравят защо беше арестуван Флойд. За пласиране на фалшиви пари.