155

Дан сан

преди 3 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТКолега, всеки градински *** е много по- умен от теб!

154

МАЙДАН В САЩ

преди 3 години

Дайте да дадем Америка в ръцете на такива като Флойд - *** рецидивисти, наркомани и бандити. И на онези третополовите, които гласуват за психиатри като Килъри Хлинтън.

153

Анонимен

преди 3 години

Полицая наистина преигра. Гледаше толкова доволно все едно динозавър е заловил с голи ръце.

152

Анонимен

преди 3 години

161, защо да го отхвълчя, нима ченгетата не са расисти??специално този е от най-глупавите расисти, аз лично съм убеден че е искал да се случи и да бъде заснет и показан по социалните мрежи докато е стъпил на врата на някакъв си черен кокошкарин в изпълнение на служения си дълг ! *** , ама много *** кука...

151

Анонимен

преди 3 години

До mmколко убити бели кавказка раса в следствие превишаване на полицейски правомощия спрямо цветнокожи има последните 5 години в САЩ?

150

mm

преди 3 години

Причинилият смъртта на Флойд е униформен полицай на работа, изпълняващ служебните си задължения. Това автоматично отхвърля расистки подбуди. Превишаване на правомощия - да, но расизъм категорично - не! Последвалите метежи по улиците обаче категорично могат да бъдат квалифицирани като кражби, обири, палежи и т.н. Всички тези действия са рафинирана проява на черн расизъм, толериран в световен мащаб!

149

Демокрация без край

преди 3 години

Значи тръгнали да подпалват коли, да разбиват магазини и да крадат маратонки, телефони и лаптопи защото полицай в Минеаполис натискал криминалнопроявения Флойд докато умре ???

148

+

преди 3 години

Предполагам ще продължат да се капсулират общностите , докато един ден не започнат открито да се трепят наред Не е нормално да стреляш по черен , защото в твоя квартал нямало черни . Както не нормално да стреляш по бели , ако са в черен квартал Лошото е ,че политиците не правят нищо да се реши този проблем . Дават права на гейове да се женят , да осиновяват деца , ама не си мърдат пръстта да направят нещо ,ч е хората да не живеят в страх

147

Анонимен

преди 3 години

Не знам,но преди дни гледах видео в Тубата,където един амрикански политик каза,че са избрали Тръмп за президент,защото не са искали Coрос да влиза в президентството чрез Клинтън,смятайте щом и самите служби,управници в щатите ги тресе страх от Copoc

146

+

преди 3 години

До Анонимен 137 Някакъв ученик - черен , изпуска автобуса за у-ще , тръгва да върви пеша , спира да звънни на някаква къща , да попита за посоката . От вътре излиза някакъв и започва да стреля по него . Не го улучва . Нямало училище около тях и най-естественото е да го гръмнат . Ама не се сетил да изтрие записите на охранителната си камера и сега ще го съдят С две думи - американското общество е много , много болно . Расисти има от всички страни .

145

малко факти

преди 3 години

До Анонимен 137 Оказва се , че вече и тук нещата са двупосочниПрочети заAhmaud Arbery /Ахмад Арбъри / , гръмнаха го февруари ,баща и син - бивш и действащ полицай . Той човекът си бягал за здраве ,а те го объркват с някакъв или им се сторил подозрителен - не помня . Двамата са с обвинения за убийство , а третия, където е снимал и той е вече с подобно обвинение . Оказва се ,че в е манипулирал видеото , за да не с е разбере истината и е пречил също така на момчето да избяга

144

Анонимен

преди 3 години

Също казаха на видео в Тубата,че им стоварват цели палети с тухли,ориентират ги накъде да вървят,за да чупят

143

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСтига сте плюли срещу армията,тя няма право да се намесва в такива бунтове там по закон.Има други институции срещу безредиците,палежите и кражбите.

142

Анонимен

преди 3 години

В "Поглед инфо" има снимки на протестиращи,които са въоръжени с автомати за стрелба,също казаха , че има около 50 убити от тези протести

141

Анонимен

преди 3 години

Така у нас бяха убити от полицаи Чората и още един беше задушен в полицейски микробус и полицаите-юнаци убийци бяха оправдани май.

140

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Защо не се наложат санкции на САЩ за използване на насилие срещу справедливо протестиращи граждани ?

139

Анонимен

преди 3 години

В много градове белите се организират и излизат по улиците с пушки и автомати за да си бранят собствеността от вандалите .

138

До тоя,дето

преди 3 години

критикува Велес....-Ще ти бъде полезно да понаучиш пунктуацията на изречението и правописа във Българския език!-И второ...От льольовци акъл не щем! Много ти е дребно нивото... И в интелектуално, и във психично отношение!

137

Анонимен

преди 3 години

Тръмп трябва да падне на ВСЯКА цена!

136

Ран

преди 3 години

До До 139Боже, колко си категоричен! Добре че ни сложи на място! Ха!